Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ben Serdar'ın tavırlarını ve maç içindeki hareketlerini eski kaleci Hayrettin'e benzetiyorum biraz. Maç sonunda "kısfmet" de derse tam olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Batdal'ı sırf Baros'u beslesin diye oynatırsan yıldız oluır adam da çık Baros'un görevini yap dersen patlar. Sisteme göre yıldız olabilecek bi adam, ama sisteme göre çöp de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Khelben said: Target Man - Batdal Complete Forward - Baros Advanced Playmaker - Elano Ballwinning Midfielder - Cana Winger - Arda Odun - Mustafa Sarp abi şu çok güldürdü tam manager jargonunda galatasaray olmuş eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 baros poacher olur bence :) arda da sol inside forward , allahından kork :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Baros poacher olmalı da Arda inside forward olmaz ya cuts inside özellikli winger olur, Arda'nın şut atma kabiliyeti baya zayıf. Attığı goller de genelde çarpa çarpa giren yada basit goller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 eskiden zayıftı, özellikle son milli kamptan beri deli gibi şut çalışıyo. Bir de Arda sıfıra inip orta yapan adam değil, kenardan ceza sahasına giren, defans çalımlayıp 18e koşan içeri kısa pas çıkartan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 baros -> complete forward -> fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Jan Polak gs'a gelirse adnan sezgin'i öldürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Rewendor said: kenardan ceza sahasına giren, defans çalımlayıp 18e koşan içeri kısa pas çıkartan adam. e yuh nasikl bir tanim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Masticore said: Jan Polak gs'a gelirse adnan sezgin'i öldürmek istiyorum. Polak gelirse anca Gattuso tarzı efsane adamlar transfer edilmesi lazım ki canını kurtarsın Adnan Sezgin. Polak'tan sonra bir tane daha dandik transfer yapılırsa yatıcak yeri olmaz o adamın ben burdan da söylemiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 polaktan sonra gattusuo alirsaniz deil turkiyenin dunyanin en cirkef takimi olursunuz :) size gore hirsili pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi polak iyidir ya neden beğenmiyorsunuz. İyi adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tunch said: baros poacher olur bence :) arda da sol inside forward , allahından kork :P baros u poacher yapmak istedim, ama nedense sonra hiç içimden gelmedi, komple forvet ol reis dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Rewendor said: eskiden zayıftı, özellikle son milli kamptan beri deli gibi şut çalışıyo. Bir de Arda sıfıra inip orta yapan adam değil, kenardan ceza sahasına giren, defans çalımlayıp 18e koşan içeri kısa pas çıkartan adam. Sıfıra inip sonra içeri girince en etkili oluyor arda yalnız. Daha erken girip şut çekmeye çalıştı mı olmuyor ancak sıfıra inip oradan bir çalımla içeri girip dışarı doğru pas çıkarttığında çok etkili. Çok da çalışıyor biliyorum ama hala güvenemiyorum, olmuyor yani bi tane düzgün vuruşla attığı gol göremedim, keşke geliştirse şutlarını tabi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 onun için ingiltereye gitmesi lazım. Her geçen gün fiyatı düşüyor ve daha iyi olma yaşı geçiyor. Şu an tam zamanı. Gidip öğrenip kendini geliştirmesi için. 30 una dayandıktan sonra iyi olmaktan sa 26 sında filan iyi olması hem kendisi hem mili takım için çok daha iyi olur fikrimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 nileppezdel said: Çok da çalışıyor biliyorum ama hala güvenemiyorum, olmuyor yani bi tane düzgün vuruşla attığı gol göremedim Son dönemden en güzel örnek ABD maçında attığı gol aklıma gelen http://www.youtube.com/watch?v=4rQ4kuEP9qk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bu öyle çok güzel bir vuruş deil ki, bunları atsın zaten. Benim dediğim en azından ceza yayı çevresinden şut atabilmesi gerektiği. Bi de ABD maçı özel oldu, her maç öyle oynasa zaten Türkiye'de 2 dakka durmaz da 2 senede 1 falan öyle oynuyo adam. Geçen sezonki Arda'nın 2-3 katı kalitede bi Arda vardı ABD maçında. Keşke hep öyle oynasa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Tenekeadam said: abi polak iyidir ya neden beğenmiyorsunuz. İyi adam yani. iyi değil yani Cana olmasa alınabilirdi yaşıda 29 bu adamı aldığımız paraya satmamız imkansız bir kere... Cana>polak>Sarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Abi adam sezona iyi başlıyo, sonra taraftar maraftar ağzına sıçıyo adamın moral falan kalmıyo adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Cana'nın da bonservisi düşündüğümüz kadar düşük değilmiş. Eğer 4 sene içerisinde Şampiyonlar ligini kazanırsak 1.7 milyon euro daha ödeyecekmişiz Cana için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Taraftar yok yere laf etmiyo Arda'ya. Rahatça pas verebileceği yerde Hasan abisi gibi çalıma girip topu kaptırırsa, bir de geri koşmazsa herkes laf etmekte haklıdır. ABD maçında geriye koştu mücadele etti, çok iyi yaptığı gibi kayarak toplar kaptı.. Eski Arda gibiydi, daha kaç yaşında adam ama eski günlerini aratıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Arda tr kafasında biri değil. Tam avrupadaki standarttaki futbolcu kafasında. O yüzden davranışları göze batıyor. Halbuki çok doğal davranıyor ve konuşuyor. Ama işte bizim insanımız alışkın değil pek. sıkıntı ondan da kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Davranışında problem yok ki, önce performansı düştü sonra davranışları battı. Arda ABD maçındaki gibi oynasın, "helal olsun aslanıma beline kuvvet" derler Sinem konusunda yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ne o arda bir yere mi transfer oluyo burayada sicramis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Abi kusra bakmayın da adam isterse dünyanın en kötü futbolcusu haline dönüşsün yine de kimsenin bu konuda sineme, ilişkisine ya da adamın aşk hayatına sevgililerine bilmemnesine laf etmeye hakkı yok. Haddi değil kimsenin. Bu nasıl bir patavatsızlık nasıl bir şımarıklıktır? Hayır biri yüzüne karşı o yorumların yarısını yapsa pata küte dövecek adam çok ülkede, ama kalkmış yaptıkları işlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar