Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'deki Cinayetler

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

bu durumlar genellikle bu sezonlarda hep önemli şehirlerde oluyor. bu da illa ki uluslararası gazetelere manşet olan haberler oluyor.
durum böyle olunca bana öyle geliyor ki. bunu dışarıdan hıyarlar yaptırıyor.
bunlar hep turizmle alakalı ve ticari sebeplerden dolayı kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
rus olsa eyvallah ruslar sallamıyor bu durumu ama izmire baktığımızda avrupa ve iskandinav ülkeleri daha ağır olduğundan sorun yaratıyor bu insanlar ruslara nazaran daha duygusal ve düşünen insanlar. eh bu da gelir kaynağını bozuyor. bunu yaptıranlar kesinlikle bazı hıyarlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene bu zamanlar başlamıştı bu garip olaylar. İlk aklıma gelen Münevver Karabulut olayı, sonra komşular birbirini öldürdü yanlış hatırlamıyorsam, bir kadın komşusunun çocuğunu öldürüp sobada yaktı, bir kadın sevgilisi ile bir olup kendi çocuğunu öldürdü, Siirt olaylarını zaten söylemeye bile gerek yok, İzmir'de manyağın biri ard arda cinayetler işliyor..Kim bilir bu listeye yazmadığım unuttuğum ya da duymadığım neler var.

Toplumsal cinnetimiz hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

22:57) xxx: la
karakoldan geldiler
az önce
ev arkadası
katili
görmüş
yani şüphelenmiş
takip etmiş
(22:57) xxx: kızı
sonra karakola gitmiş
robot resmi görünce
aglamaya
başlamış
kız

Arkadaşın bana yazdıkları kızın psikolojisinin çıkan haberlerden ne kadar düzgün olabilceğini bilmiyorum ancak doğru da olabilir

Bahsedilen yer Buca.
Sosyal ağlarda paylaş

Seri Katil İçin İhbar Yağdı
28 Nisan 2010, 00:27
Vatandaşların duyarlı yaklaşımından memnun olduklarını dile getiren Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, robot resme benzeyen kişinin görülmesi halinde hemen 155 Polis İmdat Hattı'na bilgi verilmesini istedi.

http://www.izmirgundem.net/haber/1684-seri-katil-icin-ihbar-yagdi.html

ki öyle de bi haber var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...