Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turnuva icin takim listesi

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Turnuva icin takim listesini veriyorum arkadaslar. Oylamadan random cogunluklu cikti ama yine de biz tercihler olsun falan istedik, bu yuzden tercih belirtenlere oncelik verdik, geriye kalani da tanidigim ve tanimadiklarim arasinda dagitmaya calistim. Takimlar 100% dengeli falan degildir, sececeginiz herolarla performansinizi ters duz de edebilirsiniz simdiden rica ediyorum aglama sizlama olmasin. bazi takimlar digerlerinden daha guclu oldu, tamamen denge diye birsey yok, hele ki tercih verenler arasinda direkt yazdigimiz icin elbet dengesizlikler olacaktir. Degisiklik olmayacaktir tahminen (Cok buyuk bir katastrofik sorun cikmazsa en azindan) o yuzden dokeceginiz gozyaslari anca firat ve dicleye ek debi katkisinda bulunur.

Takim 1
1. Vingthor
2. Revenah
3. Cuce
4. Dynun
5. Reksa
---------
6. Werewolf
7. Kerim

Takim 2
1. Kermit
2. Abvblizz
3. Xaenin
4. Sipeys
5. Sesu
----------
6. Pyro
7. Zaugna
Yeto kontenjanindan dolayi AYBALAM isimli oyuncuyu da oynatmaya izin veriyorum bu takima. Diger takimlara gore cidden daha zayif oldular cunku, arkadaslik ruhu yasasin elbet, ama ek bir oyuncu olarak AYBALAM arkadasimizi da 3. yedek olarak yazdiriyoruz. Kendisi super pro falan degildir, iyi oynar ama oyle one man army degildir, o yuzden aglama sizlama olmasin plx

Takim 3
1. Tunca
2. Cassiline
3. Cons
4. Fistan
5. Estel
------------------
6. Pluton
7. S-H

Takim 4
1. Helc
2. Oce4n
3. elesso
4. Buddha
5. Fede
-----------------
6. Raiden
7. Flassh

Takim 5
1. Viperous
2. Dragontopia
3. rutian
4. catzee
5. Neiloth
----------------
6. Esnaf
7. Cocostar

Itiraf edeyim, bilmedigim cogu adam burada denk geldi, cok fena traktor bir takim da cikabilir, feci yeto da cikabilir, kanimca ortada bisi olmali... Neiloth iyi bir oyuncu ama, onu biliyorum bi. Bu oyunculari daha iyi taniyan varsa aranizda ve itiraz varsa, bitek bu takim uzerine kabul edecegim pek tanimadigim icin. Duzgun ve saglam gerekcelerle ayar cekilir elbet.

Takim 6
1. Maskari
2. Dart
3. Utterable
4. BonePART
5. Bittus
--------------
6. Diamor
7. Smoke
8. Sharky
Sharky'i kiramayacam, eski adminlerimiz ve krallarimizdan olmakla beraber geceleri falan bizle arada oyun da atar. Kendisi zaten cok mesgul bir zat ve fazla oyunlara katilabilecegini dusunmuyorum. Bu takima yedek yazdim cunku kanimca en dengeli boyle olur. Itiraz ve aglama olmasin plx

Takim 7
1. Barbu
2. Fortuna
3. El Barto
4. Snail
5. Msirvan
--------------
6. Redall
7. Taskiranus

Bu takimi hic tanimiyorum acikcasi. Barbu ve Fortunayi koyarak dogabilecem ubar noob durumunu dengelemeyi dusundum, umarim takim fazla guclu veya fazla zayif olmaz.

Evet takimlar boyle. 7 takim cikti, Mac fiksturunu de basla bir topicte koyariz. Tharkasla konusmadim ama herkes birbiriyle lig usulu birer mac yapsa, ilk 4'u de playoffla eslestirsek sanki iyi olur, her takim en az 6 mac yapmis olur, bence fena olmaz. Direkt turnuva yaparsak cunku hem takimlardan biri bye alacak, oynamadan 2. tura cikacak, hem de bir cok takim sadece 1 mac yapmis olacak... gerci 6 mac oynamaz kimse gibime geliyor ama bakalim.

her takim kendisini tanitan ve kendilerine isim veren bi thread acarsa super olur, tharkas da daha sonra takim isimlerini editler (bu posttakileri)

Takimlari cok dramatik ve kritik bisi olmadikca degistirmek istemiyorum, yeterince karisik ve belirsiz zaten, kimsenin de oneri yollamamasi isi biraz zorlastirdi acikcasi.

