vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ooh ben de simdi firinda dilim dilim kesilmis kusdili'li (ne bicim lan türkcesi fsd) zeytinyagli kabak yabdim. yanina da sarimsakli, susamli yogurt. bi de somon. cok saglikli besleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kesenize bereket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit işssizmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 az once ekmek arasi hardal ve ketcap yanindada peynir yedim. simdide cay icip yaninda negro yiyorum. evet acim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit said: canımın patates salatası çekmesi üzerine üşenmeyip giriştim mutfağa ve mükemmel bi iş çıkardım süperde yapmışım. üşenmeyin yapın zaten çok basit. yerken kendimden geçtim za Kermitin su topiklerine bayılıyorum.Halkın sesi adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 reyou said: az once ekmek arasi hardal ve ketcap yanindada peynir yedim. simdide cay icip yaninda negro yiyorum. evet acim. bizim bir akraba vardı uzaktan.hayatımda 2-3 defa gördüm.bir keresinde bir ekmeğin içine çiğ sosis ketpçap mayonez peynir reçel bal kaşar zeytin ve 1-2 şey daha koydugunu gördüm yalansız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ahahaha liste uzayıp gidicek gibi geldi bir an.Ben ekmek arası haslanmıs yumurta tursu beyaz peynir kombosunu çok seviyorum arasına bir kaç malzeme daha konabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Abilify said: Ahahaha liste uzayıp gidicek gibi geldi bir an.Ben ekmek arası haslanmıs yumurta tursu beyaz peynir kombosunu çok seviyorum arasına bir kaç malzeme daha konabilir tabi. haşlanmış yumurta iyi oluyoda bak turşuyu denemedim beraber olabilir lan aslında. olm kahvaltı yapmadım. bi seçenek belirleyemedim kendime ne yapsam diye. omlet yapıp yanında çay peynir zeytinmi girişsem. yoksa beyaz peynirli tostmu yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar