fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sarhoş olmak istediğim zaman derin nefes alıp veriyorum 10 15 kere oluyorum. sigaradan başka bişeyden değil. safi oksijenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bi sise icin total 3 dk harcasan 10 dk isesen 40dk da bile icilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 BabacumMostors said: sarhoş olmak istesem kolonyayı sulandırıp içerdim ben ilkokuldayken içerdim varya. nerden keşfettiysem kolonyayı içiodum, başım dönüodu hoşuma gidiodu filan, meğersem kafa bi milyon dolaşıyormuşum. annem şüphelendi neyse ki, neden bu kolonya hergün bitio diye de, dayağı yiyince vazgeçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 aşırı su içmekten de sarhoş olmak mümkün tabii.. gerçi sarhoş demek doğru mu bilmem. su zehirlenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 aklına mukayet oldukça günah değildir, için sabahlara kadar. serbest bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kermit said: fede said: azıcık içince günaha girilmiyo yalnız. kendini kaybetmeye başlayınca giriliyo. bence öyle bilmiyorum yani. benim fetvam bu kendini kaybedip kötü bişi yaparsan günaha girer benimkide bu ahahah içenin kafası kesilmeli benim ki de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bi sn kafa olmak amaçlı bira niye içilir ki? saçmalık yahu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 2 biradan sonra dünyaları satın alabiliyorum.En güzeli bence abi az içerek hemen kafayı buluyorum yok neymiş 10 tane içtim tık demedi teehee.Cebi de düşüncen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaniLLe said: şunu yapan fazla işsizmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Necro said: 2 biradan sonra dünyaları satın alabiliyorum.En güzeli bence abi az içerek hemen kafayı buluyorum yok neymiş 10 tane içtim tık demedi teehee.Cebi de düşüncen abi. şöyle olabilmeyi ne çok isterdim valla at bi bira çakır keyif ikincisinde sarhoş oyoyoy ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 6 yaşımdan beri sarhoş olmadım keşke sarhoş olabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ben sarhoş doğmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Saeros said: 6 yaşımdan beri sarhoş olmadım keşke sarhoş olabilsem içmio musun yoksa yazar burda "ben var ya ölümüne içerim ama yıkılmam dokunmuo alkol bana" mı demek istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ikisi de değil, yazar burada bayrağa sesleniyor, sarkazm yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Eveeet anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 aman vazgeçtim trollemiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar