Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hem para lzm hemde artık tahammülümüz kalmadı bazı adamlara emre güngör iyi adamdı.ama öyle kaldı adam bi ilerleme kaydedemedi.verilen şanslarda gördük yaptıklarını.kademeye güzel giriyor falan filan ama yaptıgı hata direk gollük oluyor.o zaman ne anladık bu işten hala tam bir takım olamadık.defans iyi olsa kaleci yumurtlar.ilerdeki adamlar iyi olur defans kötü olur.defans çok iyi olur ilerde lukunkular oynar.yani bi oturtamadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: habettürk said: Freiburg ile sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan ve Kamerun Milli Takımı’nda da yer alan Mohammadou Idrissou ile prensip anlaşmasına varıldı. 1.91 boyundaki dev golcü, Dünya Kupası’ndaki karşılaşmaları bittikten sonra Bursa’ya gelerek resmi sözleşme imzalayacak ve gelecek sezon takımın golcü Timsah’ı olacak servet'ide alcakmış bursa emre güngör--> gaziantep. habertürk de okudum. noluo lan gs ye dün kamerun maçında zaten spikerler bas bas bağırıyordu Bursa'ya gelecek büyük ihtimal diye, hatta maç sonunda havaya girip seneye bursa'da bile dediler 1-2 kere ASDADAS pek beğenmedim dün kü maçta ben gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 idrissou hedef saptırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 keşke para verseler de boboyu satsak bursaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bobo değil de tello'yu alıcaz galiba. bi de, mario boselli ----> bursaspor. kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 DarKRideR said: BiTcH_oFBaT said: habettürk said: Freiburg ile sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan ve Kamerun Milli Takımı’nda da yer alan Mohammadou Idrissou ile prensip anlaşmasına varıldı. 1.91 boyundaki dev golcü, Dünya Kupası’ndaki karşılaşmaları bittikten sonra Bursa’ya gelerek resmi sözleşme imzalayacak ve gelecek sezon takımın golcü Timsah’ı olacak servet'ide alcakmış bursa emre güngör--> gaziantep. habertürk de okudum. noluo lan gs ye dün kamerun maçında zaten spikerler bas bas bağırıyordu Bursa'ya gelecek büyük ihtimal diye, hatta maç sonunda havaya girip seneye bursa'da bile dediler 1-2 kere ASDADAS pek beğenmedim dün kü maçta ben gerçi ben netten sessiz izlediğim için bilmiyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 boselli bomba olmuş bursa nokta transferler yapıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bursa gruplardan çıksa süper olur zaten grupdan çıkması bile yeterli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 zaten bursa gruplardan çıkarsa bu sene fener, gs, bjk kepenkleri kapatıp gitsinler bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 BabacumMostors said: bursa gruplardan çıksa süper olur zaten grupdan çıkması bile yeterli benim için Bence 3. olup UEFA'ya gidebilirse de başarı olur, gruptan çıkmak olağanüstü bir başarı. 20 yıldır nerdeyse CL'de takımlarımız, 3 kez gruplardan çıkabildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bursa için en büyük başarı fenerin CL'e kalamaması olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bursanın çok şansa ihtiyacı var çok, manyak gibi bir gruba düşecek büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 inşallah grubumuzda real madrid barcelona inter olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 öyle grup olursa üst tura geçmeye gerek yok zaten, sırf o maçların bilet parasından 2 sezonun transfer bütçesi çıkar, istersen 5 ye hepsinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 boselli bu hafta bitmeden bursa'ya gelecek imza için. birkaç kulüp daha istemiş fakat gelmesinde insua, batalla, e.sağlam ve maradona'nın katısı büyükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi maradona'ya kadar çok iyiydi de, sonrasında biraz bozdu sadfsadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bu maradona sağlamı nerden tanıyor yafs :).şampiyonluğunu tebrik etmişti yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 araştırdım da, oha Başarılı hoca, yüzlerce kişi tarafından kutlandı, ama Diego Maradona'nın mesajı ayrı bir gurur yaşattı. İstanbul kulüplerinin hegomanyasına son vererek Süper Lig’de şampiyonluk kupasını kaldıran Bursaspor’a en sağlam tebrik Arjantin’den geldi. Dünya futbolunun unutulmaz ismi Diego Armando Maradona, Yeşil-Beyazlılar’ın başarısından dolayı teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı kutladı. Maradona’nın yakın arkadaşı olan Türk işadamı Noray Nakis’in aracılığıyla Arjantinli teknik adamı tanıyan Sağlam’ın bu tebrikten dolayı büyük onur duyduğu belirtildi. Maradona’nın Arjantin Milli Takımı’nın başına geçmesinde yaptığı kulis çalışmalarıyla adından söz ettiren Nakis, “Maradona Türk Futbolu’nu arkadaşlığımızın da etkisiyle her zaman konuştuğumuz için oldukça iyi tanır. Beşiktaş- Bursaspor, Fenerbahçe-Trabzonspor maçından önce Ertuğrul Sağlam kendisine hediye göndermişti. Hediyeleri ona verdiğim gün Sağlam’ın resmine baktığında, “Bu hocanın yüzü bir şampiyonun yüzüne benziyor” yorumunu yapmıştı. Bursaspor’un şampiyon olduğunu öğrendiğinde Ertuğrul Sağlam’a tebriklerini iletmemi istedi” dedi. Sağlam: Diego ile dostuz Ertuğrul Sağlam da, Maradona ile dostluklarının olduğunu kaydedip, “İlgisi beni onure etti. Maradona gibi birinden tebrik almak çok güzel” sözlerini sarfetti. birde şu var sadfdsa http://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2010/06/17/1980770/maradonan%C4%B1n-bursaya-tavsiyesi-i%C5%9Fe-yaramad%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 arjantin futbol federasyonunda ermeni asıllı türk iş adamı Nuray Nakis var. e.sağlam ile kanka. onun aracı ile tanışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 habertürk said: İngiliz gazetesi Daily Mail'in iddiasına göre Premier Lig takımlarından Manchester City, Valencia'nın yıldız futbolcusu David Silva ile anlaştı. Chelsea ve Real Madrid gibi Avrupa devlerini peşinden sürükleyen İspanyol golcü için City, bir çok kez Valencia'nın kapısını çalmış ama olumlu bir cevap alamamıştı. Gazetenin haberinde, İngiliz ekibinin İspanyol golcü ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı, David Silva için Valencia'ya 29 Milyon Pound bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. 24 yaşındaki oyuncu şu sıralar İspanya Milli Takımı ile birlikte Güney Afrika'da bulunuyor. Genç yıldızın Dünya Kupası'ndan sonra imza atması bekleniyor. City, genç yıldıza haftalık 160 Bin Pound ödeme yapacak. david silva -> m. city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oha valencia ne yapıcak takımı sırtlayan 2 oyuncuyuda sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Valencia cidden ne yapıyor şampiyonlar ligine katılcakları sezon öncesinde anlamak kabil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 zlatanı alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 martin palermo be$ikta$ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 galatasaray songun arsenalde oynayan kuzenini alıyormuş? mynette okudum demincek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar