Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yukarıda yazan fiyatrlar doğru. bu fiyatlar sadece sezonun ilk yarısı için geçerli ve maçlar ali sami yen'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 fotomaçta eski açık:800 ( 400 verilecek öğrenci 250 ) kapalı üst:1200 yan (600 verilcek) öğrenci kapalı üste bir 400 verseydi ya, olmaz di mi öyle? alıyordum yarın sabahtan hemen. ne yapsam ya bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ben de öğrenci belgesi halledip gideceğim de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi oha ya. hayatımda ilk kez kombine almak istedim, maaş yatmasını bekliyorum, galatasaray hayatının kombinesini sattı ve 1 haftada kombineleri tüketti. ohara ya http://www.galatasaray.org/kulup/haber/7136.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yeni açık kalmış mıdır sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yeni açık satılıyorsa kalmıştır. sadece eski açık ve kapalı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bugün stad önüne gidin bence, kırılıp atılan kombine kartlar olabilir yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ulan cidden iyiki almamışım :P bu sene çok çekicez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 harbi ya almasam mı.. onun dışında sırf fener maçında bile satsam iyi para çıkar. bu kötü sonuçların ardından ucuzlar mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Holy said: bugün stad önüne gidin bence, kırılıp atılan kombine kartlar olabilir yerlerde en azından kart kırıyoz, stad yakmıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 lamamama said: harbi ya almasam mı.. onun dışında sırf fener maçında bile satsam iyi para çıkar. bu kötü sonuçların ardından ucuzlar mı peki ? Taraftarlık dersi 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 napalım yea, kötü oynarlarsa paramızın arkasından ağlayalım mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kombine ucuzlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ne bileyim olimpiyatta bir kapalı kombinesi olana 5 açık kombinesi falan vermişlerdi bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu kombineler yeni statdamı gecerli olacak yoksa yarım sezonlukmu aldınız.yarım sezonluk olsa daha ıyı olur bence.yeni stada 10uncu 11inci gelmek de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yarım sezonluk satıldı tüm sezon kombinesi çıkmadı hiç satışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Gs'nin bu kötü puan kaybı devam ederse elinizdeki yarım sezonlukları tam sezon yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 uefadan elenmezse alın derim. ben geçen sene yeniledim Fenerbahçe kombinemi. şampiyonluk kaçtı derken şampiyonlar ligiyle teselli buluyorduk o da kaçtı.. iyi transfer olmayınca tadı kaçıyor kombinenin. avrupa maçını bekleyin, galatasaray takviye yapacaktır öyle alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar