Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Yavaştan Drogba'nın da yaşı kemale eriyor ona da bi bi yedek düşünmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 zencilere oynayabilirlik yaşı için bi +4 koymakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Raul --->> Shalke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Karısı taş koymasa bizdeydi Raul. Pis kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Şampiyonlar Ligi rekorunu daha üst noktalara taşımak için gitmiştir bence. Ayrıca karısı da haklı be bana da deseler Almanya'da mı yaşarsın Türkiye'de mi diye banko Almanya derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Almanya'ya hiç gitmemişsin sanırım :) Dünyanın en ot ülkesi olabilir Almanya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Meeh 2 buçukuncu dünya ülkesinde yaşıyoruz. 3. demiyorum, 3. dünya ülkeleri berbat yerler olmak konusunda çok başarılılar, haklarını yemeyeyim :D Gerçi İstanbul döver, İstanbul'a gelir çatır çatır da yaşardı ama bu ülkemizin karizmasının haklı olarak yerlerde olduğu gerçeğini değiştirmiyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 nileppezdel said: Şampiyonlar Ligi rekorunu daha üst noktalara taşımak için gitmiştir bence. Karısı falan bahane, sadece şunun için gitmiştir. Sonuçta kariyerinin son dönemi ve istatiksek olarak daha üst noktalarda bitirmek isteyecektir. Adam zaten bir ton başarı yakaladı, gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biri olarak gösteriliyor. Beşiktaş'a gelip Türkiye şampiyonu, en fazla Avrupa Kupası çeyrek finalinde olacağına Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol daha atar daha çok işine yarar onun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ne isine yaricak ki 2 gol daha atsa sampiyonlar liginde? atti zaten atacagi kadar. ben olsam kariyerimin sonunda gelirim istanbul'a, hem krallar gibi muamele gorurum, hem de alemden aleme akarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 açık ara şampiyonlar ligi tarihinin en çok gol atan ismi 66 gol ile, 2 gol dediğim öylesineydi yani ama daha 32 yaşında ve çok gol atacaktır. Ne kadar çok atarsa, kendi rekorunun kırılması o kadar zaman alacak. Onun ardından gelen isim Nistelrooy ki 55 golü var düşünün, Hatta şimdi aklıma geldi baktım, buraya da koyayım http://3.bp.blogspot.com/_fVqUsK7UeU4/TE6GE4E7CKI/AAAAAAAAEyI/azzJAnAalRE/s1600/cl-scorers-raul.png tey tey futbol tarihinin en iyi jenarasyonlarından birine veda ediyoruz yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Nistelrooy reis ezmiş yalnız ratio'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Messi yakalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 nileppezdel said: Nistelrooy reis ezmiş yalnız ratio'da :D bunu yazıcaktım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs236.snc4/39137_10150212977155162_813675161_13901510_1460735_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Transfer edilmişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Morinestes gibi adam o kadar gol atabildiyse, nobreyi koysan reale atar yani kafasına çarpan toplarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 nobre>raul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 nobre über yeteneksiz olduğu için anlamı kuvvetlendirmesi babında şeyettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Milan Stepanov--->Bursaspor NTVspor bomba diye manşet atmış güldüm yalnız, gerçi adamı Porto almıştı Trabzon'dan anlayamamıştım, belki iyidir şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 CM'de wonderkiddi o adam zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bursa da gelen parayla yapılabilecek en kötü hamleleri yaptı. Patlamazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bence iyi transfer. bursa'nın geliri yeni stada filan gidiyor. Bursa'ya destek olan yokki. Bursalı yatırımcıların umrunda değil takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 stepanov çok iyi bir adamdı yalnız ya, porto'ya ilk gittiğinde de iyi işler yapmıştı ŞL maçlarından vs. hatırlıyorum. Ama bir anda silindi adam piyasadan hehe, iyidir Stepanov cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ne bileyim ben Ertuğrul'dan Battaglia, Ergic gibi adamlar bulup getirmesini bekliyorm. Biraz daha maliyetlilerini yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: bence iyi transfer. bursa'nın geliri yeni stada filan gidiyor. Bursa'ya destek olan yokki. Bursalı yatırımcıların umrunda değil takım. basarı devam ederse biriki sene sonra yalvaracak biz yardım edelim die ama dedigin gibi cevre esnaf daha cok katkıda bulunuyor bursaspora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar