Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sahibinden

yav

Öne çıkan mesajlar

bu sahibinden.com 'da henüz hiç alışveriş yapmadım o yüzden sitenin kurallarına yabancıyım gg'yi avuçiçim gibi bilsem de =p

sahibinden'de satış fiyatı üzerinden ne kadar komisyon alıyorlar?

Güzel bir ilan buldum adama buluşma teklif ettim eğer araya siteyi sokmadan alışveriş yapacak olursam komisyon miktarını bilmem gerekir...
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla satıcılar GET sisteminden yararlanmak için komisyon ödemiş oluyorlar.

bu durumda ben adama GET'siz gelip ayağından alcam dediğim vakit mesela bana özel ilan açıyor yine sahibinden

ve komisyon vermesek bile yine sahibinden aracılığıyla alışveriş yapmış oluyoruz öyle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Sahibinden.com üzerinden ben de alışveriş yapmadım hiç . Nasıl oluyor sistem . Mesela PS3 bakıyorum , adamla anlaşırsam , parayı sahibinden.com a emanet ediyorum , malım gerince parayı bırakıyor muyum ? Ürün istediğim gibi çıkmazsa - eksik ürün veya orjinal olmayan ürün vs. - , parayı bırakmama hakkım nedir ?

PS3 dünyasına yeniyim ayrıca bi bakayım diyorum ama , nelere dikkat etmem gerekiyor , orjinal olmayan herhangi birşey olabilir mi ? sahte ps3 yoktur heralde :D
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abicim
ps4 beenirsen
anlasip gidip elden aliyosun
sahibndende olay budur
gittigidiyor ebay gibidir
adam urunu kargolr
sen onay verirsen paran gecer
urunu onaylamassan mantikli bi sebeble paran geri doner

ebayde oyle degilki.
Once sen parayı adama gonderiyosun,Paypal vs ile.
Adam parayı aldıktan sonra ürününü gonderiyor.
Ha diyelim ki üründe sorun cıktı, o zaman paypalda dispute acıyosun,sonra bekle allah bekle,2 hafta-1 ay arasında paranı geri alabiliyorsun ancak, o da paypala haklı oldugunu ispat edebilirsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...