fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7432.php pinoyla sözleşme imzalanmış
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 adamın yıllığını falan da yazsalarmış iyiymiş ama yani.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ntv yazmis http://www.ntvspor.net/haber/turkcell-super-lig/20631/pinonun-bonservisi-aciklandi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ntv kadrosu komple fenerbahçeli galiba
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Gültekin aga beşiktaşlı. Rıdvan şampiyon olduğumuz sene, hadi iyisin filan diyordu Gültekin kitleniyordu böyle haha çaktırmamaya çalışıyordu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sigisMoNd said: ntv yazmis http://www.ntvspor.net/haber/turkcell-super-lig/20631/pinonun-bonservisi-aciklandi Valla rakamlar doğruysa bonservisi bi 500.000 daha az olsa daha iyi olurmuş ama yıllık ücreti komik yani =D iyi olmuş ucuz ucuz
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Evet dediğin gibi yıllık ücret çok çok iyi,zaten en büyük yük o ücretlerde oluyor,yoksa bonservis bir kere veriliyor ki sattığımız oyunculardan dolayı o kadar bonsverislik adam alabiliriz(onlar bile taksit zaten)...E ücret dengelerini de düşürünce kulüp 2-3 yılda ciddi kara geçer...
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 2 sene sonra 6 milyona satarız zaten her türlü. iyi performansta en az 9-10 dan gider bu adam. sorun yok o yüzden
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gerçi şu yazdığım ingiltere, almanya, fransa, italya, ispanyada bi takım için yapılsa doğru olur. türkiyede bi takım olunca kaçırımıyız lan acaba diye düşünüyo insan. bu da kaçar muhtemelen
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Kaçmaz kaçmaz.. :P Kewell reis 19 numaranın Cana'ya verildiğini öğrenince yıkıldım dmeiş :(
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Zegna said: masq stochun isabetli pas, sut ve orta yuzdesi sabrinin herhalde bir 10 katı vardır. o yuzden pek sabri gibi birsey degil :) sarcasmdı o zegna eski bir posta. :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 19 numara da yıkılmıştır, bir sene kewell gibi bir adamın numarası ol, sonra cana'nın. cCc 19 numero cCc
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 BiTcH_oFBaT said: Gültekin aga beşiktaşlı. Rıdvan şampiyon olduğumuz sene, hadi iyisin filan diyordu Gültekin kitleniyordu böyle haha çaktırmamaya çalışıyordu. güntekin onay'ın babası eski beşiktaş antrenörüydü zaten hsddsafsda adam ezelden beri beşiktaş'lıyım diye takılıyordu zaten
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ilhan parlak --> karabükspor feci takviye yaptık, ortanın üstlerini zorlarız umarım
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi pino iyiymiş ya ucuz ucuz oh mis. Ama nedense bana bişey yapamıcakmış gibi geliyo :D umarım iyi gözlemlemişlerdir adamı
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bence en büyük sorun takımdaki zeka seviyesi. şöle kıs paslarla topu ileri çıkartmak filan sorun oluyo. organizasyon yapamıyolar. 5 dakika yapsalar bunu sonra hemen boka sarıyolar. kaos egemen oluyo. gibi düşünüyorum ben
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 BiTcH_oFBaT said: ilhan parlak --> karabükspor feci takviye yaptık, ortanın üstlerini zorlarız umarım Abi bu adam benim lisede sınıf arkadasımdı.Inanılmaz yeto bi adam anlatamam yani.
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 barnacle said: bence en büyük sorun takımdaki zeka seviyesi. şöle kıs paslarla topu ileri çıkartmak filan sorun oluyo. organizasyon yapamıyolar. 5 dakika yapsalar bunu sonra hemen boka sarıyolar. kaos egemen oluyo. gibi düşünüyorum benorta sahada mustafa sarp ve barış gibi adamlar olunca çok normal.cana iyi güzelde birde yanında kallstörm ü bitirselerdi süper olcaktı.tam aradığımız tarzda bir oyuncu.
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 cana rezaletti geçen maç, sanırım bütün sene böyle oynicak, bol bol küfür eder gs liler.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 neye göre bu tahmin pardon? sırf meraktan soruyorum
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ahahhaha adam 2. kez oynadı geçen sefer daha kısa oynamıstı.fb maçında da 45dk oynadı hani belki patlayabilir evet ama 60dk lık hazırlık maçı performanslarıyla değerlendirmemek lzm
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Yahu adam bir devre sahada kaldı zaten, bunun yaklaşık 10 dakikası da futbol oynanmadan geçti. Sezon öncesi hazırlık maçında sürekli duran bir oyunda 30 dakikada ne yapmasını bekliyordunuz ki rezalet oynadı adam? 8 kişiye çalım atıp gol atmasını beklemiyor zaten kimse bu adamın. 90 dakika mücadele edip top kapıp rakip takımı yıldırıcak,aldığı topları hızlı bi şekilde takım arkadaşlarına ileticek. O kadar subjektif ki değerlendirmeler ceza sahasında önünde kalan topa şut çekti top gitse köşeye takılsa -ki az buçuk ayağı topa değmiş herkes bilir ki o şutu çekmek kolay değildir- öff ne transfer yapmışlar bu adam süper vs denicek. Sizinki direk ulan bok atıcak yer lazım hadi yeni transfere bok atalım mantığı. Stoch 2 koşu yaptı diye göklere çıktı Cana'yla Arda yerden yere vuruluyor. Neyse konuya girme sebebim Sporx Ben Harfa falan yazmış ilginç bi transfer olur gelirse =)
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 cananın vidyoları ve çıplak gözle izlediğim oyunları kadarıyla gayet standart, sade bir ön libero olduğuna kanaat getirdimki, sizde yakında bunu farkediceksiniz. ne farkı var cidden bu adamın.
Öne çıkan mesajlar