Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Vizesi / Davetiye / Vize alma ihtimali?

throine

Öne çıkan mesajlar

Amerika resmen insanlarin calistigi bi konsolosluk. Orda calisan Turkler biraz gerizekali sadece. Amerikali calisanlarin hepsi insan gibi insan.
Alman konsoloslugu mesela suratima tukurmedigi kaldi bi dedim 2 yerde caisiyorum aha belgeleri bankada param war kredi kartim sorunsuz ayrica ogrenciyim ustume araba var beton gibi bakti kadin.

Amerikan vizesi bunun aksine giiyosun basit sorular var neden gidiyosun okul nasil inglizcen baya iyiymis nerden orendin gitme parani nasil karsilican felan falan. Sonra iste bitti konusma ben dedm alabilir miyim sizce adam Ill gladly give you a visa dedi. E tenk yu dedim ciktim yane.

Ben 3 ay verirler mi diye endiseliydim direk 10 sene verdiler eauhea.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
of yaaa bugun randevu almak icin aradim ankara icin en erken 10 haziran, istanbul icin 18 haziran dediler. :S ayrica istanbul'dan basvurursam red edilme olasiligi varmis sen ankara'ya baglisin dedi. yok oyle bisiii elciligin sitesinde de gormedim dedim sen bilirsin dedi gorusmemiz kayit altina aliniyor dedi. ahah

acil vize talebi icin fax numarasi verdi ama olum kalim, hastalik icin olanlara oncelik veriyorlarmis. tabi benim isim olum kalim degil. daha once boyle gerekli belgeleri fakslayip olum kalim olmayan ama acil isi nedeniyle erken randevu alabilmis olan var mi? 24 saat icinde cevap vericez, vermezsek talebiniz kabul edilmemistir dediler ayrica.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya konusu varken açmak istemedim de

şimdi benim yeşil pasaportum vardı 90'ların sonundan, çocukken çıkartmıştı annem

geçenlerde işte biraz bakındım da uzatmak istiyorum, yurt dışına çıkabilirim önümüzdeki dönemlerde

şimdi 20 yaşındayım, biraz bakındım 18 yaşından sonra hakları kaybedilir diyorlar. Ama annem öğrenci isen 24 yaşına kadar uzatma hakkın vardı diyordu, hatta geçen yıl babam uzatacaktı vs.

şimdi benim 24 yaşına kadar uzatma hakkım var mı? yoksa bu hakkı kayıp mı ettim ? uzatma hakkım varsa klasik pasaport işlemlerinden başka birşey yapmam gerekir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...