Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
besitas robinyoyuda alirsa tam simariklar takimi olur. quaresma zaten simarik bide robinyo gelirse eyvah eyvah. ondan simarik bir oyunuc gormedim ben daha.
hic iyi olmazlar bence beraber.
Mesaj tarihi:
Aykut Kocaman, transferde önceliklerinin forvetin merkezine bir oyuncu alınması olduğunu, ancak Dia'nın transferinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Forvetle ilgili de gelişme olacağını ifade eden Kocaman, ''Esas önceliğimiz, forvetin merkezine bir oyuncu beklentimiz var. Birkaç gün içinde herhalde onunla da ilgili bir gelişme olacak. Dia biraz daha bekleyen bir oyuncuydu, ama bugün olması bizi sevindirdi'' diye konuştu.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

besitas robinyoyuda alirsa tam simariklar takimi olur. quaresma zaten simarik bide robinyo gelirse eyvah eyvah. ondan simarik bir oyunuc gormedim ben daha.
hic iyi olmazlar bence beraber.

Dur hele daha Batuhan da var geri dönecek :P
Mesaj tarihi:
Kazım, Stoch, Dia vs. bu adamlar arkalarında iyi bir ortasaha olursa Fenerbahçe bu sezon bayadır ilk kez Alex ile değil kanatlardan organize ataklar yapar. Güiza kalırsa en az 15 gol atar diyorum, ama yollarsınız büyük ihtimal.
Mesaj tarihi:
Dia iyi oyuncu ama çok saçma transfer edilmesi fenerbahçe'nin öncelikle defans ve forvet hattına transfer yapması lazımdı zaten kanatları ve orta sahası gayet iyi.
Mesaj tarihi:
Stoch 'un transferine laf etmedim zaten. Stoch-sağ ve sol kanat oynayabiliyor,Caner alındı,Özer Hurmacı var,Deivid yollanmadı henüz,Kazım var geçen sene kiralıktı,çok gerekirse Mehmet Topuz oynayabilir. Birde bunların yanına Dia geldi. Forvet hattına bakınca 3 tane isim var ama hiçbiri 90 dakika çıkarabilicek durumda değil. Defans ortasında bir tek lugano var,kanalizasyon işçisi Bilica'yı saymazsak.
  • Yeni Oluştur...