Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Selamlar, Kuralar cekildi biraz once (daha dogrusu random.org'a girip 1 ve 7 arasindaki sayilari kafana gore dagit tusuna 3 kere bastim sonra sayilari yazdim eslesmeler boyle cikti). 7 takim oldugu icin takimlardan birisi BYE aliyor (ilk macinda otomatik galibiyet) bu konuda yapacak cok bisi yok... Turnuva yapisi double eliminationdur. Kisaca iki kere yenilen takim eleniyor turnuvadan. Ilk tur oynanacak, kaybedenler kaybedenler klasmaninda birer mac daha oynayacak kendi aralarinda, ordan da ilerleyecekler. Iki kere kaybeden eleniyor dedigimiz gibi, boylece her takim en az 2 mac oynamis olacak, ve turnuva hemen baslayip hemen bitecek temiz temiz. Turnuva semasini daha sonra evde cizip buraya koyduracam, ama simdilik kuralar bu sekildedir: ILK TUR MACLARI ApAcHE TeAm vs. Yabancilar Subesi SSCB vs. S2K Olum Takimi vs. Takim 6 round 1 bye KKT random.org'a hizmetlerinden oturu tebriklerimizi sunuyoruz ve Balli Karili Kelli takima da tebriklerimizi iletiyoruz. O kadar iyisiniz ki, oynamadan kazaniyorsunuz artik. sdafsg. Takimlar kendi aralarinda konusup tarih ayarlasin pls, Cumaya kadar mac ayarlayamayanlara biz tarih atayacaz, hakemlerin belirledigi tarihler hafta ici 21:00 civari olacaktir. HAYDI BOL SANSLAR <<< TURNUVA SEMASI ICIN REZERVE >>>
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi keşke baştan oynasaydık belki 1 maç kazanma ihtimalimiz olurdu.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şimdi yenenler ile oynayıp ezileceğiz :(
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 evet, isin en eglenceli kismi da o zaten dsahfshg.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben takımımızın 2. keli olarak bu takımlardan birinin onayı halinde 2. turdan başlama hakkımızı devretmek istiyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 takım 6 kim? bide tek macmı yapılcak yoksa best of five falanmı? best fo three olaydı bari
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Şimdi önümüzdeki haftaiçi mi yapacak maçları bunlar? Zira ben iptalim önümüzdeki 1.5 hafta.
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bir de sonuncu takıma tittle verilmeli bence.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 valla payrom, bu yuzden yedekleriniz var zaten sdfg. Fiksturleri siz karar vereceksiniz, tek mac olcak, buraya post edeceksiniz sonucu. best of 3 falan olayi cok vakit alir ve karistirir ortami kanimca. Erkin admini bu turnuvanin, o verir son karari ama sanirim tek mac uzerinden arkadaslar sdfg Bu tip turnuvalar uzadikca boku cikiuyor genelde ve bitmek bilmiyor, kisa ve oz tutmakta fayda var.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi tek imba takimla baslayarak bence turnuvaya imzamizi aticaz ulan bare ortalama bi takim cikaydi ilk basta
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Azmodai said: valla payrom, bu yuzden yedekleriniz var zaten sdfg. Fiksturleri siz karar vereceksiniz, tek mac olcak, buraya post edeceksiniz sonucu. best of 3 falan olayi cok vakit alir ve karistirir ortami kanimca. Erkin admini bu turnuvanin, o verir son karari ama sanirim tek mac uzerinden arkadaslar sdfg Bu tip turnuvalar uzadikca boku cikiuyor genelde ve bitmek bilmiyor, kisa ve oz tutmakta fayda var. Orası öyle de bir maç bile olsa oynamak vardı bu güzide takımımla =/
cenx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bu arada MG clanı herhangi bir durumda bir takıma ihtiyaç duyulduğunda açığı kapatmak üzere hazır durumda kafede bekliyor. haberiniz olsun die dedim.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Pyro said: Zira ben iptalim önümüzdeki 1.5 hafta. OH BE !!!
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 diger türlü her aksam oyun oynamaktan farkı olmıcyak cünkü
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Heroes of Newerth Retail release date has been set. HoN's Open Beta will come to an end on Wednesday, May 12th @ 4:00pm EST, 2 weeks from today. It has been an amazing beta process and we appreciate the support of all our fans!
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Phae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Werewolf said: Heroes of Newerth Retail release date has been set. HoN's Open Beta will come to an end on Wednesday, May 12th @ 4:00pm EST, 2 weeks from today. It has been an amazing beta process and we appreciate the support of all our fans! ASAHAHAHAHAHHA edıt fuks
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 2 hafta icinde bitirmemiz lazim agalar sdfg.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 valla takımlar yerinde olursa günde 2 maçta olabilir bence
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Yarın son vizeme gireceğim 1'de, yarın akşam dahil olmak üzere sonraki her tarih uyar bana.
Öne çıkan mesajlar