Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Bahsettigim honor zamanında thrillusun hazırladıgı icinde röööargh diye bagırdı bi parcası vardı :) zamanında Horselords icin hazırlanmısdı elinde olan yada upload edilebilitesi olan kimse varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 benim elimde var.. ama eski topicleri uplasan daha iyi olurdu.. Bonepart'a sor, o senin için uplasın.. uplamassa ben uplarım[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Upload ediyorum siteme birazdan linki veririm[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bende de var Sam wise falan dio kim o yeşil şey ? :P[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 isteeeriz isteeeriz hdi dynamick : )[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 upload ediyorum 128/32 cable var 25 dakkası kaldı :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sagol dynamick,saol bone :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ehehe accık mırıldanayım:P Neler olur neler biter bilemem Ölüm beni istiyorsa karşı gelemem Korkum yok ama beni sevenler için yaşamak gerekliyse kolay ölemem hesaplaşma vakti başka yollar bitti Sıra kılıca geldi davran hadi çek kılıcını bütün nefretinle kafamı bedenimden ayırmak için boynuma doğru sallaa sakın ıskalama 2. bir şansın olmayacak asla... ...... :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Honor.mp3[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 tekrar sagol dynamick, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 NP bağlantımda arada bi sorun cıkıyo ondan biraz geç upload ettim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 muthis bi sarki :) dinliyip duruyom. ulan ne zamanlar gecti beee... *!ic ceker*[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 dinleyince uo oynayasın geliyo:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
666 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 çok komedi bi şarkıydı yaa ilk dinlediğimde gözümden yaşlar fln gelmişti hiç unutmam 1 hafta fln paso bu şarkıyı dinlediğimi hatırlıyorum bide dark buna karşı birşeyler yazmıştı snn forumlarında oda feci komedi bişiydi eğer dark okursa o yazdığı yazıyı hatırlıyorsa burayada bi zahmet yazarsa iyi olur...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 "Steel, Samwise, Duke, Absolut, Onlar ışığı seçen cesur savaşçılar" hakikaten de öyleydi, şarkı kesinlikle bir başyapıt.. :) efendi Thrillus ve diğer kardeşlerimle tekrar buluşuruz inşallah bir başka oyunda, HorseLords'u tekrar yaşatırız.. 8-) ekleme: yeşil-sarı benim üniformamdı arcane bey, güneşin altındaki çayırlar teması ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 05 May 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 plasmanın altında eriyen mutantlar teması brotherhood çok yaşa ! :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 fallout online çıksın sen göreceksin mutant federation'ın gücünü.. 8-)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 fallout online mı çıkıyo abow? (sazan değilim demi?)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 *sarma sesi* "Your fishing skill has increased by..." bastard etmeyin konuyu.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hoca nası bi mantıkla diosun ki o lafı ? ben öyle birşeyde direk brotherhood a giricem scribe olucam kökünüzü kaziicaz masum bile olsanız master ın adamı bu damgası vurup topunuzu yeşil burger yapıcaz[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Sam, 05 May 2003 23:16 tarihinde demiş ki: *sarma sesi* "Your fishing skill has increased by..." bastard etmeyin konuyu.. [/b] ya of be gene yakalandık :) (ozm heme nkonuay dönsün diye) Honor süper şarkı yaf .. :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ...azazel dark intikam eskiya amorloths acimadan cana kiyan katiller ve de niceleri... sebep aramaz sana acimaz tek amaci var onlarin canini almak ama korkma, horselords burada hep vardi hep de olacak steel samwise duke absolut onlar isigi secen cesur savascilar... bu kismina hastayim! :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 batı bos'u bile başedemez normalde tactics mutant'larıyla. başlarında en iyi batı bos paladini var. master mutant'ı olmam kesinlikle.. ben de HL paladiniyim işte, şarkı söylüyor.. 8-)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 amorloths ve sanrey'le bir savaşım olmuştu, süperdi ya.. :) hepsini yazacaktım güya, yeteneksiz ben.. :([hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Kan, Kan, kan ise kan Bugün alıcaz can cani eşkiyadan Masum kanı akıtıp yanına kalacakmı ha? Silahsızlara saldırmak kolay saldır bana Ordum hazır saldır hadi korkmuyorsan Benden sana garanti çabuk ölüm durma gel hadi Cani ruhun artık cehennemde Huzur bulursun yanarak belki artık sen de[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar