Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Sağlık bölümümüz yok bende buraya açmak istedim. Gripten kaynaklı ağır bi göğüs ağrım var. antibiyotik tarzı ilaçlarda içiyorum. ancak bu ağrıyı bi şekilde yumuşatmam lazım benim. ıhlamur falan artık kesmiyor. varmı böyle anneleriniz nineleriniz dedeleriniz bak evladım şunu yap hiçbişiciğin kalmaz diyebileceği türden bişeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ayı yağı hey ciddiyim vicks falan sür, sar üstünü tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 göğüs derken yani nefes yolları diyim ciğer bölgesi solunum bölgesi falan tarzında diyim. klasik gribin göğse inmesi dediğimiz olay. sar sarmala olayı işe yararmı dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 vicks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 çin yağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 tiger balm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yarın derhal vicks alıp tedaviyi başlatmam lazım. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sütyen demeye geldimde memeyle alakalı değilmiş konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 arasına diye okudum bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 trolleri banlayacağım diye ellerim kaşındı bi sevinidirik oldum.. uyarı kabul edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben trollemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kas agrisidir muhtemel kas gevseticide kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 durduk yere kas gevşetici kullanmayın diye bi tavsiyede bulunayım ben de. durduk yere derken doktor falan söylemedikçe yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 DoruK said: çin yağı bağırtır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 by-pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 mind over body Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Olivies said: kas agrisidir muhtemel kas gevseticide kullanabilirsin göğüs'e kas gevşetici bravo..... Kalbinde kas'tan oluştuğunu unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 analjezik kullanıosn misler gibi oluyosun..ciddiyim.. gripden dolayı bi göğüs ağrısıyla kalbin kasın ne alakası var alla aşkına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yatılı okurken nefes darlığı vs. gibi şikayetleri olan bi arkadaş göğüs ağrıları için falan elma yağı diye bişey kullanıyodu, iyi geldiğini söylüyodu hatta. aktara falan bi sor istersen, ama öyle çok güzel kokan da bişey değil, uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 analjezik die tekrarlıyımda okuyunca görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ağrı kesici kullan :DAdaçayı resimdeki versiyonunu önermişlerdi(yüksük adaçayı denio sanırım) bana grip/boğaz için bilmiyorum türleri arasında fark varmıda antiseptik özelliğide var bademcik+ciğerleri ve bronşlarıda yumşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 kas ağrısı oldugunu sanmıyorum. şimdi uyandım öksürdüğümde inceden %3 daha rahatlamış bi hali var göğüs ağrımın ama o vicks dedi arkadaşlar annemde aa evet vicks vardı diyince bugun onu denicem. elma yağını rahmetli anneanneme kullanıyoduk doktor da tavsiye etmişti daha çok nefes darlığı evet arkadaşın söylediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar