yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bu sahibinden.com 'da henüz hiç alışveriş yapmadım o yüzden sitenin kurallarına yabancıyım gg'yi avuçiçim gibi bilsem de =p sahibinden'de satış fiyatı üzerinden ne kadar komisyon alıyorlar? Güzel bir ilan buldum adama buluşma teklif ettim eğer araya siteyi sokmadan alışveriş yapacak olursam komisyon miktarını bilmem gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 %7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bende şu dropshipping geyiğine merak saldım.var mıdır ilgilenen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 araya siteyi sokmadan alışverişlerde komisyon yok sanırım sahibindende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yok evet adres telefon mail vs ver öyle hallet komisyonsuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 anladığım kadarıyla satıcılar GET sisteminden yararlanmak için komisyon ödemiş oluyorlar. bu durumda ben adama GET'siz gelip ayağından alcam dediğim vakit mesela bana özel ilan açıyor yine sahibinden ve komisyon vermesek bile yine sahibinden aracılığıyla alışveriş yapmış oluyoruz öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Red said: bende şu dropshipping geyiğine merak saldım.var mıdır ilgilenen :)Koniks birşeyler bulabilirsin konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ozel ilana felan gere war mi bilmemde get disinda normal direk telefon e mail felan iletisim kurup gidip aliyosun adamdan komisyon flan yok onda get gittigidiyor sistemi iste ben hic kullanmadim onu acik arttirm icin gg daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sahibindene koyuyorum ben telefonumu arıyorlar gidip alıyorum parayı veriyorum malı sahibindenede 1 lira vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 tamam o zaman ya gg'de böyle bir hava var sanki siteye konulan ürünü satıcıyla başka yoldan almaya çalışmamalıyız gibi nedense bana da o hava sinmiş daha çok ilan sitesi heralde sahibinden %7'de eminiz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yav said: tamam o zaman ya gg'de böyle bir hava var sanki siteye konulan ürünü satıcıyla başka yoldan almaya çalışmamalıyız gibi nedense bana da o hava sinmiş daha çok ilan sitesi heralde sahibinden %7'de eminiz di mi? gg de yaska sahibindende direk ilaninda telefon ve adresini yaziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sahibindende arabamı sattım, no komisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben de ev satıp kiraladım aynı şekil komisyonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yahu bu sitede ödeme yapınca ödemeyi karşı tarafın onaylaması mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 nedenini anlamadığım şekilde iade ettiler paramı da satışı iptal edip.. neyse başka kartla aldım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Fuji'nin bir fotograf makinesini begendim tr de ortalama satis fiyati 610-589 arasi. 359 TL burda fatura vs. hersey dahil, almak istiyorum da bir sorunu olma ihtimali var mi? Veya kesin sorunlu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sahibinden.com üzerinden ben de alışveriş yapmadım hiç . Nasıl oluyor sistem . Mesela PS3 bakıyorum , adamla anlaşırsam , parayı sahibinden.com a emanet ediyorum , malım gerince parayı bırakıyor muyum ? Ürün istediğim gibi çıkmazsa - eksik ürün veya orjinal olmayan ürün vs. - , parayı bırakmama hakkım nedir ? PS3 dünyasına yeniyim ayrıca bi bakayım diyorum ama , nelere dikkat etmem gerekiyor , orjinal olmayan herhangi birşey olabilir mi ? sahte ps3 yoktur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ps3 kutusunun içinden 400tane somun çıkabilir, sahte mahte demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abicim ps4 beenirsen anlasip gidip elden aliyosun sahibndende olay budur gittigidiyor ebay gibidir adam urunu kargolr sen onay verirsen paran gecer urunu onaylamassan mantikli bi sebeble paran geri doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ggde de anlaşıp elden alabiliyorsun komisyon vermemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 gg olursun birkac islem sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 olmuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 GGde alenen mesajda YAHU SİTEYİ ARADAN ÇIKARSAK yazarsan siliyorlar, ancak MSN EKLE KONUSALIM dersen bir şey olmuyor, gerisi sana kalmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 BonePART said: abicim ps4 beenirsen anlasip gidip elden aliyosun sahibndende olay budur gittigidiyor ebay gibidir adam urunu kargolr sen onay verirsen paran gecer urunu onaylamassan mantikli bi sebeble paran geri doner ebayde oyle degilki. Once sen parayı adama gonderiyosun,Paypal vs ile. Adam parayı aldıktan sonra ürününü gonderiyor. Ha diyelim ki üründe sorun cıktı, o zaman paypalda dispute acıyosun,sonra bekle allah bekle,2 hafta-1 ay arasında paranı geri alabiliyorsun ancak, o da paypala haklı oldugunu ispat edebilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sahibinden.com basarili.. laptopumu koydum satisa..6 saatlik bir bekletme yapiyorlar inceliyorlar sanirim aleti..eklendikten 4 saat sonra satildi..ertesi gun kargoya verdim bir sonraki gun param yatti..baya basarili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar