Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulletstorm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Revangelis said:

abi nasıl beğendiniz şu oyunu
sıkıldım yarıda bıraktım resmen sdf

yarı dediğin ilk 10 dakika filansa devam et bence. ha bir iki saat oynayıp beğenmediysen bir şey diyemem :)
Mesaj tarihi:
arcane said:

senin kafan karışmış. gayet düz bir kurgu var. generalin gemiyi gezegene düşürüyorlar, oradan devam ediyorsunuz. sonra ishiyle kaçıyor.

abi ama sanki this is how the story ends diyodu giris videosundan sonra?

kafayi yiyom lan ben galiba daha fazla uyumam lazim
Mesaj tarihi:
harika eğlenceli oyun. ama birazcık daha open world olsa çok daha güzel olurmuş. resmen sana yol çizilmiş, o yolda bile giderken sağa sola dan dun takılıyorsun, invisible wall var her tarafta. hatta siper almaya çalışacağın yerlerde bile wall var bazen, 3-4 kere bu yüzden öldüm...
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Oyuna 10 dakka dayanamadım, acaip sıkıldım adam çek tekmele duvara vur, adam çek tekmele kaktüse vur.

aynı hesapla herhangi bi oyunu oynamamak lazım abi. half life ilk yarım saat pistol + crowbar yani :P
Mesaj tarihi:
sabonis said:

harika eğlenceli oyun. ama birazcık daha open world olsa çok daha güzel olurmuş. resmen sana yol çizilmiş, o yolda bile giderken sağa sola dan dun takılıyorsun, invisible wall var her tarafta. hatta siper almaya çalışacağın yerlerde bile wall var bazen, 3-4 kere bu yüzden öldüm...

3 günde bitti. stres atmalık, kaliteli, yaratıcı bir FPS. daha ne isteyeyim.
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

düzgün bir atmosferi olan, ilgi çekici bir senaryoya sahip olan, düzgün karakterlere ve karakter gelişimine sahip olan, silahların vuruş hissi düzgün olan bi fps isteyebilirsin :p

atmosferi gayet güzel valla. senaryosu daha önce yapılmış şeyler elbette ama bunu dert etmem. zaten senaryosu da baba bi şey olsa, en iyi fps'ler arasına girerdi. karakter gelişimi ise nerede hangi fps'de görüyoruz, ne karakter gelişimi? film mi bu :D

elinde silahın olmadan bile 1001 tane düşman öldürebildiğin bir fps işte. yeni bir şeyler katmışlar en azından.
Mesaj tarihi:
Senaryo'yu bilemeyeceğim ama olayın geçtiği evren, renk paleti falan itici geldi. İtici gelmesinin nedenide Unreal Engine diyebilirim gayet. Aynı oyunu, ne biliim, Borderlands gibi yap daha çok sevebilirdim. Ana karakterin dialogları güzel ama tipi dialoglara uygun değil bence.

Birde oyunda zıplama yok dimi?
Mesaj tarihi:
takılıyodum sadece, günümüz fpslerinde olan şeyler değil zaten söylediklerimin bazıları evet, atmosfer konusunda ise hiç katılmıyorum, çok başarısız bence bulletstorm ama zevk meselesi biraz. beklentilerimiz çok düşük, istiyorum ben yine de böyle şeyler.
Mesaj tarihi:
achievement var 40 puanlik bu arada oyle, su kirmizi yerlerinden vurunca patlayan elemanlar var ya, onlarin dar yerlerden kalabalik gruplar halinde geldigi bi bolum var sonlara yakin, orada 5-6li siskebap cekebiliyosun, 2000 ustu puan yapinca tek harekette achievement aciliyo
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...