xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu durumlar genellikle bu sezonlarda hep önemli şehirlerde oluyor. bu da illa ki uluslararası gazetelere manşet olan haberler oluyor. durum böyle olunca bana öyle geliyor ki. bunu dışarıdan hıyarlar yaptırıyor. bunlar hep turizmle alakalı ve ticari sebeplerden dolayı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. rus olsa eyvallah ruslar sallamıyor bu durumu ama izmire baktığımızda avrupa ve iskandinav ülkeleri daha ağır olduğundan sorun yaratıyor bu insanlar ruslara nazaran daha duygusal ve düşünen insanlar. eh bu da gelir kaynağını bozuyor. bunu yaptıranlar kesinlikle bazı hıyarlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?73,4836150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sanırım üçkuyular-balçova tarafında yeni cinayet var. 35-40dk önce de narlıdere'de bir markette görülmüş ama kaçmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abi maşallah polis telsizin falan var bence senin.. Ayrıca markette görülmesiyle cinayet alakası kuramadım 2 ayrı duyum heralde bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 2 ayrı durum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bu arada dün dediğim olay bıçakla yaralamaymış, bu herifle alakası yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Hmm yine de 3. oldu. Adam medyadan aldığı gazla yakalanana kadar gider bence böyle.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 4. oldu abi. 3. dün gece öldürülen travesti. Muhtemelen onu da kız zannetmiştir şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kadın olduğundan değildir. onlarda o saatlerde bok gibi para olduğundandır bence. bu arada bornovalı genç kızlarımız akşam 6'dan sonra dışarı çıkmasınlar bence. hayır çıkmasın kimse daha iyi. bu durum iyi bişi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Tamam dün gece dediğin olay farklıymış ama 3. oldu dedim. Bu gece de işlediyse 4 olcak işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu nedir abi? Nasıl bir insanliktir bu ya? Az önce arkadaşımı evine bırakmaya gittim, millet arıyor evden çıkma bucada silah sesi duyulmuş. Gerçi Buca'da normal geliyor silah sesi ama bu kadarı fazla cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Geçen sene bu zamanlar başlamıştı bu garip olaylar. İlk aklıma gelen Münevver Karabulut olayı, sonra komşular birbirini öldürdü yanlış hatırlamıyorsam, bir kadın komşusunun çocuğunu öldürüp sobada yaktı, bir kadın sevgilisi ile bir olup kendi çocuğunu öldürdü, Siirt olaylarını zaten söylemeye bile gerek yok, İzmir'de manyağın biri ard arda cinayetler işliyor..Kim bilir bu listeye yazmadığım unuttuğum ya da duymadığım neler var. Toplumsal cinnetimiz hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Batılı medeniyetlere erişiyoruz, daha çok yolumuz var. Sadece Amerika kaç tane seri katil çıkardı bu güne kadar. PS: Dalga geçme değil, kara mizah falan bu. Yoksa gayet korkunç bir durum ve hoşlanmıyorum bu durumdan. allah belasını versin onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 22:57) xxx: la karakoldan geldiler az önce ev arkadası katili görmüş yani şüphelenmiş takip etmiş (22:57) xxx: kızı sonra karakola gitmiş robot resmi görünce aglamaya başlamış kız Arkadaşın bana yazdıkları kızın psikolojisinin çıkan haberlerden ne kadar düzgün olabilceğini bilmiyorum ancak doğru da olabilir Bahsedilen yer Buca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 İzmirde Seri Katil Görüldü 27 Nisan 2010, 22:07 Narlıdere'de bir süpermarket yakınlarında görülen seri katil farkedildiğini anlayınca kaçarak uzaklaştı.Detaylar az sonra.. çıkmış haberlere de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ya nette bu tip anlık haberleri nereden takip ediyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben de bu gece bucayla ilgili bişeyler duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tamam oyle bi seviyeye geldi artık herkes gotten sallayabilir. yok ben gordum, yok benim karsıma cıktı, yok ben ensesine saplak attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yav said: ya nette bu tip anlık haberleri nereden takip ediyosunuz? http://www.dha.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Seri Katil İçin İhbar Yağdı 28 Nisan 2010, 00:27 Vatandaşların duyarlı yaklaşımından memnun olduklarını dile getiren Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, robot resme benzeyen kişinin görülmesi halinde hemen 155 Polis İmdat Hattı'na bilgi verilmesini istedi. http://www.izmirgundem.net/haber/1684-seri-katil-icin-ihbar-yagdi.html ki öyle de bi haber var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu herif yandi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Amca sen katil misin? diye mesaj atmışlar adama asdhfashdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yarın birini daha vurcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Aket-Atum said: Amca sen katil misin? diye mesaj atmışlar adama asdhfashdfasdf Bittin sen.. Die msj atsa adama ne tırsar ama adsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 çemberi daralttık diye mesaj atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar