NighTWolF Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ultima online ile ilgili "bir pknın hayatı" diye bi animasyon vardı linkini bilen kimse varsa yardımcı olabilirmi...[signature][hline]i have no tears there is only pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 iyi misin?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Flashdan bahsediyor sanırım[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Evet ondan bahsediyor, bir ara ben de biraz aramıştım, sonra vazgeçmiştim ama. Bulursanız haber verin. :-)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bilen varsa yazsın walla ben de aramıştım bi ara osi bölümünde:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 öyle birşey mi var ? yaa bu pk olayını da anlıyamıyorum nedir bu pk kısaca anlatabilir mi biri? ne yapar,ne içer,şehre girmeden nasıl yaşar v.s.?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Umasaburonunki degilmi bahsettiginiz ?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet cuce link'i biliyo musun?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 pk dediğimiz, player killerdır. oyunlarda player arkadaşlarını öldüren kişilerdir. ilk olarak diablo 1'de gördüm adamla birlikte zindana inersin, birden arkandan bıçaklar ölürsün, kulağını silahlarını felan alır.. sonra uo'da gördüm, milleti öldürüp kırmızı olan ve genellikle kendini beğenmiş kişilere deniliyordu pk diye..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 www.wtfman.com fakat uzun sure once kaldirdilar yanlis hatirlamiyorsam...[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 "kendini beğenmiş kişilere deniliyordu pk diye.." lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 pk lık güzeldir,durun vurmayın!!!!,güzeldir valla,çok zevkli,reskill fln türü şelr bizi bozar,ama pklık güzeldir. *!kaçarrrr*[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 uo baabinda (birazda genel olarak) kendini dier playerlardan soyutlayabilmis , cicilerini bicilerini gz icinde gostermek yada msn dururken brit bank semalarinda chat yapmanin gereksizligini kavrayabilmis (ornekler cogaltilabilir) -kendini begenmis eet kesinlikle- insan tiplemesi.. yada dier bi degisle MMRPG lerde binbir turlu sebekligi yapmis ve cansikintisindan kendini powerplay e vurmus kisidir pk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 cakeonroof pklerdan çok çekmişsin galba? :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yok bizzat herzaman pk ligi tercih eden biriyim..topic sapmasin bakiyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gerekse diablo 1 gerekse uo olsun pk'lerden nefret etmişimdir.. diablo'da pkk'lık yapardım da uo da beceremedim.. fazla oynamadığım için[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Bonecrusher, 31 Temmuz 2004 23:05 tarihinde demiş ki: pk dediğimiz, player killerdır. oyunlarda player arkadaşlarını öldüren kişilerdir. sonra uo'da gördüm, milleti öldürüp kırmızı olan ve genellikle kendini beğenmiş kişilere deniliyordu pk diye.. Eagle yazmış lol diye bende LOL! diye yazıyorum...Kafam girsin sana be Bonec.. :) ehueh HERE COMES THE UMESABRO! HAİL THEE! *!Salutes*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undersea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 adamın hdd kaptan magara adamının tüyleri gibi ne istesen çıkıyor(forumdaki mesajların yarısı mumi de mevcut lol)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar