poopla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ibrahim üzülmez var genç onu bilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben ibrahim üzülmez posterleriyle büyüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 onu farkettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ibrahim üzülmez bu yaşıyla çoğu neredeyse bütün genç oyunculardan fazla koşup, mücadele ediyor. adam şarap gibi. Chelsea veya Real'e satıcaz hayırlısı ile sezon sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Joe Cole --> Liverpool. 4 yıllığına anlaşmışlar da naptın sen JOEEEEE demek istiyorum. Liverpool ne ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Arsenal Manu beklerken, Liverpool kapmış. En çılgın free agenttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 oo çok sevindim liverpool ile akacağız bu sene Premiere'de gerçi bu Liverpool yönetimi = beşiktaş yönetimi bu kadar kötü yönetilen bir kulüp daha, beşiktaş var sadece işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bizden de kötüler abi. aldıkları adamlaro 3 ay sonra satıyorlar filan. biz en azından bir sezon tutuyoruz elimizde. Bir de Liverpool fena halde borç içinde. batma seviyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Pino --->>> Gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 BiTcH_oFBaT said: Joe Cole --> Liverpool. 4 yıllığına anlaşmışlar da naptın sen JOEEEEE demek istiyorum. Liverpool ne ya of Arsenalle prensipte anlaşmamış mıydı? Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Pino gelmiş http://www.ntvspor.net/haber/turkcell-super-lig/20437/pino-galatasarayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Rewendor said: BiTcH_oFBaT said: Joe Cole --> Liverpool. 4 yıllığına anlaşmışlar da naptın sen JOEEEEE demek istiyorum. Liverpool ne ya of Arsenalle prensipte anlaşmamış mıydı? Hadi bakalım... arsenal'da belki forma bulamam diye düşünmüş olabilir, ama Joe Cole lan bu, her şekilde bulur forma gerekirse yetoları keser Wenger oynatırdı. Ama Liverpool'u seçmesinin bir sebebi olmalı, bir kere oynadığı yerin değişilmezi olacağı kesin vs. Liverpool ile başarı yakalarsa değerine değerde katar vs. Garip ama bana sunsalar şu teklifi, yıllardır deli gibi bir Liverpool fanı olmama rağmen Arsenal'a giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Liverpool Gerardla Torresi satacak diye haberler vardı, salaklık etmesinler de 2 transfer daha yapsınlar şampiyonluğa oynasınlar artık şu kadoryla. Gerrard da ölmeden bi pool şampiyonluğu görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 liverpool ne iki transfer koymakla düzelir ne de iki transfer koyacak durumu var küme düşerler insalhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Hayallerde ancak beyler Liverpool'un kümeye düşmesi falan :) Uçmayın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 oldun said: liverpool ne iki transfer koymakla düzelir ne de iki transfer koyacak durumu var küme düşerler insalhh Sakın okuma. Bu mesajı 15 yere forwardlamazsan yatağının başında Robbie Fowler bıçakla bekleyecek. Arkadaşımın başına geldi valla gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ya su holoskoyu alsa fenerbahce ne kadar guzel olur, birakın kanadı manadı direk forvete koysa aykut reis. baska transfer istemem valla. lan su futbol bolumu acıldıgından beri holoskoyu alsın istiyorum fb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Drogba'nın menejeri city ile görüştüklerini açıklamış. Şakalar devam ediyor. Elinde 9584954758 tane çok iyi forveti olan takım hala forvet alıyor ahaha inanılmaz paralar dönecek sanırsam. Sayılabilir biri ama drogba, yaşıda ilerlemeye başladı denebilir aslında. Tevez'i alsın beşiktaş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tello => eskişehir.. hayırlısı olsun emekleri için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ben anlamıyorum bu City'i. Çelsi en azından akıllı transferler yapıyordu, bunlar direk mallık ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 premiere'deki bütün iyi topçular bizde olursa, karşımızda güçlü rakip olmaz diye düşünüyor olabilirler araplar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 aynı taktiği almanya liginde Bayern Münih yıllardır başarıyla yapıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Zegna said: ya su holoskoyu alsa fenerbahce ne kadar guzel olur, birakın kanadı manadı direk forvete koysa aykut reis. baska transfer istemem valla. lan su futbol bolumu acıldıgından beri holoskoyu alsın istiyorum fb :D Herkes gitsin ama Holosko kalsın istiyorum valla ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 @Rewe, city ile münih'i böyle bir şey de karşılaştırmak bile ayıp ve saygısızlıktır. Bunu sende gayet iyi biliyorsun :D Biri futbol kültürünün simgelerinden diğeri arap city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Munich'in transfer politikası uzun zamandır eleştiriliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar