Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın alfabetik olarak en uzun adresli email servisi, hemide beleş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LOL bende shockhaber de görmüştüm :)
buradan alacağım mail adresimi birisine versem kesin beni bilgisayardan anlamayan, adresi kafadan atan biri zanneder :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
lol
Copyright © abcdefg....k.com(TM) All Rights Reserved[hline]güle güle doktor x

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 03 Ağustos 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de aldım bi mail, hem lazımdı hem de fikir ilginç valla hoşuma gitti :D

[email protected] World's Longest Alphabetical EMail Address [signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz...
Mesaj tarihi:
selimdikmen@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
Ben bunu yazincaya kadar adres olarak yaşlanirim be.
ondan hiç uğraşmadim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
Infernus_Manolo, 04 Ağustos 2004 02:12 tarihinde demiş ki:
bununla bize spam mail yollamaya calisanlari kanser edebilirmiyiz acaba ?

Ahaha bunu mail adresi olarak yazincaya kadar kendin kanser olmazsan tabe.

öteki türlü fikir olarak iyi yani .Spamcilere bunu vermek.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
bendebimailalayimbariuzunolsunspamcilercatlasin@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com

C/p gibi güzel şeyler varken bence kimse kanser olmaz :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 04 Ağustos 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...