arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 senin kafan karışmış. gayet düz bir kurgu var. generalin gemiyi gezegene düşürüyorlar, oradan devam ediyorsunuz. sonra ishiyle kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nasıl oynadın sen abi oyunu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi nasıl beğendiniz şu oyunu sıkıldım yarıda bıraktım resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Revangelis said: abi nasıl beğendiniz şu oyunu sıkıldım yarıda bıraktım resmen sdf yarı dediğin ilk 10 dakika filansa devam et bence. ha bir iki saat oynayıp beğenmediysen bir şey diyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ikisi de değil act 3 chapter 2 deyim o kadar sıkılmıştım ki bi ara, kaç chapter kaldı acaba diye walkthrough baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 arcane said: senin kafan karışmış. gayet düz bir kurgu var. generalin gemiyi gezegene düşürüyorlar, oradan devam ediyorsunuz. sonra ishiyle kaçıyor. abi ama sanki this is how the story ends diyodu giris videosundan sonra? kafayi yiyom lan ben galiba daha fazla uyumam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 borderlands gibi co-op oynayabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 harika eğlenceli oyun. ama birazcık daha open world olsa çok daha güzel olurmuş. resmen sana yol çizilmiş, o yolda bile giderken sağa sola dan dun takılıyorsun, invisible wall var her tarafta. hatta siper almaya çalışacağın yerlerde bile wall var bazen, 3-4 kere bu yüzden öldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Oyuna 10 dakka dayanamadım, acaip sıkıldım adam çek tekmele duvara vur, adam çek tekmele kaktüse vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 önüme gelene bin tekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 LathspeLL said: Oyuna 10 dakka dayanamadım, acaip sıkıldım adam çek tekmele duvara vur, adam çek tekmele kaktüse vur. aynı hesapla herhangi bi oyunu oynamamak lazım abi. half life ilk yarım saat pistol + crowbar yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Oha hiç alakası yok. Atmosfer'de sarmadı, grafiklerde sarmadı. Tarzım olmadığından baydım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sabonis said: harika eğlenceli oyun. ama birazcık daha open world olsa çok daha güzel olurmuş. resmen sana yol çizilmiş, o yolda bile giderken sağa sola dan dun takılıyorsun, invisible wall var her tarafta. hatta siper almaya çalışacağın yerlerde bile wall var bazen, 3-4 kere bu yüzden öldüm... 3 günde bitti. stres atmalık, kaliteli, yaratıcı bir FPS. daha ne isteyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 düzgün bir atmosferi olan, ilgi çekici bir senaryoya sahip olan, düzgün karakterlere ve karakter gelişimine sahip olan, silahların vuruş hissi düzgün olan bi fps isteyebilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 130 küsür öldürme tekniği var tekme atıp öldüreceğine onları deneseydin abi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Revangelis said: düzgün bir atmosferi olan, ilgi çekici bir senaryoya sahip olan, düzgün karakterlere ve karakter gelişimine sahip olan, silahların vuruş hissi düzgün olan bi fps isteyebilirsin :p atmosferi gayet güzel valla. senaryosu daha önce yapılmış şeyler elbette ama bunu dert etmem. zaten senaryosu da baba bi şey olsa, en iyi fps'ler arasına girerdi. karakter gelişimi ise nerede hangi fps'de görüyoruz, ne karakter gelişimi? film mi bu :D elinde silahın olmadan bile 1001 tane düşman öldürebildiğin bir fps işte. yeni bir şeyler katmışlar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Senaryo'yu bilemeyeceğim ama olayın geçtiği evren, renk paleti falan itici geldi. İtici gelmesinin nedenide Unreal Engine diyebilirim gayet. Aynı oyunu, ne biliim, Borderlands gibi yap daha çok sevebilirdim. Ana karakterin dialogları güzel ama tipi dialoglara uygun değil bence. Birde oyunda zıplama yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 takılıyodum sadece, günümüz fpslerinde olan şeyler değil zaten söylediklerimin bazıları evet, atmosfer konusunda ise hiç katılmıyorum, çok başarısız bence bulletstorm ama zevk meselesi biraz. beklentilerimiz çok düşük, istiyorum ben yine de böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hoştu ama boştu, oyunda favorim dialoglar ile general karakteriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 LathspeLL said: Birde oyunda zıplama yok dimi? yok:D en son silahta adamları üstüste dizip SHISKEBAB yapmak baya iyi ama ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 achievement var 40 puanlik bu arada oyle, su kirmizi yerlerinden vurunca patlayan elemanlar var ya, onlarin dar yerlerden kalabalik gruplar halinde geldigi bi bolum var sonlara yakin, orada 5-6li siskebap cekebiliyosun, 2000 ustu puan yapinca tek harekette achievement aciliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 çerez bi oyundu bitirdim senaryoyu sildim ama oynarken gayet eglendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 zevkli oyundu. en azından crysis 2 den kat kat iyiydi. devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar