Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GAaH_HlUD68 said: A male cat has amazed some onlookers with his behaviour to a female cat after she was hit by a car and left dead on the street in Kızılsaray district of Antalya, southern Turkey. Having seen the darling lying on the ground, the male cat started making massage-like movements, to bring the beloved back to life. The scene was likened to a cardiac massage one by onlookers. The female cat was taken to a veterinary polyclinic for treatment but died there… yazık yaw üzüldüm bunu görünce epey uğraşıp hiç tepki alamayınca yanına yatıp kafasını ona yaslaması insanın içini burkuyor. ankarada olmuş 10 gün önce. araba kullanmayı bilmeyip hayvanları ezen gerizekalılardan nefret ediyorum.
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?73,4845341,4845341#msg-4845341
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aa pardon açılmış. bu konuyu eğlence bölümüne açacak angutların paticikde olduğunu bilmiyordum.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ne bu milletteki başkasına hakaret etme merakı ya
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Castiel said: aa pardon açılmış. bu konuyu eğlence bölümüne açacak angutların paticikde olduğunu bilmiyordum.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yazık kıyamam uyandırmaya çalışıyor herhal
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Castiel said: aa pardon açılmış. bu konuyu eğlence bölümüne açacak angutların paticikde olduğunu bilmiyordum. beyler anne dedi
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 0:53e dikkat. O erkek kedinin amacı farklı da kameraları görünce masaj ayağına yatmış.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ankarada olmuş yazmışsın plakalara dikkat et bence antalya.
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 evet, antalya olduğu zaten haberde yer alıyor :S ankara yazmışım dalgınlıktan :)
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Araştırmacı gazeteci damarım ağır bastı, gerçekleri ortaya çıkarıyorum http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/sexkeditecavzxxx.png
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aferin axedice çok komik çok marjinal çok cool oldun tebrik ediyorum lan kedi ölüyo orda sen saçma sapan dalga geçiyosun, ayıp be
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Werewolf said: aferin axedice çok komik çok marjinal çok cool oldun tebrik ediyorum lan kedi ölüyo orda sen saçma sapan dalga geçiyosun, ayıp be öf axedice hep böle yapıosn :(
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 her kedi videosu konulduğunda banlanmaktan bıktım. bu tip konularda trol hakkaten gereksiz ve gülünemiyor
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 axedice said: Bu gece yatağıma üzgün gireceğim /_ daha önce üzülenler napsın ?
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ey dalga geçip kuul olduğunu zannedenler, umarım gözünüzün önünde sevdiğiniz biri can çekişerek ölür
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 summon "her konuda dalga geçilir diyen arkadaşlar"
Öne çıkan mesajlar