Pallando Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Red said: quaresmaya yeteneksiz diyen yok.ama kendi tarzı adamlar arasında silik ve başarısız.bunda inkar edilcek birşey yok. ayrıca dunya kupasında obaa vuu dediğim ricardinho yu almıs beşiktaş bişi yapamamış.querasma mı kurtarıcak takımı 2 maç alırsa iyidir beşiktaş için.taraftarı susturmak için yapılan transfer işte.hiç geleceği düşünme yok adamlar.günü kurtarma peşindeler fenerbahçe ve galatasarayı örnek alsalar biraz adam olcaklar stoch>querasma.transfer bakımından.bu paralara neler alınıyor BJK, FB ve GS'nin neyini örnek alacak? Fenerbahçe gider hiç izlemediği adamları, 2. ligde bile zor oynucak yabancılar alır sanki hiç Türkiye'de öyle adam yokmuş gibi (Örn : Maldonado, Josico ). Yada gider Kezman gibi Guiza gibi adamlara dünyanın parasını bayılır. İlk kez adam gibi genç bir oyuncu aldılar. GS desen 2 yıldır sürekli hücuma adam isim yapmış adamları dolduruyor. En iyi yerleri hücumcu kanatları hala oraya adam alma derdinde. Orta alanı afedersiniz b.k götürüyor oraya bir tane kaliteli adam almayı akıl etmiyorlar. Bu takımlardan mı örnek alacak BJK çok merak ediyorum. Quaresma transferinede günü kurtarmak dedin ya artık ne denir ki ? 26-27 yaşınlarında Barcelona'da, İnter'de, Chelsea'de, Porto'da oynamış bir adam için günü kurtarmak için yapılmış transfer diyorsun. Bu yaştaki ve kariyerdeki bir adam günü kurtarmak için transfer edilmiş olabilir mi allah aşkına? BJK, Messi'yi almış olsaydı da aynı yorumu yapardınız herhalde. Ben Fenerbahçeliyim ve Quaresma'nın çok harika bir transfer olduğunu düşünüyorum. Aldığı parayı felan incelemedim hiç astronomik bir fiyata gelmiştir ama değeceğini düşünüyorum. Schuster ondan yeteri kadar faydalanabilirse Türkiye liginin tozunu attıracak bir futbolcu. Keşke bizim kadromuzda olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Red said: stoch u uefada izledim sadece.bide öyle lig özetlerinde izledim. belki stoch patlicak queresma efsane olucak.onu bilemeyiz belli olmuyor ama baktıgımız zaman chelsea nin oyuncusu ve 21 yaşında. fenerbahçenin ztn taktik deişmesi lzm.stoch için değil suan drogba gelse gol atamaz.o ayrı mesele ama baktıgımız zaman bi tarafta gönderdildiği için chelseya sövülen stoch diğer yanda 28 yaşında dengesiz ve uzun zamandır dikiş tutturamamış muhtemelen para için gelip 1 sene sonra kaçacak adam. ben transfer olarak bakıyorum.yararlı olup olmicagını bilemeyiz mesela jo dos santos elano da iyi transferlerdi.jo kaçtı santos belli değil elanoda mustafa sarpla anca bu kadar oynadı açıkçası stoch gerçekten iyi çıkarsa ribery gibi olur gibi geliyor bana kaçar gider adam. ama gerçekten süper bir oyuncu olsaydı chelsea asla bırakmazdı sonuçta adamların futbolcuları yaşlandı abramoviçte para var istediği gibi tutardı stoch'u belli ki birşey yok tutucak kadar. Bence stoch iyi oynasın sonuçta ligin kalitesi yükselir,birazda ilerleme kaydetmiş olur bizim ligimizde böylece izlemesinden keyif alırız. Quaresma'nın kariyeri ortada ama tabi oynamadı doğru dürüst 1 sezondur patlama ihtimali var. Ancak Beşiktaş Galatasaray ve fener transfer politikasını doğru dürüst yapamıyor bir türlü bir tarafı düzeltirken diğer tarafı bozuyorlar kadroda yama yapa yapa olmuyor ister istemez adam gibi futbol izliyemiyoruz. Özellikle fenerbahçe (tamamen tarafsızca söylüyorum) çok saçma bir transfer politikası izliyor bu 3 takımın içinde en çok paraya sahip olan takım olmasına rağmen kendi kendisine doğru düzgün bir politika izliyemiyor ve ancak rakiplerinin ilgilendiği oyunculara saçma sapan teklifler yaparak oyuncu alıyor. Aslında çok daha iyi adamlar getirebilir. Beşiktaş zaten kendi halinde tüpçü sağolsun,bu sezon ilk defa güzel bir transfer politikası izliyor sanırım geçen sene tabata rezaletinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hocam kendi ağzınla diyorsun, abramoviçin parası bol, adam niye beklesin o adamın gelişmesini, adamlar zaten bu sene transferleri basıcaklar, seneye kupa istiyolar avrupada, ne gerek var 21 yaşında adamı bekletmeye takımda, zaten giremiycek ilk 11'e (belki yedeğe bile ). ayrıca stoch'da aptal zaten, chelsea'de ilk 11 şansı olucak,"yok arkadaş ben doğma büyüme fenerliyim" diyip bize gelicek. chelsea'nin altyapısından kaç tane adam çıkıyoki.. ? decent oyuncuları zaten satıyolar hep, kakuta, gökhan falan da satılır orta halli bi EPL takımına yakında. joe cole'u bilmem kimi serbest bıraktılar, bu onların kötü olduğu anlamına mı geliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Büyük takım mantığı farklıdır. Yıllık 1-1.5 milyon euro maaşı olan adam, sırf keyfin için yine tutarsın takımda kiralarsın bonservisini vermezsin gerçekten umut görsen o adamda. Ha veriyorsan da gerizekalısındır. Stoch tanıdığım bir futbolcu da değildi. Gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe'nin taktiğine uygun bir adam da değil ama tabi gerekli değerlendirmeyi yapmıştır heralde Aziz Yıldırım. Belki de hayatında ilk kez bu sezonu değil önümüzdeki Alex'siz sezonları düşünüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 chelsea değil, chelsea reserve oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 quaresmaya laf atıyorsunuz ya hala inanılmaz. messi gelse besiktasta ise yaramaza bağlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 chris boyd => kayseri deniyor. var mı aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cemil Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Federico İnsua ----> Bursaspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Cemil said: Federico İnsua ----> Bursaspor. bu transfer gerçekleştiyse helal olsun bursa'ya holosko'yu falanda verirse beşiktaş zaten bursa güzel bir kadro sahibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cemil Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ligtv son dakika haberi olarak geçmişti. vederson transferi'de yine ligtv'nin son dakika haberiydi. ayrıca kulüpten alınan bilgilerde doğruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Sarı kırmızılılar, Bursaspor'a Sercan'a karşılık Servet+Bucaspor'dan alınan Mehmet Batdal ile Emre Çolak ve Cem Sultan'ı önerdi. (Fotospor) şöyle bir haber var. bucaspor'dan alınan mehmet batdal'ı daha getirmeden gönderiyorlar aszdgnmfoğdd. Ligtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Cemil said: Federico İnsua ----> Bursaspor. şu olursa ciddi anlamda şimdiye kadar ki yılın en başarılı transferi olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sözleşmesi bitmiş ne kadar futbolcu varsa toplıcak gs yani bu senede kumar oynıcaz :/ edit: @hastadam saol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bonservisi bitmez oyuncunun, sözleşmesi sona erer. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 free kasıyoruz gene. bakalım neler bulucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 cm4te hami vardı free. fm 2010da davids falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi ben bi kere robinho yu free bulmuştum. astronomik bi maç başına teklif yapıp, oynatmadan satmıştım baya iyi bi paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Nooluyo kimi alıyoruz free olarak ya? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 babayaro ve babangida gibi iyi oyuncular gelir türkiye'ye bosmanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 öyle görünüyo yani birini almıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 squillaci gelsin :P Şu Grella gelmesin de.. En çok ondan korkuyorum, Ahahaha ya habertürk okuyodum da sesli güldüm baya orada transferle ilgili yorumlar var da, yok işte nasıl geldi anlamadım, bundan iyisi messi ve ronaldo falan. Şaka gibi ya, ne sanıyolar bu adamı anlamadım ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 khalad said: Sarı kırmızılılar, Bursaspor'a Sercan'a karşılık Servet+Bucaspor'dan alınan Mehmet Batdal ile Emre Çolak ve Cem Sultan'ı önerdi. (Fotospor) şöyle bir haber var. bucaspor'dan alınan mehmet batdal'ı daha getirmeden gönderiyorlar aszdgnmfoğdd. Ligtv nası balon haber belli değil emre çolakla yeni sözleşme imzalandı mehmet batdal yeni geldi.sercana en fazla servet + para verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sercana arda+neill+keita+baros + 5m euro önermişiz ertuğrul keitanın disiplinsiz hareketlerini sevmediği için reddetmiş transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye yapılan açıklamada, ''Bazı medya organlarında Bursaspor Kulübü oyuncusu Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşıldığına dair haberler yer almaktadır. Ancak, şirketimiz gerek futbolcu gerekse kulübü ile herhangi bir görüşmede bulunmamıştır'' denildi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Yok yok Sercan kesin BJK'de benim teyzem tüpçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar