cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 1/screwy(kaleci)-konn-fde-pha-holy-khelben-mysterious-larry 2/bitchofbat(kaleci)-fizban-dreagloth-tolga-wish-hotdog-patpoker-cavanagh ne diyosunuz kadrolara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Kadrolar baya iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ezmiyelim çok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ezmeyin? eauheh zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ben baya dengeli buldum kadroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bencede epey dengeli kadrola kaleciler de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 rakip atmaktan önce yememeyi düşünüyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 adamlarda seren var her türlü atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 serenin bana mac bası gol ortalaması 1.. onu da son zil caldıktan sora atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Seren'in hala gol atabildiğini düşünen var ya yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Aha çakılı defans var, ben bu maç guiza kimliğime mi bürünsem, yoksa, konn ve fde yi delirtme ihtimalime karşılık mı bu takımdayım acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Birde ağzımı kıran patpoker`in bizde olması iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 lol aynı takım farketmez sercan o her türlü kırar=p bu arada hayırlı olsun yeni ev, yerleşebildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Aa hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Yerleştim sayılır, bir kaç parça daha eşya gelecek, yerleri hazır, tenku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Gol yollarında yine etkisiz olmuşuz. Karşı tarafta iyi bitirici ilhan ve cem var, bizim her ne kadar defans ve orta saha iyi olsada, ileride ve ortada basmadığımız için defans önüne kadar topu rahat getiriyolar, sonrasındada şut/kaleci hatası(ildeniz) atıyolar. Bizim ataklar yavaş gelişiyo, Cem dönüp bastığı adamdan topu alabiliyor. Bence bu şekilde yenilicez gibime geliyor. Emrahlada konuşmuştuk bunu daha önce, ileri uçta golu bulamadığız için, defansın katkısıda kayboluyor. Kadrolar değişsin gibi bir teklifim yok, ama son haftadakilerle benzer bir kadro olmuş yine ondan dedim, üstüne torada yok bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 beni mi istedin? yandım anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Yeneriz biz, garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben sakat sayılırım göz önünde bulundurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kadrolar güzel bence. konn'a karşı oynamıştım, fde'ye de karşı oynamak istiyordum. Baya eğlenceli ve hareketli olcak gibi gözüküyor maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Tolga'ya katılıyorum kadrolara baktım da. İleride fde'nin son pası verebileceği de bir adam olursa yandı gülüm keten helva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Sercan ve Güvenç arkadaşlarımız iyi top çıkaracaklardır.Koller'i hafife almayın ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Önceden basket var, az biraz yorgun olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben de nba maçlarından dolayı uykusuz ve yorgunum hatta maça kadar 2-3 saat uyusam hiç fena olmaz umarım uyanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 1. maç 2-0 2. maç 6-8 total : 8-8 ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar