tunch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tecrübeli taraftardan isyan tezahuratları vol. 8 : yeteeeer "sorumlu yönetici" yeeeeteeeer
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Beşiktaşla rolleri değiştik. Geçen sene biz yıldız görüp alıyoduk, adamlar abidik gubidik transferler yapıyodu, şimdi adamlar yıldızları getiriyo biz sardık garip adamlara
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bizim "kontratı elinde olan futbolcuyu alma" rolümüzü kimse almadı ama ben ona üzülüyorum :( :P
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Jan Polak'a niye soyleniyorsunuz? Isim olarak biliyorum fakat oyununu izlemedim hic, vukuatlarimi var , kotu mudur nedir?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ben FM'de severim Polak'ı da, geçen seneki transferlerden sonra artık ismi hafif kalıyor. Bir de adamı taaa 3-4 sene evvel de getirmek istemişti bizimkiler süper yıldız olacak bu diye, olmadı hala zorluyorlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ya Poulsen'in biraz daha kötüsü adam. Poulsen bile kanser edecek bir orta saha zaten, bi de bunu mu alalım? İsmi duyuldu diye iyi topçu sanıyo Adnan Sezgin, getiriyo. FM oynasa ona göre transfer yapsa yemin ederim çok daha güzel transferler yapar. İnamotolar ilicler carruscalar vs. beheey
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Cana sakat olmadigi surece onemli olan yaninda oynayacak birinin kanatlara pas yapabilecek ya da forvete guzel ara toplar cikarabilecek olmasi gerek diye dusunuyorum. Polak fazla mi defansif, durupta bu paslari atamayacak biri mi?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Yani pas verme yeteneklerine ve oyun zekasına güvenebileceğim bir adam değil. Güya box to box ama ofansif anlamda Mustafa Sarp'tan pek fazlası yok bence. O yüzden daha güzel deep lying playmaker kıvamında adam alsak hoş olur Cana'nın yanına pas yapsın diye. Elano giderse bi de AMC tabi
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 mustafa sarptan benim bile ofansif anlamda fazlam var çünkü adamın ofansı 0
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adamlar cm oynuyor sanki ya :) terimlere bak @nilep
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BulletRide said: Fenerbahçe alacaktı Grafite'yi, 2 sene gol sıkıntısı çekmeyecekti. Remy, Gyan bu adamlar fizik olarak oyundan düşmez ama Güiza'yı aratır bitiricilikte. said: Remy, Gyan bu adamlar fizik olarak oyundan düşmez ama Güiza'yı aratır bitiricilikte said: ama Güiza'yı aratır bitiricilikte said: aratır bitiricilikte said: bitirici
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Red said: adamlar cm oynuyor sanki ya :) terimlere bak @nilep onlar seriye yeni girdi, yıllardır kullanılan futbol terimleri zaten dünyada :D
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 jan polak geçen sene 7 maç oynamış bir adam. bağlarından dolayı sakattı aylarca. sanırım sağlık kurulu istemiştir bu transferi. yapboz gibi oynarlar adamla. :)
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nileppezdel said: Ya Poulsen'in biraz daha kötüsü adam. Poulsen bile kanser edecek bir orta saha zaten, bi de bunu mu alalım? İsmi duyuldu diye iyi topçu sanıyo Adnan Sezgin, getiriyo. FM oynasa ona göre transfer yapsa yemin ederim çok daha güzel transferler yapar. İnamotolar ilicler carruscalar vs. beheey iliç baya underrated bi adam bu arada, yanlış adamların arasında saymayalım pls
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 üşüyoruz lincoln reis... şu adamı medyanın gazıyla kovaladık ya bişi demiyorum. :) ulan 9 senedir yapamadığımızı yaptırmaya yaklaştı bu adam, kadıköyde 9 yıl sonra öne geçtik ehea. şu takıma koy kademe atlatır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Medya gazı olmasa iyiydi evet. Pohpohlarsan çok iyi topçu ama pohpohlamadı bizimkiler, skibbe biraz pohpohladı iyi oldu sonra da medya devreye girdi.. İlic underrated evet ama bi Kewell yada Baros değil sonuçta :) bizi güzelliklere alıştırdı Haldun
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 galatasarayda muhammed kallon sesleri..
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi iliçin dönemdeki kadro bambaşkaydı zaten. cihan haspolatlı orhan akı inamotoyu ilk 11 de çıkıyordu :) bu arada kamp biticek hala transfer yok GS de beklenen. korkarım bu sezonda orta sahada mustafa sarp - ayhan- barış triosuyla süper bir sezon bizi bekliyor sanırım. bu üçlüyle şampiyonluğu geçtim 2. lik bile zor bu sezon fenerbahçe ile beşiktaş iyi transferler yapmışken
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Esh said: galatasarayda muhammed kallon sesleri.. =( gallardo =
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bize uzaktan sut cekebilecek adam lazim, arada bi topal atiyordu oda gitti, Cana'yi gorduk 1-2 sut denemesi baya alakasizdi. Denk gelirse Balta vurur, Sabri zaten efsane, Arda iyilestirmis biraz ama yine de yeto, gucsuz sutlar. Bize cok sey lazim evet evet kaleci de lazim, forvette lazim, orta saha da lazim, kewell sakatlanicak, sakatlanmasa da verimli oynayabilecegi maksimum 60 dakika bunun yaninda Pino kapali kutu Ali Turan'i sag back deniyor Rijkaard bu demek oluyor ki Sabri'yi sag acik oynatabilir vs vs. Uzun zamandir ilk defa beklentilerim dusuk GS'den. Fazla olunca da bir sey cikmiyordu gerci ama bakalim hayirlisi..
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bu sene 6.lık bekliyorum ben Galatasarayımızdan =(
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi abartmayın bi ya durun . ufuk sabri neill servet hakan balta cana elano yeni adam pino(kewell) arda baros bu kadro hala gayet iyi tek olay su yeni adam da .. ne öle 6 ıncılık falan iki tane de genc yabancı alcaz diye dusunursek .. rotasyon bile uygulayabiliriz . ne bilimm o kadar umutsuz olmak gereksiz
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Yeni adam zaten barış-sarp-ayhan'dan iyi olmayacak medyada öne çıkan isimlere (kulübü açıkladı) ve Adnan Sezgin'in geçmiş transferlerine göre. Korkum orda zaten =D bize çok kaliteli bi orta saha lazımken kalburüstü adam alcak bi işe yaramayacak tabi, zaten kalburüstü takımdık yani
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Baros-Kewell-Arda-Elano'dan daha iyi ileri 4lü yok hala ligde, bu adamlar bu sene birbirine daha da alışık olacak rahat olun. Tek kaygım Cana ile orta saha transferinin kapatılması. Topal'ın savaşan versiyonu adam, ileri oynayan bir partner lazım yanına.
Öne çıkan mesajlar