Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.blackprophecy.com eve online'a benziyor. su oyundan acayip umutluydum ama kotu bir gelisme oldu. publisher olarak f2p mmo yapan bir sirketle anlasmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ne bu ya atari salonu oyunu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eve değilde freelancer'a daha çok benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 atari salonu ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 atari salonundaki oyunlara benziyor alakası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 SSler güzel, joystikle capital sürücez. ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Hangi atari salonu bu, bizde gidelim böyle oyunları varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Eve den farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 eve de daha çok simülasyon-aksiyon karışı ama bunda freelancer gibi gemiyi tamamen kendin kontrol ediyorsun.Yani tıklamayla gitmiyor gemi anladığım kadarıyla, daha aksiyon tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gezegenlere iniş varmıymış? yok ise salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben beğenmedim çok çakma duruyor ya bildiğin eve işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 vallahi Eve'e ısınamamın tek sebebi freelancer gibi serbest kontrol olmayışıydı. O Yüzden bu şimdi hoşuma gitmedi değil. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 gameplay videoyu izledimde, çok başarılı görünüyor. hadi hayırlısı. tek gıcık kaptığım şey, questlerin instanced olması. O da kimisine göre iyi bişey ama ben uyuzum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Keşke F2P olmasaymış videolar hakikaten güzel duruyor, fikirde çok güzel bence.Freelancer multi bile çok zevkliydi bununda güzel olacağı kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bu oyunu EvE'e benzetme cesaretini gösteren arkadaşlar acaba 1 hafta'dan fazla EvE Online oynamışlar mı , merak ediyorum .. Free to Play , çocukları dolandıran bir sistem'den başka hiçbirşey değil. ( Kısmet olsaydıda , Capon olsaydım , F2P mmo işinde olsaydım , dolandırsaydım milleti , para bassaydım ..nerdeeee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 WoW'da oynamamak lazım mazallah dolandırılırsın falan. Celestial Mount sattılar geçen gün, ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 @Joker Doğru diyosun dostum , orası öyle...de işte Free to Play oyunların %90'ı "Free to Login" modunda servis veriyor. Play kısmı pek bedava olmuyor. Dolandırmak derken aslında yanlış argo kelime kullandım , sende F2P işindesin sanırım kusura bakma. Gereğinden fazla harcama yapmaya itiyorlar gençleri demek istemiştim aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Closed beta başlamış fakat 100 kişi gibi komik bi beta tester sayısı var. "It's the moment players have all been waiting for. gamigo and Reakktor Media have given the green light for closed beta testing of the space action MMOG “Black Prophecy”. The virtual universe is now open to a select crew of daring pilots looking to join the Genide or Tyi factions. In the past few weeks, the Reakktor team has been working very hard to get “Black Prophecy” ready go to into beta testing. The focus during the first phase of testing will be on server and program stability. For that reason, only a small group of about 100 players will have access to the game server. More fighter pilots will be recruited in time." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Başlarda ufak oyuncu sayılarıyla denemek zorundalar zira sunucu patlayabiliyor :) Sorun olmazsa bazı ufak testleri geçerlerse 1000'e çıkarırlar sayıyı yavaşça. Çok büyük firma değil bu yüzden ilk başta fazla bir şey beklememek gerek ama ben oyunu denemeye niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Freelancer gibi olursa çok üzülürüm. YENİ İŞE GİRMİŞ ADAMA YAPILIR MI LAN BU KAHPELİK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 grafikler fena değil ve de freelancer gibiyse p2p olsaymış keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 gençler size alayım bu oyunu? oynayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 oynayalım:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 f2p cocuklari dolandiran bi sistem deildee cebinde parası olup cabuk hırslanan tipler için diyelim p: oyun fena deil gibi duruyo eve ile tek alakası space battle oluşu heralde o kadar :) videolarinda istasyon içi görüntüler var ama direk "freelancer"daki gibi "sabit" görüntüler olabilir alion joystikini allah allah modunda girision işte bildigin space-fighter--simulasyon (eve space-fighter-simulasyondan deil mesala :]) edit : ama yapimci firma ve dagiticiya pek güvenim olmadigindan uzun ömür bicmiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Oyun Freelancer ve Darkstar One'ın karıştırılıp biraz daha zorlaştırılmış MMO versiyonu olursa güzel olur. EVE gibi olursa çok tutulacağını sanmıyorum. Kötü oyun demiyorum ama oynaması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar