bebek_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Çevresel psikoloji adlı tuhaf bir ders için yarın teslim etmek kaydıyla bir anket sonucuna ihtiyacım var. Yorum yazcak arkadaşlardan render kalitesini, tasarım kriterlerini eleştirerek kendilerini yormamalarını rica ediyorum :) zira sadece duvar ve zemin malzeme/renginde kişilerin tercihlerini göstermek amacıyla yapılıyor. Çekincesi olmayan arkadaşlar bana yaş aralıkları /cinsiyet ve hastaneye gitme sıklıkları bilgilerini de gönderirlerse gerçek bi araştırma konum olabilecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 İlki. Daha samimi geliyor. İkincisi daha soğuk ve kötü hissetmeye daha müsait bir ortam hazırlıyor gibi. Yani birinde daha bi umutla bekleyebilecekken diğeri umutsuzluk salarmış gibi geliyor içime. Öyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 havaalanı gibi olmuş 2.si 1.si hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 daha iyisi yapılabilri 2side kötü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 1. nin duvarlar fıstık yeşili olursa tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kebapçı demiyo spark hastane diyo :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 gül kurusu zemin halı mı? deeelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Saeros said: havaalanı gibi olmuş 2.si 1.si hoş iste bu yuzden 2.si daha iyi bence hastane hastane oldugunu farkettirmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2.si daha iyi bence. daha sterilmiş havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2.ye verdim duvarlar yeşil masa filan biraz daha açık ferah. Yeşil doğa'yı anımsattığı için beklerken rahatlatır =) Hastaneye 1 defa gittim hayatımda. Nasıl bişeydir hatırlamıyorum. Fakat 2. güzel, hastaneye gittiğim o bir kerede boğuluyordum nerdeyse. 2. o yüzden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yerden yansımasını görmek istemez insanlar hastanede, onları kendilerinden uzaklaştırıp rahatlatabilmelisin, ahşap en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2. daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 1. de kusasım gelirmiş gibi hiç sevmediğim bi renk, 2. daha iyi sterilmiş hissi uyandırıyor, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kardeşim 1 dedi ben 2 dedim.. 1e oy verdim yukarıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bence türbe yeşili olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 resimlere ilk baktığımda 2. daha hoş geldi gözüme ancak sonra hastane olacağını okuyunca hastanelerin daha çok 2.'ye benzediğini bir hasta'nın hastaneye benzemeyen bir yere (steril vs. olcak tabi de) gitmekten daha çok memnun olacağını düşündüm ve hemen ardından 1. daha iyi gelmeye başladı gözüme. 20/E/Senede en azından 5 kere gidiyorum. ya gerçi 1'inciye benzeyen hastaneler de vardır ama benim gittiğim sağlık yerleri 2'cisi gibi olduğundan kafamda öyle yer etmiş algısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2. olmalı, hem doktorlar yeşil önlükleriyle duvarlarda kızgın hasta yakınlarına karşı kamufle olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2.nin yerlerde duvarla aynı renk olsun. Oh mis. Sandalyeleri kaldır minder koy. Al sana meditasyon salonu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 abi kesinlikle 1. çünkü hastaneyi 2 gibi yapıp bembeyaz floresanı da çaktınız mı her yer soluk ve karamsar bi havaya bürünüyor. bütün hastane karamsar olur. 2. sınıf ticarethane hastaneler gibi olur :( eğer "renk sıcaklığı" daha yüksek ışıklar kullanacaksanız (sarıya kaçan renkler) o zaman 2. de olur. ancak büyük ihtimalle florasanı dayayacaksınız ve beyaz olacak. gün ışığı daha sarımsıdır, o yüzden klasik ampüller veya sarı ışıklar alıştığımıza yakın ışık verir. beyaz ışıkları yadırgarız. dediğim gibi ışıklar floresan olacaksa kesinlikle 1. bari duvarlar sarı kalsın:) olmayacaksa 2. de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Kafam gözüm patlayıp, kolum bacağım çıkmadığı sürece hastaneye uğrayan biri olmasam da 2. diyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 nileppezdel said: İlki. Daha samimi geliyor. İkincisi daha soğuk ve kötü hissetmeye daha müsait bir ortam hazırlıyor gibi. Yani birinde daha bi umutla bekleyebilecekken diğeri umutsuzluk salarmış gibi geliyor içime. Öyle işte :) (tu) ilki daha bi rahatlatıcı sanki,ilkinde gül kurusu cok basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 20'li yaslarin basinda, nadiren hastahaneye giden biri olarak 2. diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ikisi de kötü bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar