Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 http://www.apple.com/trailers/wb/exorcist_the_beginning Anladığım kadarıyla biraz The Mummy 2 gibi bir tarzda film olcak. Traileri beğendim biraz. Ama en iyi korku filmi sayılan bir filmin devamı (ya da öncesi) ne kadar korkutucu olur bilemem. Umarım Alien 4 gibi birşey çıkmaz karşımıza..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bence bes para etmicek bu film. abi o yikintilar nerdeydi? irak yada iran falan, orda ne ariyo hacli mezar taslari. ne bilim ya hosuma gitmedi. exorcist dedigin evin icinde gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 uff hayatimin en kotu anlarindan biri exorcist sinema salonunda gecmistir, yeter artik dedim kulagima walkman taktim kafama montu gecirdim o kadar igrenc hissediyorumki sanki sinemada kimse yokmus bi ben varmisim gibi 2 taraftan da arkadaslarimin koluna girmisim ay yeter bitsede gitsem diye canimi sikmisti yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bu Indiana Jones tarzı mı olcak ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 alien 4 fena diildi şimdi tartışma çıkarma :) (ripley in interracial olayları dışında tabii ehuehue) exorcist in moku çıktı.bi çıkaramadılar şeytanı.öeah yani yeter. biraz yaratıcılık gelse şu korku filmlerine hiç fena olmayacak..[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bone işte bu.. doom 3 iblislerine esner, genç kızların başını döndüren iblislerden imza toplar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yağmurdan korksam trene binmezdim..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Yeni Exorcist : Exorcist - The Beginning × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yağmurdan korksam trene binmezdim..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar