kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 canımın patates salatası çekmesi üzerine üşenmeyip giriştim mutfağa ve mükemmel bi iş çıkardım süperde yapmışım. üşenmeyin yapın zaten çok basit. yerken kendimden geçtim za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 gelsene oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hala yiyorum doyamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Tutoryal de yazsan pek şık olur. Evde yemek tarifi krizi içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 içine hardal da koysaydın :| yahu karnım aç öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bella said: afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 salata (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 wastyrx said: salata (td) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tuto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 wastyrx said: salata (td) fastfood gencligi iste (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaniLLe said: wastyrx said: salata (td) fastfood gencligi iste (td) Etobur gençlik diyelim. Bildiğin ot yemiyorum büyük olasılık o yüzden beele bızdık kaldım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 patates salatasında ot denilebilecek pek birşey yok ki. edit: he, sen normal salatadan bahsediyosun.onlara değişik değişik sos yapınca normal yemekten güzel oluyo valla sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 patates salatası, n.york steak, bira üffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bella said: patates salatasında ot denilebilecek pek birşey yok ki. edit: he, sen normal salatadan bahsediyosun.onlara değişik değişik sos yapınca normal yemekten güzel oluyo valla sdfsd Efet normal salatadan bahsediyorum. Valla biftekli falan salata yapıyorlarsa bifteklerinden yerim ajfgasjd edik: o kadar sosu ete koy daha güsel bence afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 güzel, soslu, bol sulu ve taze bir tabak salatayı hiçbirşeye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 wastyrx said: vaniLLe said: wastyrx said: salata (td) fastfood gencligi iste (td) Etobur gençlik diyelim. Bildiğin ot yemiyorum büyük olasılık o yüzden beele bızdık kaldım fasd biz et alamıyoz hacı ya fakirlikten. kurbanda işte komşular verirse anca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ot yiyoruz sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kermit said: ot yiyoruz sürekli. Sana kuru fasülye pilavımdan yabiim o zaman. Salatadan çok daha ii :O Bi de sürekli sanki 'ben pariste yemekteyken..' gibi cümleler kuruyor muşum gibi yapıosun, kendimi kötü hissettiriyorsun. YAPMA :( öle yabmıorum çünkü ben -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kırmızı altın diyolla artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 canım çekti lan! insafsız kurbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bella said: kırmızı altın diyolla artık. Sürekli kırmızı altın yiyorum demedim cansın hanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Rewendor said: canım çekti lan! insafsız kurbaa hacı cidden patatesler haşlandıktan sonra 5dknı bile almıyo hazırlamak kalkın silkelenin üşenmeyin gidin yapın yeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 patastes haşlamak ve soymak çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 üşenmeyin lafı senin için geçerli değil cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar