Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oha araplar tam bana göreymiş underground seks party çok iyi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hükümet ülkenin altını kazıyıp gaylerle felan uğraşacağına ülkenin gerçekten bozulan kısımlarına bir el atsa artık, idam mı ediyorlar hadım mı ediyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar bu soysuzlar gen havuzundan temizlensin mümkünse
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben dai azmo dai diyip gülümseyebileceksinde misal. hayatın içinden bunlar hep.
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Olay 1 yıl önce olmuş, Adli Tıptan deliller yargıya hala intikal etmediği için(!), çocuklar serbest bırakılmışlar. En küçüğü 1999, en büyüğü 1994 doğumlu olan şüpheliler, savcılığa sevk edilmiş, sorgularının ardından 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Diğer 6 kişi ise mahkeme kararı ile haklarında bakım tedbiri kararı alınarak, Siirt Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yetiştirme yurduna teslim edilmiş, 23 kasım 2009 tarihine kadar burada kalan çocuklar daha sonra haklarındaki bakım tedbiri kaldırılarak, ailelerine teslim edilmişlerdir. Olayla ilgili tutuklanan 3 şüpheli 22 Mart 2010 günü yetkili mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. Olaya ilişkin adli tıp raporunun henüz mahkemeye ulaşmadığı öğrenilmiştir.''
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 blazkowicz said: doğru düzgün yaşayan siirtli vatandaşlara allah kolaylık versin. memleketine söylemeye utanır lan insan. (tu) Bir kişi iki kişi kesemiyor adamları grupcak, mahallecek tecavüz ediyorlar. Böyle şeylerin cezası kesinlikle idam olmalı.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ne boktan insanlar var arkadaş,nasıl bu hale geliyorlar.
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Esh said: ALAMANYADA ADAM OZ KIZINA 14 SENE TECAVUZ ETTI. SIIRTTE 2 KERE OLDU DIYE SIIRTI KOMPLE SILECEZ MI?avusturya değil miydi o ya
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ilk sayfadan yazi quotelamak ban sebebidir hatirlatirim. ----------------------------------------- www.EmOyUz.biz __/////////////////////////////////______ __//////////////////////////////////______ _////////////$$$$$$$$$$$///////_____ _///////////$$$$_____$$////////_____ _////////// __$$$____$$$$///_____ _////////$$$$$$$$$$$$$/////_____ _////// $$$$$$$$$$$$$////_______ _///// $$$$$$--$$$$$ _________ _ // ___$$$$$$$$$$_________ _ / ______$$$$$____________ _^$$$b______________e$$$"_ _d$$$$$e__________z$$$$$b_ 4$$$*$$$$$c____.$$$$$*$$$r _""____^*$$$be$$$*"____^"_ __________"$$$$"__________ ________.d$$P$$$b_________ _______d$$P___^$$$b_______ ___.ed$$$"______"$$$be.___ _$$$$$$P__________*$$$$$$_ 4$$$$$P____________$$$$$$" ***---->> kurtlar vadisi eMo team <<----***
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aşkı memnu izliyolar özeniyolar tabi. batının ahlaksızlığından bu. eskiden var mıydı böyle şeyler? yoktu.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kurtlar vadisi emo team ne lan ahadsfadfasf
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hell gate siirtten açılıyor deseler inanıcam,nasıl bir yermiş arkadaş orası..
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Adli tıp kurumumuz M.Ö. 5890 dan falan kalma ya.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ülke sapıklıkta son noktada bilader başka izahı yok.
gecko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben hala bonepart ın mesajına takıldım harbiden kızı anladım da erkeğe tecavüz nedir gökten yağsa modeli olmuş bu neyse son söz olarak, türkiyede idam vb. şeyler çok kötü, çok barbar amaaa :'(( diyenleri de tebrik ediyorum, gerçi idam yaşı 18, komünist olmadığınız sürece tabii.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 su yasıma kadar okudugum en korkunc haber bu sanırım..
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Şu güne kadar zaten adam çıktığını görmediğim Siirt'in içindeki tüm homosapienler buharlaşana kadar bombalanmasının benim için bir sakıncası yoktur.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 o cocuklarin ''cocukluguna'' inmek istiyorum. psikolojilerini incelemek istiyorum. cok istiyorum.
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 necrotic plague atacaksın siirte stacklene stacklene yayılacak orada fsd.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 oha. başka bişey bulamıyorum söyleyecek. nasıl bir ortamdır orası ya.
Öne çıkan mesajlar