SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 lan öldü hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Simdi meslek olarak yaptiginiz isi amator sekilde herkesin yapabilmesi sinir bozucu olabilir. -arı maya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ilgi eksikliği var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 herkes her şeyin uzmanı olacak diye bir şey yok. zaten çeviri isteyen arkadaş profesyonel çeviri verseydi o emeğinizin karşılığını verir sizin gibi bir profesyonele gelirdi. zaten buradan yardım istemekle o da risklerin farkında. yok dayanamıcam BU NASIL Bİ EGO YA EHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 of şurda bone olsa herkese tek tek quote çekerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Olivies said: Simdi meslek olarak yaptiginiz isi amator sekilde herkesin yapabilmesi sinir bozucu olabilir. -arı maya O zaman hali saha maci yapmayalim sarki soylemeyelim ve hatta sevismeyelim. Rocco abimize ayip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 basın yayın okudum 3-5 bişey atmadan bir daha haber quotelamazsanız İYİ OLUR ANLADINIZ MI?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 forgiver said: of şurda bone olsa herkese tek tek quote çekerdi bone ve fede neden yörünge dışı oldu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 gene yapmistir fede bi haylazlik ama bone niyeee niyeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 4 harfli kullanıcıları teker teker banlıyoruz arkadaşlar daha uzun nicklerle gelmeleri tembih edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 olm adam bonecti aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 arkadaşlar lütfen evlerde yemek yapmayın artık dışarda yiyin ben bu işin okulunu okuyorum evde yemek yapar yerseniz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bi noktadan sonra komiklikten çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar