Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'deki Cinayetler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diğer başlık saçma bir tartışma yüzünden kilitlendi. Bu olay ciddileşecek gibi duruyor o yüzden buradan tartışılsın. Emniyet müdürü kızlar yalnız gezmesin diye açıklama yapmış.

http://www.haber7.com/haber/20100426/Izmirde-birbiri-ardina-iki-cinayet.php

İzmirliyim, bazı haberler aldım, olay baya ciddi. Şimdi yazmıyorum buraya ne olur ne olmaz. Tanıdıklarınız falan varsa uyarın dikkatli olsunlar.
Mesaj tarihi:
emniyet müdürü güven vericeğine millet yalnız gezmesin diyor

ulan koskoca şehir milyonlarca insan ve kadın oranı yüksek bir şehir izmir

bir tane adamın nerde olcagını kim bilir.
Mesaj tarihi:
Bugün akşamüstü bi kişi daha vurulmuş diye söylenti vardı. Aldığın haberleri buraya yazarsan veya özelden gönderirsen sevinirim. Bakkala inerken bile sokaktan geçenlere pis pis bakar oldum :>
Mesaj tarihi:
saçma sapan sebeplerden insanlar öldürülüyor.seri katil bu adam diye korku salmadan önce beklemek gerek değil mi ?

yani en çok sevgili cinayeti işleniyor.adamın 2 kadınla baglantısı olamaz mı.

halkımız heycanlı.herkese seri katil gözüyle bakıyordur şimdi orda millet
Mesaj tarihi:
Yazayım o zaman er geç duyulur herhalde. 3. kişi bu sabah 7'de Balçova Agora'nın arkasında vurulmuş. Sanırım yine 20-25 yaşlarında bir kız.

edit : Polis saklıyormuş basından.
Mesaj tarihi:
Slint said:

Bugün akşamüstü bi kişi daha vurulmuş diye söylenti vardı. Aldığın haberleri buraya yazarsan veya özelden gönderirsen sevinirim. Bakkala inerken bile sokaktan geçenlere pis pis bakar oldum :>

Valla Balçova'da oturuyorsan ve kızsan markete bile inme zaten.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Yazayım o zaman er geç duyulur herhalde. 3. kişi bu sabah 7'de Balçova Agora'nın arkasında vurulmuş. Sanırım yine 20-25 yaşlarında bir kız.

edit : Polis saklıyormuş basından.

Oha. Agora gibi bi yerde saat 7'de kimse nasıl duymamış, görmemiş olayı.
Mesaj tarihi:
Aynı şeyi annem de duymuş. Agora'nın orlarda hatta 2 kişi vurulmuş diye. Bana pek inandırıcı gelmedi, boştan yere insanları telaşlandırıyorlar.
Mesaj tarihi:
ölenlerden birisi kız arkadaşımın eski yurt arkadaşı. harbi felaket.

emniyet müdürü daha bi güzel ama. yalnız başına gezmesinler ne yahu?

hadi yanında ben olayım, herif gelsin. adamın silahı var, silahı çekince napacam tekme mi atacam adama takdir edersin ki sayın emniyet müdürüm?
  • Yeni Oluştur...