Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göğüs ağrısına ne iyi gelir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağlık bölümümüz yok bende buraya açmak istedim. Gripten kaynaklı ağır bi göğüs ağrım var. antibiyotik tarzı ilaçlarda içiyorum. ancak bu ağrıyı bi şekilde yumuşatmam lazım benim. ıhlamur falan artık kesmiyor. varmı böyle anneleriniz nineleriniz dedeleriniz bak evladım şunu yap hiçbişiciğin kalmaz diyebileceği türden bişeyler?
Mesaj tarihi:
göğüs derken yani nefes yolları diyim ciğer bölgesi solunum bölgesi falan tarzında diyim. klasik gribin göğse inmesi dediğimiz olay. sar sarmala olayı işe yararmı dersin?
Mesaj tarihi:
yatılı okurken nefes darlığı vs. gibi şikayetleri olan bi arkadaş göğüs ağrıları için falan elma yağı diye bişey kullanıyodu, iyi geldiğini söylüyodu hatta. aktara falan bi sor istersen, ama öyle çok güzel kokan da bişey değil, uyarayım.
Mesaj tarihi:

ağrı kesici kullan :D
Adaçayı resimdeki versiyonunu önermişlerdi(yüksük adaçayı denio sanırım) bana grip/boğaz için bilmiyorum türleri arasında fark varmıda antiseptik özelliğide var bademcik+ciğerleri ve bronşlarıda yumşatıyor.

Mesaj tarihi:
kas ağrısı oldugunu sanmıyorum. şimdi uyandım öksürdüğümde inceden %3 daha rahatlamış bi hali var göğüs ağrımın ama o vicks dedi arkadaşlar annemde aa evet vicks vardı diyince bugun onu denicem. elma yağını rahmetli anneanneme kullanıyoduk doktor da tavsiye etmişti daha çok nefes darlığı evet arkadaşın söylediği gibi.
  • Yeni Oluştur...