adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Annem bugün kartal adliyesinde işe başladı tekrardan 5 yıl çalışmışlığı vardı zaten biraz once okudum eskiden sadece aile yanında yaşıyan evli olmayan kız çocuklarına pasaport verilirken kanun değişmiş ve erkek çocuklarıda alabiliyomuş pasaport artık asıl soru annemin yeşil pasaport alabilmesi için 5 yıl çalışmış olması yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hak yemeden helal bir şekilde rızkına koşmuşsa neden olmasın... ıh!, alabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yesil pasaport cidden yesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ne zaman degi$mi$ bu? alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benim ye$ilim vardi 18de direk kestiler acimadan.o zamanlar ingiltereye vizesiz felan gidiyodun. peh ne gunlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benimkini de mavi yaptilar direk lan, olmaz oyle sey, bizimkiler iptalse kimse alamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 okudugu surece alabiliyor vekil cocuklari okudugu surece kirmizi pasaporttan yararlansin diye yaptilar ole bir kiyak 25 dolunca hakkini kaybediyorsun #@$@#$ pozitif ayrimcilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 18ime kadar yeşil pasaportum vardı, 18 olunca maviye döndüm. ben de tekrar alabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oluyorsa ben de basvurayim gg oldu direk 18de :< 25imde bisi kalmamis gerci ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Erkekseniz 18de GG, gider yeşil. Kızsanız evlenene kadar babanızı sömürebilirsiniz. Cinsiyet değiştirecekseniz, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.kamudan.com/NewsDetail.aspx?NewsID=125396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 25 yas olayını yazan bir yer varmı ya? babam annem ablam hepsi yıllarca surduler yesıl passaport keyfını, olan bize oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www2.tbmm.gov.tr/d23/2/2-0510.pdf surda yazmıyor mesela yaş sınırı 25 diye? nerden ogrenicez yaw bunun dogrusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sanırım en yakın pasaport işlemi yapılan karakoldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kuruma göre değişmiyo mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Esh said: benim ye$ilim vardi 18de direk kestiler acimadan.o zamanlar ingiltereye vizesiz felan gidiyodun. peh ne gunlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.stargazete.com/guncel/anayasa-mahkemesinden-yesil-pasaport-mujdesi-92348.htm böyle dio. çalışıosam alamıomuyum o zaman şimdi ben öffffffff yine alcaktım ne güzel yeşilimi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bi dk ya aynen bende 18 ine kadar yeşil pasaportluydum e hala bekar olduguma göre bizede atarlar mı yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Esh said: ne zaman degi$mi$ bu? alala Bayadır böyle olması lazım 18ime basmadan bana da alıcaklardı sonra 18e basınca tekrardan almak gerekiyormuş o yüzden salla demişti babam sonra napacan sen yea pasaportu diip almamıştı :( 2004 min yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 18'de, yani 2005'te, yesili verip maviyi aldim ben boyle bi yasa da ilk defa duyuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Simdi benim anam da memur epey bir süredir.O yeşil pasaport alabiliyor yani ben de alabilecek miyim ? 18 yasini doldurmus olmama rağmen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Erkekler, 18 yaşını 1 gün aştıktan sonra, ALAMAZSINIZ yeşil filan rüyanızda görürsünüz anca. Kızlar, kocanız olana dek serbest sömürebilirsiniz sülalenizin yeşil pasaportunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 E hani cinsiyet eşitlik etc? ne oldu onların hepsine lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Karasakal said: Erkekler, 18 yaşını 1 gün aştıktan sonra, ALAMAZSINIZ yeşil filan rüyanızda görürsünüz anca. Kızlar, kocanız olana dek serbest sömürebilirsiniz sülalenizin yeşil pasaportunu. ya neye gore yazıyorsunuz bunları kaynak gosterin alla alla. bu zaten eski sistem, biz yasa degisikliginden bahsediyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abi evlenmeye falan niyetim yok eğer yasa değiştiyse bildiğin avrupa vatadandaşı gibi pasaportu masaya atıp gecebilicem negzel.Değişmiş mi acaba yasa gerçekten nereden öğreniriz kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar