Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Soyadı Diarra olan ön libero geldikten sonra hiç sorun değil, iş yapar. Hüseyin Diarra gelsin isterse, iyi transfer olur.
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi mahohamodououou da yeter bize, oynayacağı lig türkiye ligi, hem şampiyonlar ligi de değil avrupa liginde oynayacak. ama kewell gitti stoch da gelmedi, arda ya da giodan biri kalsın plx.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahahahahha =D ama mahamadou yada her neyse gelsin ya severim onu
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 DoubleW said: robinhoyu da alsın beşiktaşım da ezip geçelim ligi Robinho'nun kramponlarını alabilir beşiktaş :)
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mustafa sarp'tan hayır beklemez en azından gsliler iyi olur lige tad verir.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mahamoududududu diarra FM'de de zaten direk geliyordu türk takımlarına vs. fsdfsd çok iyi iş yapıyordu benim bjk oyunumda çok iyi işler çıkarmıştı
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 fm de güiza da çok iyi iş cıkarıyo.. abi dünya kupasının bitimi bkeleniyomus henry için falan haberler iyice kızıştı mynet milliyet star falan cok yerde gordum de linkle ugrasamicam kusra bakmayın sdfsdf
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 asıl bomba Toni serbest bırakılmış. Akşama kalmaz türk takımlarına transfer eder basınımız.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Toni adam değil ya, şüphesiz ki 3 büyüklerimiz daha iyilerine layıklar
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 toni 2-3 yıldır bi fenere bi gs ye bide beşiktaşa gidip duruyor zaten :D.romadaki performansı çok vasattı.gereksiz transfer olur 3 takım içinde
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Rewendor said: transfer palavralarını gerçek olarak kabul etsek bile Deniz oynamicak, Antalyaspora gitti, içiniz rahat olsun, ama Selçuk'a bişi diyemem :) Kaldı Selçuk Blica Daum Guiza. Şahsen Guiza bedava gidip maddi zarara bile sebep olsa razıyım. Ha yedek oynayacaksa belki bir ihtimal. Sahada Guiza Selçuk Blica'dan herhangi birinin olduğu maçı sonradan bile girse kapatıp izlemiyecem.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 güiza elde patlıycak gibi, dünya kupasına gitse bir umuttu da, bu saatten sonra tribündeki +2 olmaya aday bir zamanların ispanya gol kralı dfsg bilica'ya da katılıyorum ama selçuk son 10 maçlık performansıyla kalmayı haketti bu sene, gayet iyi bir yedek bence.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 GS'ye attığı gol ve bir kaç maç dışında ben bir numarasını göremedim Selçuk'un. Kaldıki sezon boyunca her girdiği maçta Deniz'in Lille maçında yaptığı türden amatör hatalar yapıyor çoğuda gol olmuştu eskiden biraz hatırlayın. Sadece bu sezon biraz şanslıydı adamlar atamadılar. Bu yaştan sonrada düzeltemez kendini. Takdir ediyorum adamı elinden geleni yapıyor ama adamda hastalık olmuş orta sahada kısa ve tehlikeli paslar.
Cemil Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Cemil said: Federico İnsua ----> Bursaspor. adam az önce istanbul'a gelmiş. akşam 9-10 gibi bursaspor'un şampiyonluk kutlamalarına katılacağı bilgisini aldık.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Fenerbahçe stadındaki kutlamalara mı katılıcakmış? Onlar kısa sürüyor yalnız.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bursa hala şampiyonluk mu kutluyor yaw? Fenerbahçe bile bıraktı kutlamayı
Cemil Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bizimkisi öyle 2 dakikalık kutlama değil.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 insua yargılar yargılar yalnız,etkili bir oyuncu.Tebrik ediyoroum sağlamı
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yurtdışından genç oyuncu getirmenin anlamı yok. fazla popüler olmayan adamlar olabilir ancak ben pierre tarzı yaşını başını almış yıldızların oynatılmasını daha çok isterim.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Arkasokak said: yurtdışından genç oyuncu getirmenin anlamı yok. fazla popüler olmayan adamlar olabilir ancak ben pierre tarzı yaşını başını almış yıldızların oynatılmasını daha çok isterim. ???
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Zegna said: toni akar yalnız tsl de. tam TSL'nin oyun tarzına yönelik bir adam evet Uzun forvetleri seviyoruz oyun tarzı olarak, alsın indirsin yanındakine versin, attırsın ya da atsın falan çok yüzeysel bir tanım yaptım fakat anlayın işte Toni yargılar.
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 HALDUN GOGOGO! Maratonda, hürriyette falan çıkacak haber yazılarını düşünemiyorum Toni galatasaraya gelirse ahaha. 1 sene önceki mesajdan alıntı. http://forum.paticik.com/read.php?29,4091644,4093125#msg-4093125 BiTcH_oFBaT said: "Tatar Ramazan" said: maraton said: Bu iki isim Haldun Üstünel'in asıl gözdesinin kalkanı oldu. Rijkaard üç gündür unutuldu gitti. Oysa Üstünel hiç unutmamış ve Hollandalı teknik adam ile bağları hiç koparmamıştı. Haldun Üstünel, Hollandalı teknik adam ile ilk teması kurdu. Rijkaard ise hemen evet demedi. Ama ağzından hayır kelimesi de çıkmadı. Haldun Üstünel, Rijkaard ile 20 gün önce Madrid'de ikinci kez buluştu. Surinam asıllı Hollandalı hoca, uzun boylu uzun saçlı Türk yöneticisini çok sevdi. Aralarında önce samimi bir arkadaşlık kuruldu. Bir daha görüşmek üzere dostça vedalaştılar. Ama Üstünel bir kez daha Paris'te Rijkard ile üçüncü kez biraraya geldi. Rijkard ile görüşmenin uzaması üzerine perşembe akşamı İstanbul'a kalkacak uçağa yetişemeyeceklerini anladılar. Görüşme perşembe gecesi geç saatlere kadar sürdü ve gece ortasında bitti. Ayıp lan bir de övüne övüne yazmışlar şunları püüüü!! birbirlerine aşık olan bu 2 genç hayatlarını mutlu mesut geçirdiler
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Bursaya helal olsun Insua çok iyi futbolcu
Öne çıkan mesajlar