Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azmoya PC. Final Topic

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

yapamiyorsun dns falan. VPN falan lazim yurt disindan, kredi kartim yok alamiyorum henuz, bir iki aya cikar kart insallah.

neyse troll ve geyikler bi yana alternatif toplama konusunu gormedim aldirmadim pek, kusura bakmasin modlar simdiden...

anakartimi yanlis soylemisim,

GA-X58A olacakti, yani bu
Ahanda bu

usb 3.0 da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Anakartını sevdim, alınca bana versene (:P). Abi upgrade opsiyonlarını düşünürsen mesela, önce i5 alırsın 3 sene sorna 975 felan ucuzlamış olur onu takarsın overclock yaparsın. Sorna 2.i 5970i takarsın falan. Sen al bunu bana ver ben 8 sene götürürüm. PARASI BATSIN ŞU ZALİM DÜNYANIN =(((
Sosyal ağlarda paylaş

Yuco said:

Anakartını sevdim, alınca bana versene (:P). Abi upgrade opsiyonlarını düşünürsen mesela, önce i5 alırsın 3 sene sorna 975 felan ucuzlamış olur onu takarsın overclock yaparsın. Sorna 2.i 5970i takarsın falan. Sen al bunu bana ver ben 8 sene götürürüm. PARASI BATSIN ŞU ZALİM DÜNYANIN =(((

almisken bir kere alip burada kalacagim 3-3.5 sene gotursun istiyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.tomshardware.com/reviews/core-i3-gaming,2588-9.html

alin benchmarklardan bakin

i3-530 ile i5 ve i7 arasinda hicbir fark yok oyun oynayacaksan al ucuzundan bir i3 ekran kartina +300$ kokle

bottleneck'i her daim ekran karti yaratiyor al bir 5850 sonra ikincisini alip ustune i7 cakarsin, gerek yok simdiden islemciye para yatirmaya yaz gecsin kasim-aralik gibi al derim
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Yuco said:

almisken bir kere alip burada kalacagim 3-3.5 sene gotursun istiyorum ben de.

abi zaten bu alacaklarınla 3 sene gider ben 7 sene için konuşuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

dasaaa said:

kasa alırken satılıyorsa nexus edge alsanıza o standart, eski kasalar yerine..

tr de nerde kaça?

inventus'a sorun.. bi tane demo getirmişlerdi. nexus'un güç kaynağını ve fanlarını da sorun gitmişken. biraz spekülasyon yapalım da kaliteli mallar getirsinler. hatta firebal.net'e üyeliğiniz var ise mdpc'nin ki gibi cable sleeve setleri de sorun.. ben sorduğumda* "şu anda kendi sleeve ürünlerimizi ürettiriyoruz birkaç ay içinde stoklarımıza girecektir." demişler.. getirebiliriz denilen başka bi yer demek ki..

*şimdi baktım hatalı yazmışım

edit2: sadece tt varsa armor güzel bir seçim olur gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

@azmodai
ilk mesajlarını okuyunca aklıma geldi merak ettim. 1 ay kadar önce az kalsın bende arabistan a gidiyordum dolgun bir maaş ve ev,araba,faturalar vs. gibi imkanlarla sonra kendi şehrimde bi firmaya girdim. nerede çalışıyorsun? hayat zor mu? hala aklıma geliyor tek başıma gitseydim acaba nasıl bir hayatım olurdu diye neyse bol şans sana..
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:

@azmodai
ilk mesajlarını okuyunca aklıma geldi merak ettim. 1 ay kadar önce az kalsın bende arabistan a gidiyordum dolgun bir maaş ve ev,araba,faturalar vs. gibi imkanlarla sonra kendi şehrimde bi firmaya girdim. nerede çalışıyorsun? hayat zor mu? hala aklıma geliyor tek başıma gitseydim acaba nasıl bir hayatım olurdu diye neyse bol şans sana..

develere tecavuz ediyo $imdi. iyi ki gitmemi$sin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...