silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kola makınası var ama bozuk param yok hulaynnnn kımsede yok nası alacammmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yakınlarda sandalye varmı hah al onu vur makinaya çabuk çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Amerikan emperyalizmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 iyi fikir daha sonra kahrolsun amerika diye bağırarak olayın üstünü kapatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahh nerde o eski olaylı günler. kominist öğrencilerin öğrenci yurtlarının 5. katından pencereden aşağı atıldığı günler. özlemiyo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kolamı alıyım da bagırırım np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 3 günde 3 tane 2.5lt içtim hala içmeye devam ediyorum midem eridi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kola mı içiyor hala insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kola ne yahu, çocuk musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 canim kola cekti allah belani vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 diet coke 7'de başladım 70'de bırakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ohh bea bulduk bozuk para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fanta için bari işe yarar bişey içiyormuşsunuz psikloojisi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben içiyorum valla kola, hatta şu anda da buz gibi bi bardak var yanımda. Severim tadını aşırıya kaçmadıkça, ama çok fazla içince hem aşırı şekerli geliyo hem de ağızda böle vıcık yapış bi tat bırakıyo o yüzden iyi ayarlamak lazım dozajı. Zamanında bağımlılık bile yapmıştı da şimdi ara ara içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 cep konyağı taşıyorum ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bağımlı oldum aq, bırakamıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aq dedi banlanmalı liseden beri kola içmiyorum.ara sıra köfte patates yeiceksem zero alıyorum onun harici ayran ve ice tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kola içmemek oha çok kötü şimdiye kadar en uzun 1 ay boyunca kola içmedim o da kola yüzünden midem rahatsızlanmıştı hap kullanıyordum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 normal kolanın tadını unuttum. hep layt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kola ne ya, 2010 yılında bi Türkiye kaldı kola içen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar