Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sigara ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 camel soft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 arkadaşlar ben siyah lucky strike içiyorum ama 7.5 TL, az değil. Buna denk ve daha hesaplı bir alternatif önerebilir misiniz bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Samsun 216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bu mentol zımbırtıları aromasız sıgaralara gore daha zararlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bosverin hic icmeyin abi. hepsi aynı halt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ulgio said: arkadaşlar ben siyah lucky strike içiyorum ama 7.5 TL, az değil. Buna denk ve daha hesaplı bir alternatif önerebilir misiniz bana? west ice ve viceroy mentollü demişler yukarda belki denicem ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 viceroy mentollü denedim bişey anlamadım west ice deniceme bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bırakın arkadaşlar sigarayı bakın ben 13 sene içtikten sonra bıraktım artık günde sadece 1.5 paket içiyorum sağlığınız kıymetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 az içiyomuşsun kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 son ictigimden beri ben de hic icmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Davidoff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Winston Light sanırım fiyat/kalite açısından en iyisi , en azından aklıma gelen bu kadar çok fazla insan tarafından içilmesinin en mantıklı açıklaması bu , başka ne gibi sebebi olabilir bilmiyorum. Fiyat desen daha ucuzu var , kalite desen daha kalitelisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 pontipati said: viceroy mentollü denedim bişey anlamadım west ice deniceme bi de west ice fena değil patlatma topu yok 6 tl en iyisi marlboro blue-ice mentollülerden, şimdi lucky le mi devam etsem yoksa viceroy falan mı emin değilim. west ice ı ilk aldığımda şöyle bi sıralama yapmıştım şimdi kararsızım marlboro > west ice > viceroy, luck strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Parliament Marlboro başka sigara yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Dahası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kızıl malbora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://4.bp.blogspot.com/_FfC0Fw3HxcE/TTV3iJQvRHI/AAAAAAAAASw/e62WpSYMEuI/s320/sigara-sigaranin-zararlari-sigaranin-faydalari.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://1.bp.blogspot.com/_FfC0Fw3HxcE/TTV3hgK4hAI/AAAAAAAAASs/ObYEQFYQz3A/s320/sigara-karikatur-zaralari-ile-ilgili-resim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Arkadaşlar size az önce sigaranın yararlarını gösteren iki tane resim koydum. GERİSİNİ ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bi sigara yaktım bunun üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-83ZAf01v-7A/TqUmMSfAb-I/AAAAAAAABDs/Y4WZq6R7f44/s320/sigara_icilmez_yasaktir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 En iyi sigara, dayıdan aldığım sigara B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Dayın Çetin Ağbi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Adamın adı yok. Sadece 'Dayı'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar