Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hıncalın fenerbahçeli yiğeni. harry kuzenin oluyor öyleyse dimi ? dayanamadım edit. şaka yapıyorum ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bu espiriyi anlıyacak kadar Hıncal'ı tanımıyorum. Kastın Hıncal Uluç heralde. Şahsen 2 dk o adamı dinlemeyi kaldıramadığım için pek bilmemde kendisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 cigarini --> sevilla ? bu sene mi oldu bu transfer? Baya iyi transfer yalnız bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 milliyet'teki haber doğruysa ki robinho'nun menejeri ile konuştuğunu iddia ediyorlar, robinho ve city ile anlaşmış fb. barcelona'dan gelecek cevaba göre gelip gelmiyeceği tam belli olcakmış. edit: volkan babacan --> kayserispor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hatta üstte bahsedilen haber bu http://ligtv.com.tr/?r=1&hid=76612 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 "fenerbahçe org" said: Basında, daha önce de aksini açıklamış olmamıza rağmen ısrarla Robinho ile ilgili transfer çalışması yürüttüğümüze dair haberler yer almaktadır. Söz konusu futbolcunun transferi konusunda herhangi bir çalışmamız yoktur. Basının bu konuda daha fazla spekülasyon yapmaması, taraftarlarımızın da kulübümüz tarafından duyurulmadıkça transfer haberlerine itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=20529 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 misimovic bilgiğin amc hatırladığım kadarıyla. alex ten farkı yok adamın(oyun karakteri olarak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bu yalanlama haberleri de artık fazla klişe. 2 gün sonra imzayı attırırken dişlerini sayarız tek tek adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Sivas Tshabalala'yı getirmeye çalışıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Öyle isimli adam gelmesin bizim ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Rewendor said: Sivas Tshabalala'yı getirmeye çalışıyomuş boşuna çabalamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: cigarini --> sevilla ? bu sene mi oldu bu transfer? Baya iyi transfer yalnız bu Kiralık ama, 8 milyon opsiyon var. Tutarsa süper adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 pascalnouman said: Rewendor said: Sivas Tshabalala'yı getirmeye çalışıyomuş boşuna çabalamasın çok problem çıkacağını sanmam, adamın bonservisi 1.5 milyon euro olarak belirlemiş kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: bu yalanlama haberleri de artık fazla klişe. 2 gün sonra imzayı attırırken dişlerini sayarız tek tek adamların Yok yav o kadarda yüzsüz değillerdir. Hem yalanlayınca ne oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 insanlar umut etmesin diye, çünkü umut çok tehlikeli bir silah. bütün taraftarlar sonra patlamasın siz alamadınız o adamı diye. adamlar en başından biz ilgilenmiyoruz zaten diyorlar. edit. şöylede bir örnek vereyim, bir çocuk babasına baba bana şeker alıcan mı dediğinde babası ona cevap vermeyince o çocuk ona o şekeri alıcağını düşünebilir, akşam geldiğinde almamışsa ne olur, o çocuk ağlar. belki üstüne alınanlar olur biz çocuk muyuz diye ama ben görüyorumki birçok taraftarın çocuktan farkı yok transfer konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 görüyomuş çok biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Red said: görüyomuş çok biliyon bak bi tane daha gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Real Madrid Mesutu almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 konusu var Mesut'un http://forum.paticik.com/read.php?29,5038609 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Daha fazla Mesut konuşulmasın ya, haydin başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 karpaty maçını mı bekliyor yönetim çok başarısız bir transfer dönemi gerçekten.hani aldıgımız adamlar inamoto oldugu zamanlar bile en azından zamnında gelip kampa katılıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yok yahu geç gelmeleri GS'nin bir özellii artık. Petre Bratu da son dk'da gelmşiti dünya yıldızı olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 petre çok güzel vole bi gol attıydı :) bratu ise süper şut atan adam diye geldi kaleyi tutan 2 şutu ya vardı ya yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Diyorum işte Haldun gitti, eski döneme geri döndük Aykut Prates DeBoer Meira Caner Pinto Petre İnamoto Heinz Lukunku Bratu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar