Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siirtte 2. Dehşet; 8 çocuk 2 bebeğe tecavüz ettiler, öldürdüler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hükümet ülkenin altını kazıyıp gaylerle felan uğraşacağına ülkenin gerçekten bozulan kısımlarına bir el atsa artık, idam mı ediyorlar hadım mı ediyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar bu soysuzlar gen havuzundan temizlensin mümkünse
Mesaj tarihi:
Olay 1 yıl önce olmuş,
Adli Tıptan deliller yargıya hala intikal etmediği için(!), çocuklar serbest bırakılmışlar.

En küçüğü 1999, en büyüğü 1994 doğumlu olan şüpheliler, savcılığa sevk edilmiş, sorgularının ardından 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Diğer 6 kişi ise mahkeme kararı ile haklarında bakım tedbiri kararı alınarak, Siirt Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yetiştirme yurduna teslim edilmiş, 23 kasım 2009 tarihine kadar burada kalan çocuklar daha sonra haklarındaki bakım tedbiri kaldırılarak, ailelerine teslim edilmişlerdir. Olayla ilgili tutuklanan 3 şüpheli 22 Mart 2010 günü yetkili mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. Olaya ilişkin adli tıp raporunun henüz mahkemeye ulaşmadığı öğrenilmiştir.''
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

doğru düzgün yaşayan siirtli vatandaşlara allah kolaylık versin. memleketine söylemeye utanır lan insan.

(tu)

Bir kişi iki kişi kesemiyor adamları grupcak, mahallecek tecavüz ediyorlar. Böyle şeylerin cezası kesinlikle idam olmalı.
Mesaj tarihi:
ilk sayfadan yazi quotelamak ban sebebidir hatirlatirim.

-----------------------------------------

www.EmOyUz.biz

__/////////////////////////////////______
__//////////////////////////////////______
_////////////$$$$$$$$$$$///////_____
_///////////$$$$_____$$////////_____
_////////// __$$$____$$$$///_____
_////////$$$$$$$$$$$$$/////_____
_////// $$$$$$$$$$$$$////_______
_///// $$$$$$--$$$$$ _________
_ // ___$$$$$$$$$$_________
_ / ______$$$$$____________
_^$$$b______________e$$$"_
_d$$$$$e__________z$$$$$b_
4$$$*$$$$$c____.$$$$$*$$$r
_""____^*$$$be$$$*"____^"_
__________"$$$$"__________
________.d$$P$$$b_________
_______d$$P___^$$$b_______
___.ed$$$"______"$$$be.___
_$$$$$$P__________*$$$$$$_
4$$$$$P____________$$$$$$"

***---->> kurtlar vadisi eMo team <<----***
Mesaj tarihi:
ben hala bonepart ın mesajına takıldım
harbiden kızı anladım da erkeğe tecavüz nedir
gökten yağsa modeli olmuş bu
neyse son söz olarak, türkiyede idam vb. şeyler çok kötü, çok barbar amaaa :'(( diyenleri de tebrik ediyorum, gerçi idam yaşı 18, komünist olmadığınız sürece tabii.
  • Yeni Oluştur...