meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu klasiği buraya taşımış olmaktan dolayı mutluyum. eskiden 2-3 saat içinde 4-5 bira içebiliyordum. artık epey performanstan düştüm 3 ün üstüne çıktığım zaman ertesi güne felaket bir baş ağrısı çekiyorum gün boyu. şimdi gelip de 10 bira filan yazan angutlar olmasın diye, zaman limiti koyalım. gece 12 den sabah 6 ya kadar misal. zaten dün 13 bira içtim diyen elemanları ciddiye almamak gerek o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Gün geçmiyor ki kaç bira içiyosunuz topici açılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 2 birada babamı kız arkadaşım sanıp dudaklarına yapıştım geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 10. sensin angut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bende öleydim eskiden. bendeki sadece bira konusunda olmadı. şeker hastalığı var ailede ondan tırsıyorum bu ara. baktır derim bir. net eskiden 6-7 içerdim öle OK derdim iyi oldum. şimdi 2-3. hebeeey diye geziyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 3. Sonrasında uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 6 saatte 1 kasa icmisligim var. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 @kermit hala alkolün etkisinden çıkamamışsın, burayı inci sandığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yarım şişe içince sapıtıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fazla bira göbek yapar içmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 simdi 10 icende var 14 icende.gormemis olabilirsiniz inanmayabilirsiniz. aksam 7 de gelip 1e kadar bu sayida bira icenlere sahit oldum. 2 tane bar isletiyoruz. ha ben 2-3 tane 33lukten fazla icmem o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: 10. sensin angut. 10 bira içene kadar rakı, votka, viski filan alsaydın da. bira amele işi derken 10 bira içmeyi mi kast ediyorlar yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kokusu yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze said: @kermit hala alkolün etkisinden çıkamamışsın, burayı inci sandığına göre. yazımda incilik ne var ben onu anlamadım demek istediğim şu 2 birada göt oluyorum sarhoş oluyorum saptıyıroum bunu anlamak için 26 gram beyin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze said: Fistan said: 10. sensin angut. 10 bira içene kadar rakı, votka, viski filan alsaydın da. bira amele işi derken 10 bira içmeyi mi kast ediyorlar yoksa ?sana mi sorucam lan. istedigimi icerim bar benim icki benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Dün akşam koksunu aldığımda kendimden geçmişim uyandığımda kendi yatağımda değildim taksi param masanın üstündeydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kafa yapması için 10 bira içiyorum dememiş ki adam, 10. birayı içtiğimde anca kafa yapıyor demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 @kermit bi an demek istediğim ki şu benim manitam var 3lü deklarasyon yazacaksın gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: meze said: Fistan said: 10. sensin angut. 10 bira içene kadar rakı, votka, viski filan alsaydın da. bira amele işi derken 10 bira içmeyi mi kast ediyorlar yoksa ?sana mi sorucam lan. istedigimi icerim bar benim icki benim haaa anlaşıldı o zaman mesele. 10 tane sulu bira içen adam tabi sarhoş olmaz. bunda şaşılacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 haydari gibising Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben de garbage'a taşıdım bu klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sulu bira mi? haha yol parani karsilicam gel incele bende video cekip youtube a aticam hifzisihadan adam getir test falan yaptirirsin. sana istedigin kadar birada vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sulu bira diye bişey yok. liseli ergen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 az biraz bu barcı çakalların oyunlarına tanık oldum biliyorum dönenleri. gelip görmek de bir şeyi değiştirmez. adama önden 4, 5 normal bira ver, sonra da sulu biraları dayamaya başla. nasıl olsa anlamaz o saatten sonra. üstüne bi de sevinir enayi, lan 10 bira içtim bana mısın demedim diye. haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar