Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Simdi meslek olarak yaptiginiz isi amator sekilde herkesin yapabilmesi sinir bozucu olabilir. -arı maya
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 herkes her şeyin uzmanı olacak diye bir şey yok. zaten çeviri isteyen arkadaş profesyonel çeviri verseydi o emeğinizin karşılığını verir sizin gibi bir profesyonele gelirdi. zaten buradan yardım istemekle o da risklerin farkında. yok dayanamıcam BU NASIL Bİ EGO YA EHEHE
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 of şurda bone olsa herkese tek tek quote çekerdi
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Olivies said: Simdi meslek olarak yaptiginiz isi amator sekilde herkesin yapabilmesi sinir bozucu olabilir. -arı maya O zaman hali saha maci yapmayalim sarki soylemeyelim ve hatta sevismeyelim. Rocco abimize ayip olur.
aente Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 basın yayın okudum 3-5 bişey atmadan bir daha haber quotelamazsanız İYİ OLUR ANLADINIZ MI?!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 forgiver said: of şurda bone olsa herkese tek tek quote çekerdi bone ve fede neden yörünge dışı oldu yahu?
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 gene yapmistir fede bi haylazlik ama bone niyeee niyeeeeeeee
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 4 harfli kullanıcıları teker teker banlıyoruz arkadaşlar daha uzun nicklerle gelmeleri tembih edildi
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 arkadaşlar lütfen evlerde yemek yapmayın artık dışarda yiyin ben bu işin okulunu okuyorum evde yemek yapar yerseniz olmaz
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bi noktadan sonra komiklikten çıktı.
Öne çıkan mesajlar