senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kez top puan yapıyorum :D network dersinden en yüksek puanı ben almışım!!! ki dersin hocasında 30 almak fln bile büyük başarıdır, okulun açık ara en kazık hocasıdır. yeah!! yemin ederim adam olcağıma inanmaya başladım ben, millet nası yazılım müh oluo dimi lan, benim onlardan neyim eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gsdfdsgdfsgs helal aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Darısı asetat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Senden bir bok olmaz hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sen şimdiden bu dersi kesin geçtim gözüylede bakıyorsundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok hoca sakat, tedbiri elden bırakmamak lazım. adam midtermi çok kolay yaptım dedi ortalama 40çıktı. Finali zor yapcam dedi, zor sınavın ortalamasını siz düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 benim de yarın sınavım var da calismadim bisi bilmiyorum. persembe gunu baska grupla giricem sınava. hoca olur filan dedi de umarım dogru solemistir. pek bi sakata gelicem gibi ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://4.bp.blogspot.com/__FIaozgXAJA/SnXYz_7ZJLI/AAAAAAAAAAw/A5l5raEaXnM/s1600/FEELS%2BGOOD%2BMAN%2BDOG%2BTEXT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi bunun aynısını yapmıstım ben. cidden super hissettiriyor. gerci benim kafam ayrı bir dunyadaydı o sırada. -3 derecede 150 ile giden arabanın camından cıkardım kafamı ama hissetmedim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 neden yaptın derseniz, amacım vardı. azımda kotu bir tat olmustu. onu tukureyim dedim. salyalarım yanama yapıstı. onlar gitsin ruzgarla die tuttum kafamı biraz oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 belki son acıklamayı yapmasam daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 senko said: yok hoca sakat, tedbiri elden bırakmamak lazım. adam midtermi çok kolay yaptım dedi ortalama 40çıktı. Finali zor yapcam dedi, zor sınavın ortalamasını siz düşünün artık. Gece gece inceden trolle gireyim dedim de bu cevapla tüm hevesimi bitirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 senko said: yok hoca sakat, tedbiri elden bırakmamak lazım. adam midtermi çok kolay yaptım dedi ortalama 40çıktı. Finali zor yapcam dedi, zor sınavın ortalamasını siz düşünün artık. zor sınav dediğinin ortalaması 5-10 falan çıkmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 zor sınav yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Çalışmayan öğrenci vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 votka içen öğrenci vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dikişi tutturunca gerisi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 tekstil mühendisinden farklı bir yorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 başlığı okuyunca senko milli oldu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ah canııım evet üniversitede milli olunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kjsfkjf şaka yaptım lan alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 başlığı okuyunca dewamında "bi kız teklif etti !!" gelecek sandım, gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben orta 2 de seksenbeş, lisede yüz almıtım bütün sınıf yamulmuştu ama o kadar çalıştığıma değer mi atalay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 lan ben bi kere fen bilgisinden 100 almıstım ilk okulda. Onda da arkadaşıma sınıf hocası derse geliyodu soruları ona vermişti, öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aferinn. hep böyle devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar