tunch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 selam pati canlar. bizim peder "haftasonu" arabası almak istiyor , kriterler : çok yakmıycak , servis gideri az olucak , sağlam olucak , çok küçük olmıycak. limiti de 8 milyar civarında. tavsiyeleriniz nelerdir? "saygılar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 8 az gibi geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 az evet :) az olunca kötü şekilde değerlendirme şansı çok daha yüksek haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kuş serisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 felicia düşünüyor bizim eski arabadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Uno alın derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Selam, Skoda bence de gayet mantıklı bir seçim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Beyt said: Uno alın derim ben. uno çok tatlı araba ya. ilk çıktığında filan çok hoşuma giderdi. şimdi eskidi tabi neler çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 uno kullandım bende eskiden, tas gibi arabadır. iyi de kacar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 wosvogen pololar var tüpsüz falan bulabilirsen 8 - 9 arası gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 e28 bmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 97 model polo aldı arkadaş yeni 11 bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vergi dairelerini gezmekte mantıklı zaman sınırı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 broadway? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 skoda motor açısından renodan fln daha ataktır eskiden spring vardı bizde bi arkadasımdada skoda favorit vardı skoda kalkışlarda fln eziyodu yani. ama tabi cokda az yakmıyo o arabalar her ne kadar 1.3 1.4 motor olsada. hatta skodayla çeşme otobanında 160 ı gördük agzım acık kalmıştı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 reyou said: broadway? aman sakın ha! itip durursun sürekli eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Catzee said: vergi dairelerini gezmekte mantıklı zaman sınırı yoksa bu mekanlar nerde ya gidip baksam bi ara? bide oto pazarı nerede istanbulda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 en sağlamı altunizadede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Selam, Kartal'da da var oto pazarı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 altunizade'de bu tip arac bulmakda zorluk cekersın hanı var ama cesıt yok gıbı.Bu fıyatlardakı araclar Umranıye pazarında bulunuyor daha cok .. Yerıde basıt Umranıye devlet hastanesının hemen arkasında . Kartal eskısı gıbı degıl para cok mal bı yerde ve kucuk bı pazar oldugu ıcın mıllet kafasına gore yazıyor rakamları .Eskı yerınde E5 ustunde ne sıcaklar ne soguklar yedım bee .ama parada kazanırdık orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 findik olmayinca para olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Farinal said: Catzee said: vergi dairelerini gezmekte mantıklı zaman sınırı yoksa bu mekanlar nerde ya gidip baksam bi ara? bide oto pazarı nerede istanbulda :D hangi şehirdesin bilmiyorum ama bulunduğun şehrin vergi dairelerinin sitelerinde falan ilan ediyorlar genelde mesela ankara : http://www.sahibinden.com/ankara_vergi_dairesi_baskanligi_hacizli_arac_satisi-73WQQaXQQ24085734WQQpXQQdisplayitem bu vergi dairesinin adresi ve araç listesi http://www.avdb.gov.tr/y/hacizli/arac.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 istanbul yazmışsın ztn üstteki mesajda :) bu da istanbul http://www.ivdb.gov.tr/ihale/ihaleilanlari14.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 1996 model skoda felicia ilk arabamdı o kadar memnundum ki haftada bir benzin aluyodum oda baya bi yol yapıyodum o zamanlar karşıyaka balçova arası hergün. baya sağlam araba duvara sürttüm yanını duvar falan kırıldı bizimkinin boyası gitti sadece. altıda sürtmez öyle her yere bam güm kaldırıma çıkardım. http://hyperinzerce.cz/x-cz/inz/1585/1585893-skoda-felicia-1.jpg aha bu canım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar