wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sipeyskeyk said: dişilikle ne alaksı var sevgili işporta meriç dostum. erkek de açsa bu başlığı onunla da dalga geçilirdi np Abi kusura bakma da süleyman diye biri açsa şu topiği bakarsın max 1-2 yorum kimseyi inandıramazsın tersine afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Çünkü süleymanın cep numarası değersiz, ama bir dişi cep numarasını satablirsiniz bile dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nileppezdel said: ahuashdasudhskafsdf abii ahahha feyk değilse cidden çok çok çok büyük hata ahahha :D yani kedilere yazık tabi umarım yuva bulurlar da feyk olmalı yoksa birinin başı dertte :D ahahhahah:D:D ege balonlu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gamze han. slmlar caps çıkmamış saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 adamınbiri said: gamzes said: nasıl bir site anlayamadım, yardım etmek için mi burdasınız, dalga geçmek için mi, acil olmasa numaramı da yazmazdım ayrıca, ismi paticik diye burdaki herkes kedi seviyo sandın dimi:( bu da gerçekten çok iyi :D :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 wastyrx said: sipeyskeyk said: dişilikle ne alaksı var sevgili işporta meriç dostum. erkek de açsa bu başlığı onunla da dalga geçilirdi np Abi kusura bakma da süleyman diye biri açsa şu topiği bakarsın max 1-2 yorum kimseyi inandıramazsın tersine afasd ben açsam gamzeden daha fazla hit alırım. iddayada girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sipeyskeyk said: gamzes said: nasıl bir site anlayamadım, yardım etmek için mi burdasınız, dalga geçmek için mi, acil olmasa numaramı da yazmazdım ayrıca, dalga geçmek için burdayız genel olarak, ciddiye alınmayacaksın ve mesaj yazdıkça daha çok dalga geçilecek seninle, uyarayım dedim. sende kızı koruyo ayaklarına yatıp msn adresi istiycen. sonrada tavlamaya kasıcan can ha az çakal değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 arkadaşlar kendinize gelin. gamze benim sevgilim, buraya üye olmasını söyledim yazması için. trollenme ihtimali aklıma gelmişti ama terbiyesizlik yapılacağı hiç aklıma gelmemişti. gamze'nin cep teli vermesi de yanlış tabii. neyse. rica ediyorum biraz aklınızı başınıza devşirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sen kimsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kermit said: blabla wastyrx said: sipeyskeyk said: dişilikle ne alaksı var sevgili işporta meriç dostum. erkek de açsa bu başlığı onunla da dalga geçilirdi np Abi kusura bakma da süleyman diye biri açsa şu topiği bakarsın max 1-2 yorum kimseyi inandıramazsın tersine afasd ben açsam gamzeden daha fazla hit alırım. iddayada girerim. Sen gönlümün gamzesisin gökalp, tabiyki daha çok hit alırsın afasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yaa bırak sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Lauren said: arkadaşlar kendinize gelin. gamze benim sevgilim, buraya üye olmasını söyledim yazması için. trollenme ihtimali aklıma gelmişti ama terbiyesizlik yapılacağı hiç aklıma gelmemişti. gamze'nin cep teli vermesi de yanlış tabii. neyse. rica ediyorum biraz aklınızı başınıza devşirin. çüş.artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mayis ayindayiz ve ortalik yavru sokak kedisiyle kayniyor. yuva falan da istedikleri yok. sokak onlarin yuvasi. olenler olur yasayanlar buyur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 rica ediyorum arkadaşlar. gamze de çıktı zaten, girmeyecek bir daha siteye. mod arkadaşa da rica ediyorum, ilk mesajdaki tel nosunu kaldırsın lüften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nasıl girmiyecek ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 numarayı aldım her an gamzeyi aricam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 çıkmasaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sevgilim patiye msaj atacak olsa, hele yeni olsa, her mesajını kontrol ederdim atmadan. Tel no yazmak nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Lauren said: rica ediyorum arkadaşlar. gamze de çıktı zaten, girmeyecek bir daha siteye. mod arkadaşa da rica ediyorum, ilk mesajdaki tel nosunu kaldırsın lüften. lauren ve gamze aynı kişi bence. ha bu arada ben sizi "güncelle" arkadasla tanıstırayım o cok nazik bi arkadastır istedğini yaptırabilirsin asla karsı koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 banko feyk yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 TROLLING IS A ART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 trollük arta baya nihat doğana bağlamışınız olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fedeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar