Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Doğru bölüm bu mu bilemiyorum ama pazar alanına bakandan daha çok kişi baksın istedim, ayrıca satmayıp sevabına verecek de olabilir ondan buraya açtım başlığı, http://en.wikipedia.org/wiki/Dragons_of_the_Hourglass_Mage bu kitabı arıyorum, türkçe, ingilizce, e-book, pdf vs elinde olan varsa yollasın veya şu fiyata satarım desin ltfn. serinin 2. kitabını bitirmek üzereyim ve merak ediyorum feci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 oha konu efsane tam o savaşta raistlin in olayını anlatıyomuş hem de bulursan bana da bi şekilde ses eder misin? saol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Warez-bb'de veya projectw'da yok mu? İşyerinde bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben warez vs bakamıorum torrentte ebook u var ama torrent kullanmadığım için indiremiyorum fln öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 mulgear6 said: oha konu efsane tam o savaşta raistlin in olayını anlatıyomuş hem de bulursan bana da bi şekilde ses eder misin? saol =) dua et bulim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bende olabilitesi var ama cumartesi günkü talanı sağ atlatamamış olabilir. Eve gidince bi bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 süper olur ya. kitap türkçe olarak yok galiba. kitapevlerine fln baktım da yok öf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 iyiymiş kitap,okumak lazım 3yıl aradan sonra şu kitapla dl sahalarına dönmek iyi gelebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Dworgian said: süper olur ya. kitap türkçe olarak yok galiba. kitapevlerine fln baktım da yok öf =( Türkçesi daha gelmez sanırım ama pek bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Hotdog said: iyiymiş kitap,okumak lazım 3yıl aradan sonra şu kitapla dl sahalarına dönmek iyi gelebilir :D ilaç oldu ilaç wastyrx said: Dworgian said: süper olur ya. kitap türkçe olarak yok galiba. kitapevlerine fln baktım da yok öf =( Türkçesi daha gelmez sanırım ama pek bilgim yok hbr ver akşam abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Gugıl Hazretlerine yazın, e-kitap pdf, ve kitap adını:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yazdım da ya paralı siteler çıkıo ya da torrent. para vermiyim torrent kullanan bi yiğido indirsin linklesin niyetindeyim abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 iyide yaptığınız bambaşka bişi para vermöeyim internetten linkini verin paylaşalım yasak olduğunu farkındasınız dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 özür dilerim. mesajını öğlen gördüm ama siteye giremedim. editlenirse gerekli mesajlar ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 siteye kimse giremedi görünen o ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Şuan kitaplığıma bakıyorum 4 rafın 2si kayıp afasda Abimin arkadaşları sömürmüş bildiğin. Ayaklarım benle konuşmayı bıraktığında detaylı bakıcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi ayaklarından ses duymayı bırak ve bul kitabı ltfn =/ bak son 35 sayfadayım okuyamıorum biticek die saldkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 cıks abimin arkadaşında sanırım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ozel mesaj olarak atacaktim ben bunu. Pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben audiobook olarak aldım onu. Güzel değil. Karakterlerin hiçbiri alıştığımız gibi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar