RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aranızda bu islemciye sahip , default fan ile overclocklamıs biri var ise ; stabil kullandıgı ghertz ve voltajı söyleyebilirmi ? az önce bu islemciyi oc lemedigim icin insanlıga ayıp ettigimin farkına vardım , fazla risk almadan 2.4 den 2.7 ye falan çektim ama stabil deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bende varda makinayla aramda 10.000km var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 87C ne abi , yok siz siz olun default fanla denemeyin , eritiyordum az kalsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Peki ocsuz ısın kaç? çünkü 0.3lük değer için 87 derece çıkması acayip geldi. Bende e8400 var stock fan ile 3 ten 3.6 çıkartıyordum en fazla sıcaklık 65 derece oluyordu. Şimdi soğutucu aldım 4 ghze çıkartım problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oc 98 de kaldi arkadaslar artik gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 core2quad veya duo'da 2 kat overclock etsen stock fanla yine 87 olmaz, bence temas sorunun falan var, heatsink ile cpu arasındaki 1 tane saç teli bile yapabiliyor böyle şeyler, bence çıkar fanı güzelce temizle git elektronikçilerden termal macun al 3 5 tlye (veya gümüş artic silver mı ne vardı 10 15civarı ondan da alabilirsin para bolsa). altını değiştir heatsinkin veya uğraşamam diyosan güzel fanlar var thermaltake'in falan onlardan alıver. q6600'e yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ya bende de aynı işlemci var oc denemiştim ben de, milletin stock fanla çıkabildiği mhzlere ben çıkamadım acaip ısınıyordu ve stabil değildi. Hepsi yemiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 o var tabii aynı fabrikanın aynı bandından arka arkaya çıkan cpu'larda bile değişiyor ama core2quad anca fansız yokken çalışsa 87 derece olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 çok fazla abi o ne öyle. 300mhz bi de yani. bence başka bi sorunu vardır onun. ben phenom x4 955'i 3.8'de çalıştırıyorum en fazla 45C falan oluyor yani (stok fan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 amd'nin yeni nesil işlemcileri çok iyi ya güç tüketimi ve ısı konularında. ben de yeni x3 435 aldım, 2.9'dan 3.5'a çıkardım birde normalde overclock sonrası hafif voltaj arttırıp stabiliteyi yakalamaya alışmışız ama bunda default vcore'u 1.375v'dan 1.312'e düşürdüm uhaeuh, ama yine stabil orthos'da, 3dmark'da falan 47 gördüm ben de en fazla 1 saat orthos'dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ben 10 metrelik Scythe Andy Samuria fan ile bile OC yapamadım valla. Çok düşük sıcaklıklarda bile işlem hataları oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar