BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 500 kirbac ne lan adam olur 500 kirbacla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 değer mi 500 kırbaca azmo. 3 yıl da çok uzun bi süre ama hfgk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bence siirt e 2-3 tane kerhane acılıp , rus hatunlar getirilirse belki bi 5-10 seneye abazanlıkları kesilir normale donerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Pehey kafama huni takasım geldi. Eğer gerçekse çok ilginç bir vaka. Sosyologları seferber edip bu duruma açıklık getirmeleri sağlansın. Yada aslında bu tür vakalar hep varda, sadece basına mı yansımıyordu ? Bu ensest vakalardada son yıllarda artış olmuşdu. Bir adli tıp uzmanı doç. ve bir prof tv de bu olay hakkında bir tv programında durumu izah ettiler. Aslında ensest vakaların hep olduğunu sadece son 15 yıldır, artık bir şekilde konunun tabu olmakdan çıkıp insanların kendilerini daha rahat ifade eder hale gelmesinden dolayı durumun adli makanlara yansıdığından bahsettiler. Yani hep vardı aile içi tacizler sadece ortaya çıkmıyor mağdurlar konuşmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Karag8z said: tek cümlede anlatayım "idam geri gelmeli" idam hiç gitmemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 500 degildir zaten, abarttim. koskoca crixus bile 16 kirbaca gg olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Crixus'u kırbaçlayan "Doctore"ydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 burda ben cok doktore gordum ama sdhahdfsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 konunun azmonun seks hayatina gelmesi ya4anan olayin vehametini kanitlar nitelikte... **>> cCc / memati fun cLuP / kurtal vadisi team <<** ----------------------- imzaniz kurallara aykiridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fun clup cidden harika tespit aga. tebrik ederim. simdi donanim forumuna gidip pcmin son koydugum speclerini onaylar misin rahat rahat gidip alayim bu aksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 O yerlere girerken uzerine gizli kamera tak eger baskın olursa ben kameraya cekiyordum abi ahlak ve din polisi için dersin belki yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sakin ol kaplan... bilgisayar carsisina gidecem, orda henuz zina yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 PC carsısı icin degil partiler için o dedigim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 haaa partilere gitmiyorum kanka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 o kirbac olayini bana orda zina yaparken uygularlarsa zevk bile alabilirim. sevismeden sonra beni bozar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Karasakal said: Lan yetişkinleri 100lercesi, çocuklara, Çocuklarıda bebeklere tecavüz ediyor. Ne b.k şehir burası. :S Abi çocuk ne anlar seksten tecavüzden napıyorlar bunlara? Nası büyüyor bunlar tövbe yarabbim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Üzüntü verici bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gintama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Karasakal said: Lan yetişkinleri 100lercesi, çocuklara, Çocuklarıda bebeklere tecavüz ediyor. Ne b.k şehir burası. inanilir gibi ... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Werewolf said: niye cunku 15. yy koleleri gibi KIRBACLANMAK istemiyorum. bir gun istanbulda kankalarla bira icerken anlatacagim bir hikaye olurdu gerci... "arkadaslar... kaciniz kirbac yedi? hic biriniz... ben yedim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 civittiniz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 azmoya ban abi. haketti. ***cCc foReVeR*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azmodai said: Werewolf said: niye cunku 15. yy koleleri gibi KIRBACLANMAK istemiyorum. bir gun istanbulda kankalarla bira icerken anlatacagim bir hikaye olurdu gerci... "arkadaslar... kaciniz kirbac yedi? hic biriniz... ben yedim..." Bir video izlemişdim, o kadar hızlı vurmuyorlar. Temel amaç aşşağılamaka orda. Anlatacak bir kaç hikayen olur :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yazın da denize gittiğinde sırtında timsah derisi gibi kabartmalı kırbaç izleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Enfes. Hatta yanına gelip hikayeni soracak uzun saçlı, ceylan gözlü dilberlere, gözlerini uzaklara dikip ve kısarak, boşver hepsi geçmişde kaldı deme lüksüne sahip olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar