Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Annem bugün kartal adliyesinde işe başladı tekrardan 5 yıl çalışmışlığı vardı zaten biraz once okudum eskiden sadece aile yanında yaşıyan evli olmayan kız çocuklarına pasaport verilirken kanun değişmiş ve erkek çocuklarıda alabiliyomuş pasaport artık
asıl soru annemin yeşil pasaport alabilmesi için 5 yıl çalışmış olması yeterli mi?
Mesaj tarihi:
http://www.stargazete.com/guncel/anayasa-mahkemesinden-yesil-pasaport-mujdesi-92348.htm

böyle dio. çalışıosam alamıomuyum o zaman şimdi ben öffffffff

yine alcaktım ne güzel yeşilimi be
Mesaj tarihi:
Esh said:

ne zaman degi$mi$ bu? alala

Bayadır böyle olması lazım 18ime basmadan bana da alıcaklardı sonra 18e basınca tekrardan almak gerekiyormuş o yüzden salla demişti babam sonra napacan sen yea pasaportu diip almamıştı :( 2004 min yani
Mesaj tarihi:
Erkekler,
18 yaşını 1 gün aştıktan sonra, ALAMAZSINIZ yeşil filan rüyanızda görürsünüz anca.

Kızlar, kocanız olana dek serbest sömürebilirsiniz sülalenizin yeşil pasaportunu.
Mesaj tarihi:
Karasakal said:

Erkekler,
18 yaşını 1 gün aştıktan sonra, ALAMAZSINIZ yeşil filan rüyanızda görürsünüz anca.

Kızlar, kocanız olana dek serbest sömürebilirsiniz sülalenizin yeşil pasaportunu.

ya neye gore yazıyorsunuz bunları kaynak gosterin alla alla.

bu zaten eski sistem, biz yasa degisikliginden bahsediyoruz burda.
Mesaj tarihi:
Abi evlenmeye falan niyetim yok eğer yasa değiştiyse bildiğin avrupa vatadandaşı gibi pasaportu masaya atıp gecebilicem negzel.Değişmiş mi acaba yasa gerçekten nereden öğreniriz kesin?
  • Yeni Oluştur...