niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=404467013728 ordaki double k.o iyiydi baya. bi de "PARASINI VERICEM" hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bi de sonlardaki arda mı lan bakkal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 2:20 parasını vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahahaha adam sayko cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 asdf boyle kavgalar istiyoruz abi i$te. anani s.kim diyip kacan taraflar istiyoruz abi. bize bunlarla gelin. forumlarin bunlara ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ohahah oha lan ben hayatımda bu kadar iyi vidyo izlemedim ya hasdhasıudlasjdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hhahahahah ahmet abi silkti atti dukani. polisi ariyorum cevap vermiyo ve vericem ben parasini dikkat ceken replikler. adam bicaklanmis bi de, hala sise firlatio sadffd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 -aloo dayı dükkanı yıktılar ashdshadhas -abi dur ne yapıyosun bişey kalmadı satacak -parasını vercem ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben adamın bıçaklandığını farketmedim izlerken, diyorum niye durduk yerde atmaya başladı şişeleri, meğerse geçirmişler sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pascalnouman said: ahahaha adam sayko cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 off çok iyi video da sokim, bir yandan da çok üzücü bela gibi her yerde var bu tipler ya off yine de komik, 1.12'deki Headshot görülmeye değer asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hahah kafadan ne vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yutup yokmu ya proxyle facede video izlemek ölüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Eskişehir de yaşamak için kaslı kuvvetli bir de delikanlı olmalısınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 1 taşla 2 kuş vuruyor sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yalnız adamlar çok ezik hem 3vs1 hem bıçak çekiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "parasını vercem" GHGHGNGHGN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Double K.O yapan şey dükkan sahibinin haydarı sanırım. İki haydar mı yoksa oklava mı fırlatılıyor orasını gerçekten anlamadım da. Parasını vercem ile ABİ ATMA ARTIK NE OLUR yalvarmalarının dışında, "BURDA OLMAZ" repliğinin soğuk kanlılığı ve ardından fırlatılan objeler gerçekten epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 - Burda olmaz... FIRLATMALAR - AGA! GEL GEL GEL GEL - AHMET ABİ FIRLATMALAR - ABİ NABIYONUZ - Bİ DAKKA FIRLATMALAR - SENİN ANANI Hahaha çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "bi dakka" AHSHODFAHFSAISASAPKSCAÖXAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bi dakkaasdfkasdkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bir şişe efes : 2.60 TL bir büyük yeni rakı: 30 TL bir şişe votkayla iki kişiyi devirmek : priceless yarım saattir 1:17deki headshota gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adamın sırtından yeşil bir şişe sekti sonra dışarda patladı, baya başarılı. off headshot kötüymüş, suratı dağıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahmet abi mukemmel ya, once bisey atiyo arkadaki davayi deviriyo, obur adamlar noldu la vuramadin diye dusunurken ikinci attigiyla hem headshot aliyo hem de arkada duran adami onceden vurup devirdigi davayla yere dusuruyo, mukemmel hesaplar, ama bi ara rapidfire acinca akurisi dustugu icin kapiyi cami dagitiyo, olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben onu prill sandım ilk başta, "kırılacak şey atmıyor kız çocuğu" derken yerde patladı şişe. Tekelde prill ne arar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar