elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bana hon key invite atın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 open beta artik. kendine ısmarlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Fortuna said: barbu said: said: Takim 7 1. Barbu 2. Fortuna 3. El Barto 4. Snail 5. Msirvan -------------- 6. Redall 7. Taskiranus abi bu takımdan kimseyi tanimiyorum lan. hani o sorun değil de maç günü ortaya çıksalar yeter. Aynı şekilde, ama ezeceğimize hiç şüphem yok hatta büyük ihtimalle hiç yenilmeden bitiririz. ''Kolistavra'' ekleyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 BonePART said: Takim 6 1. Maskari 2. Dart 3. Utterable 4. BonePART 5. Bittus -------------- 6. Diamor 7. Smoke 8. Sharky su takimda ahmet ve sakir disinda kimseyi tanimiyorm lan eauheauhea ana avrat kufredicem alincak adam yoktur insallah anne mi? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 BonePART said: benim hayal takimim dota performanslariyla ben sukru penth sly bide esteldi karsi takimi sinirden tuketerek alirdik maclari benim rüyalarım da sana karşı boş değil bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 BonePART said: Takim 6 1. Maskari 2. Dart 3. Utterable 4. BonePART 5. Bittus -------------- 6. Diamor 7. Smoke 8. Sharky Oradaki Dart ben oluyorum sanırım..Oyundaki nickim Ricardods eklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Dartanian da olabilir. gerçi oynuyor mu ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 evet darti sensin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Yok ben katılmadım turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bak, onayladi arkadas. bu arada niye katilmiyorsn sen dartanyan? KUSTUN MU BIZE CIGER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Yok abi valla ya aslında katılıp katılmamak arasında gidip geliyodum sonradan katılayım dediğim an takımlar belli olmuştu artık çok geçti ve katılamadım...Yedek eksiği yedeksiz olan takım falan varsa katılabilirim aslında yoksa da bi dahaki sefere inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ok o zaaaaaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben gelsem sizin takıma alırız herkesi ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 azmo takımda değil hakem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yavsamanın yancılıgın da bu kadarı. olm adamin takimi yok ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ahahahaha barbunun takımda olsam yeneriz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bonepart ile karıştırdım ben azmoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tabiki ya. sen gel hele hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu arada takim listelerini hizli yapin, kurayi cekecem, takim isimleri olsun ki heycan gelsin cancan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 emir karşımıza güçlü rakip bulda fazla rencide olmasınlar diyecektimde güçlü rakip yok onu farkettim. HER TÜRLÜ RENCİDE OLACAKLAR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yarin cekecem iste kuralari. adam gibi takim ismi koyun simdiden yarina eglence ciksin bana shdadfhsfg. 3 takim var bile, kaldi 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi fiksür falan bişiler. 12 mayısa kadar bitmezse turnuva gg olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben hayatımda böyle fail olmadım. yazdım. ve sticky topiği gördüm. rabbülalemin biliyor ki gerizekalıyım bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 şike vardı bu turnuvada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar