Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze said: az biraz bu barcı çakalların oyunlarına tanık oldum biliyorum dönenleri. gelip görmek de bir şeyi değiştirmez. adama önden 4, 5 normal bira ver, sonra da sulu biraları dayamaya başla. nasıl olsa anlamaz o saatten sonra. üstüne bi de sevinir enayi, lan 10 bira içtim bana mısın demedim diye. haha.tamam 1 hafta barmenin yaninda otur yaninda tester getir kimyager getir yemegin icecegin benden. birde kayit altina aliriz belgesel olur mis gibi reklam. var misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sigarasınıda al lan sadece yeme içme olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 70'liği 3 liraya satan yer bile yapmıyo bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sulu bira yok ama artan biraları kakalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 O değilde kaç paraya satıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Los amigos iyidir geçen gün 7 de oturup 1 e kadar ben içmiştim 10 tane sdfs Ayrıca cidden su yoktur hani varsa da helal olsun tadını bozmuyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bira kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Dartanian said: O değilde kaç paraya satıyosunuz? 50 cl 6 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mezeyi uzaklaştıralım bence. Elim kaşınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Hiç görmedim bilmiyorum, adam gibi mekansa çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 50lik 6 lira ancak karga'da veririm. fistan da yabancı değil diye mekana davet etse yine verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 alın kutu biranızı sokakta için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fistan yabancı değil ona hertürlü verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 elden mi verioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Vingthor said: fistan yabancı değil ona hertürlü verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sinad said: Los amigos iyidir geçen gün 7 de oturup 1 e kadar ben içmiştim 10 tane sdfs Ayrıca cidden su yoktur hani varsa da helal olsun tadını bozmuyor. =) abicim 10 bira içileceğine inanıyosunuz 3-4 saatte de, biranın sulu olabileceğine neden inanmıyorsunuz ? kaldı ki 4 5 biradan sonra ayırt edebileceğini mi sanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 düzenli alkol alan +80 kilo biri 4 saatte 10x50cl içer. meziyet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bilirkişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 her gece 4 tane minimum yeterli. efes olursa üstüne çıkabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 arkadasim sifon biraya su karistirmak icin muhendislik projesi falan lazim oyle bi duzenek yok. basincli gaz bilyali ficilar basincli sogutucu falan. musteri onundeki bi barda manuel olarak dolan biranin icine nasil koyacaksin suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dark dışında hiçbişi içemiyorum ben mesela. çünkü slipknot dinliyorum black metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 barnacle said: 70'liği 3 liraya satan yer bile yapmıyo bunu. mesele ucuza satmak değil,bu beni kesmedi dedirtip içimi fazlalaştırmak daha fazla satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar