gamzes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 4 yavru sokak kedisini anneleri öldüğü için evimde bakıyorum. Henüz 5 haftalık oldukları için kendi kendilerine bakamıyorlar. 1 hafta sonra yurt dışına gideceğim en kısa zamanda onları yuvalandırmak istiyorum. İstanbul acıbadem tarafındayım, ilgilenen olursa bana cep tel ulassın. teşekkürler hepsi saglıklı ve çok sevimli 3 erkek 1 dişi kediler icin pmden ulasip iletisim bilgisi alabilirsiniz Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ne yaptın be gamze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ahuashdasudhskafsdf abii ahahha feyk değilse cidden çok çok çok büyük hata ahahha :D yani kedilere yazık tabi umarım yuva bulurlar da feyk olmalı yoksa birinin başı dertte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 action stations action stations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamzes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ölmesinler diye evime aldım, daha ne yapayım, her gün 5 kere biberon ile mama veriyorum, temizliyorum, gözlerini siliyorum, artık kensdi kendilerine yitebiliyorlar, hepsine bakmam zaten çok zor, ayrıca uzun bir süre burda olmayacağım, yavru kedi isteyen olursa irtibata geçsin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Tamam biz de tanıdıklarımıza söyleyelim isteyen olursa haber veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gamzes jnms bari once bi kaç bişey okusaydın forumda jnms yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 İlk mesajı güncelleyip numaranı silmezsen cidden gerçek olduğuna inandıramazsın kimseyi. Yardım etmek isteyen zatne özel mesajla ulaşır sana, bari incisözlüğe de yaz numaranı. Orası da kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bayan telefonu dediniz adam çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yapmayın lan yazık. Hayatımda ilk defa içimdeki trollü durdurup ciddi cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Loxias said: Bayan telefonu dediniz adam çıktı aradın mı la? aehfuaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Buyur hacı diye açtı telefonu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 adresini yazarsan özel şoförümü göndericem aldırtmak için gamze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ahuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 foto lazım bu topice gamze, ben şimdi seni nasıl bulucam tanıcam kedileri alıcam hiç bunları düşünmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gamze çok 2009sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamzes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nasıl bir site anlayamadım, yardım etmek için mi burdasınız, dalga geçmek için mi, acil olmasa numaramı da yazmazdım ayrıca, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 googledan bulduğun turucu renlki gay kedi sitesine telefon vermek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gamzes said: nasıl bir site anlayamadım, yardım etmek için mi burdasınız, dalga geçmek için mi, acil olmasa numaramı da yazmazdım ayrıca, ismi paticik diye burdaki herkes kedi seviyo sandın dimi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gamzes said: nasıl bir site anlayamadım, yardım etmek için mi burdasınız, dalga geçmek için mi, acil olmasa numaramı da yazmazdım ayrıca, işte nasıl bir site olduğunu bilmeden numaranı yazmak yanlış. Şu anda on binlerce erkekte numaran var yani.. Ha erkek açıyosa ne ala ama pusuya yatıp 2 ay sonra arayan da olablir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gamzes said: nasıl bir site anlayamadım, yardım etmek için mi burdasınız, dalga geçmek için mi, acil olmasa numaramı da yazmazdım ayrıca, dalga geçmek için burdayız genel olarak, ciddiye alınmayacaksın ve mesaj yazdıkça daha çok dalga geçilecek seninle, uyarayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 abartmayın arkadaslar bu kadar da. trollenir de bu kadar olmaz, dişi sinek görseniz saldırcanız ha. neyse ben gamze hanımı aradım kediciklerden 2'sini aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hadi hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 dişilikle ne alaksı var sevgili işporta meriç dostum. erkek de açsa bu başlığı onunla da dalga geçilirdi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 blazkowicz said: abartmayın arkadaslar bu kadar da. trollenir de bu kadar olmaz, dişi sinek görseniz saldırcanız ha. neyse ben gamze hanımı aradım kediciklerden 2'sini aldım. :) hadi hadi bi kahve içmeye çağırmadan kapadım telefonu deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar