Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orgazm

Farinal

Öne çıkan mesajlar

hunty said:

Farinal said:

evrimin soyu devam ettirme amaçlı ortaya çıkardığı soy devamına teşvik olsun diye oluşan bir şey olabilir mi?

Cumlede Tanri yerine Evrim diyince bilim. Evrim yerine tanri kullaninca din oluyor.
Evrimin niye amaclari olacak? Sonucta ne cikari var? Ne telasi icinde?
Hersey bu kadar basit mantikla, sistemlerle aciklanabilir mi? Evrimin soyu devam ettirme telasi varsa niye seksle, orgazmla ugrasiyor? Hepimiz bolunerek cogalirdik.

Evrimin ne çıkarı var ne abi ahahahah evrimi bir kişi yada bir organizma böyle bir varlık falan mı sanıyorsun anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Farinal said:

evrimin soyu devam ettirme amaçlı ortaya çıkardığı soy devamına teşvik olsun diye oluşan bir şey olabilir mi?

Cumlede Tanri yerine Evrim diyince bilim. Evrim yerine tanri kullaninca din oluyor.
Evrimin niye amaclari olacak? Sonucta ne cikari var? Ne telasi icinde?
Hersey bu kadar basit mantikla, sistemlerle aciklanabilir mi? Evrimin soyu devam ettirme telasi varsa niye seksle, orgazmla ugrasiyor? Hepimiz bolunerek cogalirdik.

Evrimin amaci yok zaten arkadas yanlis aciklamis. Evrim modeli gayet basit ve makul bir optimizasyon sistemi. Oyle bir sistem var ki daha bütün nüfusun içinden daha iyi olanlar kalıyor hayatta. Bakın evrim bir şey yapmıyor, bir takım doğa olayları sonucu iyi olan hayatta kalıyor. Yani seçimi gerçekleştiren evrim değil doğa koşulları. O iyi bireyler nasıl ortaya çıkıyor dersen o daha karmaşık bir soru bence sadece nokta mutasyonu gibi şeylerle açıklamak yetersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Natural sellection- Dogal secilime lafim yok. Guclu olan, uyum saglayabilen hayatta kalir. Su anda da ceryan eden bir surectir.
Dogal secilim, evrimi olusturan 2 surecten biri olarak gorulur.
Evrim : canlı organizmaların ortak atadan geldikleri ve birbirleri ile akraba olduklarıdir.
Bense canlilarin farkli yaratildigina inaniyorum. Zamanla mutasyon gecirmis olsalarda maymunun maymun olarak, insanin insan olarak yaratildigina.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da memetics ile evrim ile bir sürü şey açıklanıyor, the game of life var bu konuyla alakalı mesela o olay niye yapılmış, ne anlatmaya çalışıyor inceleyin
bir olayın diğer bir olayı etkilemesi üzerine olan yüzlerce fizik kanunu vs arasında, biyolojik olayları da bu şekilde yorumlamaya çalışan bişeyi rererölemek hoş değil
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

anal oral seksin evrimle bağlantısını bilimsel ifadelerle yapabilecek birisi var mı? merak ettim

beraber sürü halinde yasayan türler coğu zaman yalnız yasıyan türlere karsı daha rahat hayatta kalıyor.

ister beraber futbol oynamak olsun ister sinemaya gitmek ister oral seks, bireyler arasındaki bağları kuvvetlendiriyo, sürüyü güclendiriyo, dolayısıyla türün hayatta kalmasını kolaylaştırıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Hagii said:

anal oral seksin evrimle bağlantısını bilimsel ifadelerle yapabilecek birisi var mı? merak ettim

beraber sürü halinde yasayan türler coğu zaman yalnız yasıyan türlere karsı daha rahat hayatta kalıyor.

ister beraber futbol oynamak olsun ister sinemaya gitmek ister oral seks, bireyler arasındaki bağları kuvvetlendiriyo, sürüyü güclendiriyo, dolayısıyla türün hayatta kalmasını kolaylaştırıyo.

oral kızların genellikle sevmediği birşey şu an için anal ise riskli olduğu için seven kişinin fazla olabileceğini sanmıyorum genellersek. bu saydığım durumlar bugünün şartlarında bir de o çağlarda bakarsak hijyen bu seksleri kolaylaştırıcı durumlar vs vs yok. bu durumda dişilerin onaylamasının daha da azalacağını ön görüyorum. buna rağmen nasıl gelişti bu şeyler

acaba erkek güçlü olduğu için diğer taraf onaylamasa da gelişti. kızların can güvenliği olduğu için bu gibi şeyleri düşünecek şıkları yoktu. bazı durumlarda subjektif olmuş olabilirim ama bu saydığım şartları da içine katarak bi açıklama yaparsan memnun olurum cüce.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Peki Evrimin burada amaci ne?

Bilimsel araştırmalara göre (evet yine) orgazm süreleri aşağıdaki gibiymiş:
Aslan: 3-5 saniye
Insan: 4-8 dakika
Zebra: 22 saat

Heralde bizimkisi ortalama bi sure ama çok şükür zebra falan değiliz. Heralde öyle olsa, memurlara yaş durumlarına göre haftada 2-3 gün orgazm izni verilirdi.
bi dakka bi dakka ben burda takıldım

22 saat boyunca şey mi oluyo? ölür lan hayvan kalp krizinden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...