Neyse boyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Takim 1
1. Vingthor
2. Revenah
3. Cuce
4. Dynun
5. Reksa
---------
6. Werewolf
7. Kerim

bide bu takimin psr ortalamasi 1650 felan di mi lan
nesi dengeli oldu

o takimi tharkas kurdu. Kurmasinin sebebi de herkesin birbirinin adini vermesi, dedigim gibi onceligi 3 isim yazanlara verdik, sonra gerisini de yerlestirdik.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

su takimda ahmet ve sakir disinda kimseyi tanimiyorm lan eauheauhea
ana avrat kufredicem alincak adam yoktur insallah

Sen bana kufreder rahatlarsin bosver.

Azmodai said:

Sharky'i kiramayacam, eski adminlerimiz ve krallarimizdan olmakla beraber geceleri falan bizle arada oyun da atar. Kendisi zaten cok mesgul bir zat ve fazla oyunlara katilabilecegini dusunmuyorum. Bu takima yedek yazdim cunku kanimca en dengeli boyle olur. Itiraz ve aglama olmasin plx

Sagol Azmocum. Haftaya Almanya'ya gidiorum, yuksek ihtimal geceleri HoN dan cikmam. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

BonePART said:

Takim 6
1. Maskari
2. Dart
3. Utterable
4. BonePART
5. Bittus
--------------
6. Diamor
7. Smoke
8. Sharky

su takimda ahmet ve sakir disinda kimseyi tanimiyorm lan eauheauhea
ana avrat kufredicem alincak adam yoktur insallah

selam... ben ozan, tanışalım.

yedek adamla ne muhattap olcam ya
ffs
euhesuheu
selam eauhhea
Sosyal ağlarda paylaş

dalga geciyorum zaten sdfg. Ben o kadar kotuyum ki turnuvaya katilmak bile yemedi (mesela... yerseniz sdfhg).

Neyse neticede senin takimi ben taniyorum, fena degil yani.

Takimlarin cogu fena degil ya. Team kermit cok yeto bitek, o da ekmek onderliginde oynayacaklari icin, baska biseyden dolayi da degil (OH SNAP).

Bakalim neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

dalga geciyorum zaten sdfg. Ben o kadar kotuyum ki turnuvaya katilmak bile yemedi (mesela... yerseniz sdfhg).

Neyse neticede senin takimi ben taniyorum, fena degil yani.

Takimlarin cogu fena degil ya. Team kermit cok yeto bitek, o da ekmek onderliginde oynayacaklari icin, baska biseyden dolayi da degil (OH SNAP).

Bakalim neler olacak.

abi ekmekle karsilasmak istemiyorum mumkunse ya
agac olup butun oyun ekmegin gozlerimi kesmesi kadar yorucu bisi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

sipeyskeyk said:

Bizim takım herhangi bir başarı elde ederse destansı olur.

bi de sampiyon olursaniz herkes biraksin hon'u patide sdhfhg.

bunlar hayal değil yannız öyle kusura bakmayın.
her gün şu turnuva takımımız ile oyun oynuyoruz.
ve her gün inanılmaz bi şekilde gelişme var herkeste. bi tek kaan beni pharoh ile oynarken ultimin sesini duyduğu anda "hopp dalalım" demesi kötü. dur olm bazen boşada sallıyorum lan hahaha.
neyse şudurki takımımız "OÇ" ları ile bu turnuvaya ses getiricez.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

ısınma turları olsun fantezik olur. kayıt dışı filan sadf. hadi bizim takım gogogo

bide bütün maçları azmo veya tarkas izlicekmi ? neyi izlicek veya, bd serbest olsun.

ya izlemek isin eglencesi aslinda itiraf etmem gerekirse. Her maci izlemek te pek mumkun degil, zaten herseyin otomatik ve desteklendigi bir oyunda hakem de anlamsiz ama ole geyik iste.

Ben hakemligi size arada laf atmak icin bahane olarak kullaniyorum dfhsgf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...