wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 utopia said: sus çaktırma gaz veriyorum Artık inanmıyorum sana Selin, al msn loglarını ver msn loglarımı afad 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ICIYON MU LAN SEN YINE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 AHAHAHAHAHSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vaniLLe said: ICIYON MU LAN SEN YINE? NE İÇMESİ BEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 he aferin adam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hadi her f5 öncesi 5 soru. haydi kermit kitaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ney ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok olm bu gün hon oynamıycam dedim. kendime. bugün olmaz. bi ara oynıycaktım ondada server yok diye ii oldu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ÇALIŞ BE ARTIK O KADAR GAZ VERDİK. HALA F5 HALA F5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 1 küçücük kız çocuğu bak duruyor orada hala belki de senin olacak o soruyu çözünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 her sabah kalktığımda bu topici okuyup gazımı alıcam gaz milangazdan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 topiki kızlar basmış. adamın aklı burda kalır şimdi. çalışılmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 çok çalış lan şurda kaç ay kaldı zaten. rakiplerin deli gibi çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 barnacle said: copry said: GİVE THEM NOTHİNG TAKE THEİR EVERYTHİNG !!! ............................................________ ....................................,.-�...................``~., .............................,.-�..................................�., .........................,/...............................................�, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:�......../ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....�-,_..............................,:`........../ .........../(_....�,_........�,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......�,_.......�,_.......,.-~-,},.~�/....} ...........((.....*~_.......�-._......�,,./`..../�............./ ...,,,___.`~,......�.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-� ............/.`~,......`-...................................../ .............`~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-, .....`=~-,__......`,................................. ...................`=~-,,.,............................... ................................`:,,...........................`..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_..........._,-%.......` ...................................,<`.._|_,-&``................` eeee bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Organize trolllük var lan forumda çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 copry said: GİVE THEM NOTHİNG TAKE THEİR EVERYTHİNG !!! Correction : Give them nothing, but take from them everything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: çok garip saçma sapan rüyalr gördüm dgsye girmişim bile bitmiş sınav türkyie 54.sü oluyodum. 346 puan alıyomuşum ama yetmiyomuş istediğim yerlere. torpil arıyodum lan. şaka maka nasıl hazırlanıyosun abi sen şu sınava söylesene bi, anasını satim dersaneye gidiyorum bilmemne puanı 265-275 arasında gezdiriyorum paso. bi yukarı çıkamadım sıçtımın boku bi 285 yapsam sericem götü bidaha dokunmucam. kendime rapor: aynı cümle içinde sıç, bok ve göt kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 keşke yeniden öğrenci olsam. keşke 18 yaşıma dönsem bu kafayla. valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi tecrübeli kafa ile 18 yaşında olmanın sana katıcakları çok fazla olabilir ama o yaşta o hataları yapıp, ya da nasıl desem o tecrubesizlikle ilerisini dusunmeden yapıp, eglendigin cogu seyi yapmazsın bu sefer. o da 18 yaş olmaz zaten. (yaş kısmına istediğin genç yaşı koy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 evet ama en azından şu an daha iyi bi yerde olurdum yemişim eğlencesini be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yaşım 17 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 küçül de cebime gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 taam taam 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ist e geldiğinde gezdirim seni lunapark fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar