Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Evet bolca boş zamanı olan (benim gibi) arkadaşlar arıyorum msn yada icq icin özel mesaj atarlarsa sevinirim...[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 134226003 öms atamıcam kusra bakma yani cidden üşeniyoruö[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ne yapcağınızı da yazsaydın da ona göre hareket ederdik :)
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 secret job :) underground zevkli bi iş yapacağız... [signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D [Bu mesaj Erutan tarafından 05 Ağustos 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 niye bilgisayar oyunlarına açtın boş zamanı olan 3-4 insan aramak için ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 buraya giriyorda konu ondan :) underground bir oyun heh diyem bunu...[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 heh nfs undergroundmı yoksa böle adult oyun flnmı?pmden söle istern :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 çok boş zamanım var ama ne yapacağımıza bağlı[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman..
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bunlar korsan lar dikkat edin sizi buluşmak amacıyla kandırıp elinizdeki oyunları ve böbreklerinizi alacaklar dikkat edin...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 o zaman bounty hunterları çağırıyoruz. ahmet mehmet gelin. tutuklayın şunu.. ya da tutuklamayın direk öldürün.. multiplayer oyun çevircekseniz söyleyin geleyim. ama server işi felan varsa kasamam..[signature][hline]iyi kötü çirkin
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 amacı açıklasan daha kolay adam bulursun[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Erutan, 05 Ağustos 2004 02:47 tarihinde demiş ki: secret job :) underground zevkli bi iş yapacağız... o kadar gizli ki buraya topic açiosun ,lginç...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkadaş 2d anime rpg yapacakmış -ff'in ilk oyunları gibin-, konunun üzerindeki gizi kaldırdım eheh.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 eh artık gizlisi fln kalmadı buyrun :)[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 MAp meykır enpisi meykır item meykır,sipel ciefeks'i oyuna uyarlayacak arkadaşlar lazım shu anda 4 5 kişi olduk bir kaç kişi daha gelirse iyi olur server (bilgisayara bağlı yine) 70 80 kişi kalddırabiliyor belkide daha yüksektir bilemiyorum :)[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 işte kendi yaptığım bir map :) şu an oyun ismini ne yapacağımıza karar veremedik :) umarım beğenirsiniz :)[signature][hline]
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 türkçemi oljak[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 eh evet eğer ayarlayabilirsem full türkçe yapmaya calısacağım ama kabul etmiyor bazı harfleri motor :D (ş,ü,ç,ı fln türkish harfler)[signature][hline]
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 açıkçası ben beğendim. şevimli bir çizimi var[signature][hline][email protected] | 6254196
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ben de npc diyaloglarında küfür cümlelerini yazabilirim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 evet sevimli diye insanların beyenisini toplayacağını düşündüm.Tabi arada illa cıkacak biri grafikler sux fln diye olsun :) bence oyun böylede güzel olacak :) shu an tek başımayım hiç online staff yok :) biraz kasıyor harita yapmak ama sadbutcher saolsun beni costuruyor shu anda harita yapıyorum.Pis gaza getirdi beni :)[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 mirage eğer vendor yapıcam diyorsan gerçekten cok güzel olur ihtiyacımız var :)[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bn gelırım ya sorsana bana olmadı sımdı erutan bok kırıldım huehu bnde varım olabılırse tabı=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Kararlıyız vallaha yapmaya ama bir kaç arkadaş iplemiyor.Olsun onların sohbeti bile yeter :)[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sevimli görünüyor[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman..
Öne çıkan mesajlar